Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 28
simonique spune:
Am scos drobul "a la Jadi" de la cuptor.Mmmm, abia astept sa se raceasca, miroase suuuper
locca spune:
Buna dimineata
Sanatate multa puiutilor bolnavi, Teo si Nuka!
sa va faceti bine repede.
Si editez, ca acum i-am vazut si pe Vladut si Milan in continuare in lista bolnaviorilor. Insanatosire rapida!
Eu sunt intr-o pasa de kko. Pe langa oboseala noptilor nedormite cu Matei mai pun si o discutie nu tocmai amabila avec leo consort.
Basca Matei care de vineri face febra. Adica a facut vineri noapte, sambata la somnul de pranz si sambata noapte. De fiecare data sub 39 si de fiecare data a cedat la nurofen in maxim 15 minute. Azi noapte nu a mai facut, dar azi dimineata pana sa plec de acasa avea 38.2. Nu i-am dat nimic si mi-a zis bona ca i-a scazut.
Altfel e foarte bine dispus (cand nu e fleasca de febra), nu tuseste, nu stranuta, nu are muci, nu e ragusit. E umflat in zona caninilor si face kk mai moale dar nu diareic. Si colac peste pupaza de aseara pana azi dimineata a dezvoltat niste bube pe picioare si pe maini
.
Asa ca Sofia, eu am vazut si bube. Nu cred ca e vreo boala a copilariei pt. ca exact tipul asta de bube si tot localizarea asta a avut si in decembrie dupa vaccin, cand mi s-a spus ca e o alergie. Dar la ce mama masii sa fie alergia?
Sunt in ceata si asa raman cel putin pana maine cand il duc la dr. Mai devreme de maine nu am gasit
.
Se pare insa ca febra l-a facut mai vorbaret, a inceput sa ne zica de tot felul si asta in 2-3 zile.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
'neata
Azi se desemneaza castigatorul prin vot la pozele trimise la 2006 in imagini (pe DC). Avem si noi poza trimisa, dar n-am castigat niciodata nimik, asa ca....Eu tot verific voturile, dade-dade..:))
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
alinam spune:
neata!
Alina cate cuvinte spune Anya, bravo ei fata destepta.
Mai nici eu nu am carnet da sa stiti ca sunt chiar buna de copilot
, intreb, oserv hehehe mai atrag atentia soatei care e cam distrat, da daca Irina spune ca e asa mishto sa conduci in primavara asta ma apuc si eu de scoala
.
Jadi sa se faca Vladut mai repede bine, numai copilashi bolnaviori, am si eu vreo doua exemple printre nepoti cu laringita, aia cred ca e mai nasoala ca amandoi fak gentamicina injectabil.
Simonique si eu m=am laudat ca fak drobul cu pricina da tot il aman, cred ca o sa il pun pe tata ca si asa e tanar pensionar, in we mi-a faku pt vladi o cratita de ardei umpluti dupa indicatiile mele: numai pui, fara piele, fara pic de ulei heheh samd si au iesit forte buni.
Aseara i-am fakut lui vladi brocoli gratinat, sincer nu am crezut cava papa, da gasisem brocoli proaspat si nu am rezistat si surpriza, a balotat fiimiu la greu brocoli si noi la fel![]()
Codruta eu nu am vazut poza Petrei, chiar m-am uitat pe pagina respectiva da sunt chiaora.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
kid2003 spune:
Pup copilasii bolnaviori pe nasuc, sa se faca repede bine, sa le dea de cap pardalnicelor de boli!
Si Alexutza mea e mucoasa rau de tot. Ma-sa a fost cea care a avut bunavointa sa o cadoriseasca cu viroza numarul 2 in 2 saptamani, eu m-am intors de lea uichendul de "cladirea echipei" cu muci si cu tuse, pe care le-a, pasat cu gratie la sot si copil (io m-am scos ca mi.a trecut imediat).
Alexandra deci are muci cat pentru toata strada, ii pun picaturi de Vibrocil cu Colargol in nas (de zici ca e vampir, ca ii curg picaturile rosii de COlargol din nas). De data asta nu am mai chemat medicul, am tratat-o eu dupa ureche. Saptamana trecuta abia a terminat cu Nurofenul si cu Paxeladinul, asa ca n-am mai vrut sa il chem sa imi dea din noua aceeasi schema. I-am dat doar Oscilo, cate un tubulet pe zi (juma dimineata si juma seara, am facut bine Alina?) si in rest, i-am mai dat cate un pic de sirop de tuse (tuseste, dar e de la secretii, ca nu pare ca tuseste din piept). Are stare generala extrem de buna, e vesela, nu a facut febra, asa ca o las in pace cu mucii ei cu tot.
Ieri am fost intr-o vizita si am dus plocon un tort Tiramisu cu fructe de padure, executat de moi, in premiera. A fost super apreciat, ba chiar a gustat si Alexuta un pic (mama nebuna, crema facuta cu oua crude si rom cubanez, uooof). Iar sambata am bifat prima sedinta foto oficiala, la fotograf. Pacat ca madmoazela vedeta nu a catadicsit sa se opreasca din urlat, asa ca pozele ei vor fi in consecinta. Lasa ca ii arat eu ei ce peri albi mi-a scos! 
Ruxi, ce-ti veni sa te iei de bietul consort? Oboseala asta isi spune cuvantul, of, of mai.
Am citit pataniile Olgutzei cu pantalonii de catifea...lasa ca mai gasesti tu o pereke...Stiu ca si eu am primit de la nasii mei cand am fost in vizita la ei, la Boston, o pereche. E la mare moda acolo, p-aici n-am vazut. SUnt intr-adevar f placuti la purtare, dar sigur vei mai gasi, lasa-l pe Bombonelu in pace, ca n-a vrut saracul.
Deci Ioana, gata? nu mai vine? Eu tot stau si-mi bat capul si ma gandesc de ce s-a suparat
Sper sa revina curand. Deci e tot fetita al doilea? Felicitari!!!
locca spune:
Nu eu m-am luat de consort, ci el de mine. Oricum suntem amandoi un pachet de nervi.
Ma streseaza rau de tot petele astea rosii ale lui fi'miu, nu stiu de ce. Si evident ca a trebuit sa se intample iar in weekend toata dandanaua.
Mda.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
toti copilasii bolnaviori! Insanatosire grabnica!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
diplodocus spune:
Salutare Piticodromistelor (sau cum se zice corect...)![]()
Vreau neaparat sa-l laud pe Luca (poate o sa mai tina figura daca o fac:)..a dormit toata noaptea...El...K eu , evident m-am trezit sa vad daca nu are febra sau daca mai respira, asa suspect mi se parea
MULTUMIRI fetelor care au admirat ursuletzul adormit...Din pacate azi nu a mai vrut in leagan, asa k a adormit in bratze, fara tzitzi
Si ca sa ma laud si pe mine- k azi e luni si-mi ridic nivelul autoestimarii personale pentru toata saptamina, bagati un ochi la semnatura...( mersi Olguta
)
Luca-Mihnea Cel Voinic