Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 27
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Anto, nu varsta e de vina ci oboseala acumulata de cand dormim cum dormim. Daca mergi o saptamana in concediu, relaxare, etc sa vezi cum apare iar rezistenta (ti-o spun io).
Codruta &Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Codruta, esti foarte draguta, dar cred ca m-ai confundat
Mai ales ca eu stau acum acasa, la pat si cu 6 utrogestan pe zi, dorm la ore complet aiuristice, dar suficient de mult.
Cat despre odihna din concediu parearea mea proprie si personala e ca depinde daca ai copilul/copii cu tine sau nu.
Pup fetele toate, va urez o zi buna,
Anto
19 si
Victor (8 octombrie 2005)
codruta_grg spune:
Anto, daaaa, scuze
, am vrut sa zic Dana, cu Antoine, am sa editez.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Anto, de fapt nici nu ma gandeam la tine ci la nanadana, ca daca era asa, imediat imi puneam intrebarea de bebe 2. Poate din inetrtie i-am raspuns feciorului 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
kristinutza spune:
la treaba asta cu rablagitul ma aliniez si eu. chiar ma gandeam cu sotul: incet-incet avem numai prieteni cu copii cu care ne vizitam absolut regulamentar si politicos, de obicei sambata. vineri seara ne mai vedem cu prieteni fara copii, unii chiar necasatoriti
, dar care convietutiesc si concubineaza
.
astazi insa a fost chiar culmea: am fost la ai mei cu sot si cupil si socrii
. frateee, am stat la masa si am comentat de operatia estetica a loredanei si de mihaela radulescu si alte treburi vizionate la tveu
. ne-am holbat la cupil si ne-am laudat intre noi ca ce frumosi suntem toti si ca radu e cel mai cel din toate neamurile. si alte de-astea. booorrrrinng
.
mai interesant a fost durmul de intoarcere, cu sot si socru bauti
, iar eu la volan. fiecare imi explica pe unde s-o iau, ce sa fac, in ce viteza sa bag. dar nu scurt, nuuuuu.... asa, cu explicatii despre ce face motorul in clipa respectiva, ambreiajul, arborele cotit, bujiile si suruburile
. pana am gasit solutia: am dat muzica ttaaaarrreee si am cantat de sa nu-i aud pe ei
. barem daca ne accidentam, sa fie pe muzica, nu pe explicatii amanuntite...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
andreeeea spune:
Diplodocus, am vazut doi ursuleti frumusei in leagan, iar cel mai scump, Luca, a adormit..

Kristinutza, mi-e cunoscut episodul cu "schimba a treia, fa la dreapta...!"
. Si foarte frumos "raspunsul" tau!![]()
![]()
O noapte linistita!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by kristinutza
la treaba asta cu rablagitul ma aliniez si eu. chiar ma gandeam cu sotul: incet-incet avem numai prieteni cu copii cu care ne vizitam absolut regulamentar si politicos, de obicei sambata. vineri seara ne mai vedem cu prieteni fara copii, unii chiar necasatoriti, dar care convietutiesc si concubineaza
.
astazi insa a fost chiar culmea: am fost la ai mei cu sot si cupil si socrii. frateee, am stat la masa si am comentat de operatia estetica a loredanei si de mihaela radulescu si alte treburi vizionate la tveu
. ne-am holbat la cupil si ne-am laudat intre noi ca ce frumosi suntem toti si ca radu e cel mai cel din toate neamurile. si alte de-astea. booorrrrinng
.
mai interesant a fost durmul de intoarcere, cu sot si socru bauti, iar eu la volan. fiecare imi explica pe unde s-o iau, ce sa fac, in ce viteza sa bag. dar nu scurt, nuuuuu.... asa, cu explicatii despre ce face motorul in clipa respectiva, ambreiajul, arborele cotit, bujiile si suruburile
. pana am gasit solutia: am dat muzica ttaaaarrreee si am cantat de sa nu-i aud pe ei
. barem daca ne accidentam, sa fie pe muzica, nu pe explicatii amanuntite...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
foarte tare cu indicatiile copilotilor. Si inca n-ai aflat nimic despre lonjeroane, capacul delco, vasul de expansiune, planetare, carburator, culbutor, tachetzi, supape, pivoti, radiator, elecromotor, alternator, faruri cu xenon, servodirectie, placutze de frana, tamburi, filtru de aer/benzina/polen, pompa de ulei, cureaua de distributie...ohohooo si cate mai erau daca te stapaneai si nu dadeai muzica la maxim.
.asa ca traieste in continuare in ignoranta si nu lua in seama binevoitorii care vor sa te invete...

Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Anya20 spune:
am uitat sa va multumesc din nou pentru aprecierile la adresa anyei
.
a scris codruta mai sus de petra care face cuvinte din 3 silabe si mi-am amintit sa o laud si eu pe d-ra mea. repeta dupa noi aproape orice si spune chiar corect unele cuvinte (sau aproape corect): "banana", "pala"(para), "ditzi"(dintzi), "paine", "alila" sau "anina"(alina), "geoge"(george),"balalila"(madalina), "mamaie", "tataie", "buni", "dadu" (radu), "anya", "hatu"(hapciu), "ade" (arde), "baie", "bavo"(bravo), "bebe"...si restul nu-mi vin in minte acum.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
olguta12 spune:
La noi nu exista "promenada" cu masina, fara sa ne ciondanim
. In special daca tata e "copilot", dupa cum spune si Anya.
El cunoaste toate regulile de circulatie, toate masinile( INCLUSIV ce poate si shareta mea
), chiar si strazile si orasul(Chiar daca n-a mai trecut NICIODATA prin prin orasul in care ne aflam in ziua respectiva
).
Unde mai pui ca si soatza s-a molipsit de la tata, si mai nou imi spunea cum sa "tin de covrig"
. Dar l-am lecuit
cand am oprit masina pe autostradasi am luat-o pe jos
.
De cateva zile, am inceput eu sa-i fac observatie(sau chiar bag mina pe la bord, ii dau drumul la stergatoare, ii spal parbrizul...dau caldura si muzica mai incet sau mai tare
)... ca sa stie si el cum e cand te freaca cineva la melodie![]()

P.S. Am uitat sa precizez CA...MAMA e mult mai periculoasa cand e copilot. In special ca n-a condus nici macar o
la viatza ei, nici o
, dar o masina. A plimbat-o tata peste tot, si a refuzat de la bun inceput sa invetze sa conduca. Cu toate astea... e
in ale condusului. Sanchi
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
b_irina_c spune:
'neata,
Azi n-am timp sa recuperez ce-ati scris peste WE... si nici nu stiu cand voi apuca
.
Vladut e cuminte cu mici exceptii normal. Adoarme in continuarea singurel seara si dorme toata noaptea
. Asera a avut nasul infundat si s-a trezit pe la 11.30 si am reusit sa-l culc pe la 1, deci azi sunt proaspata ca o zambila
.
Faza cea mai tare a fost sambata seara cand pe la 12.30 s-a trezit urland 'bebu, acheeee' (adica: becul, lapteeee). A basculat 250 ml si s-a culcat linistit
.
Sambata am avut prima sedinta de condus si mi s-a parut bestial, super-
. Am ajuns din prima sedinta la marea performanta de a merge cu 60 la ora... Abia astept sedinta nr 2 ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sunt un pic mai odihnita, faptul ca am avut 2 mame la mine a fost relaxant. Una a plecat in Canada (sper sa fi ajuns la ursul polar acolosha la fratele meu) si una a mai ramas la noi pana azi cand am aruncat-o in trenul de Braila.
Vladutz, dupa cum spuneam zilele trecute, este racit si a trecut la o brosiolita destul de tzapana, sambata mi-a vomitat de 2 ori din cauza tusei si noaptea a vomitat tot laptele tot din aceeasi cauza, asa ca ieri ne-am dus la control si asta a fost diagnosticul, suiera destul de tare. Asa ca am retrecut pe aerosoli (ventolit si flexotide) si un pic de peritol seara ca sa doarma ca nici somn nu prea mai avea. Bianca stiu ca si Milan era pe aceeasi aerosoli, cum evoluati?
Dimineata parea ok, in schimb nu prea mananca nimic solid, mergem pe alimente semilichide pe care le mananca cu drag dar nu in totalitate. O sa treaca si banuiesc ca o sa reinceapa si cu mancarea.
In rest, eu ma umflu pe zi ce trece, sunt din ce in ce mai speriata de posibilele reactii ale lui Vladutz cu privire la bb2 nu de alta dar il vad ca nu prea intelege ce ii zic eu de frasu si bb din burta, probabil ca ii cer prea multe de la viata lui.
Deni &
Vlad & bb2