Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 26
Antoanela23 spune:
Norina, Sofia, urez multa sanatate si insanatosire grabnica fetitelor voastre.
La fel si pentru ceilalti puiuti bolnavi.
Anto
19 si
Victor (8 octombrie 2005)
Dory232002 spune:
Diplodocus,
mi-a placut mult poza in care Luca adormise in leagan, tare haios era.
Norina, Sofia, multa sanatate la copii.
Olguta, Galusca ta blondina e o dulce, o adevarata domnisoara
.
DORY & ALEXANDRA DENISA
medica spune:
Buna fetele !
Sanatate multa pt puiutii bolnaviori.
Olguta, o scumpete fata si foarte eleganta cu cojocel si caciulita de blana. Are niste ochisori jucausi, se vede ca nu sta o clipa.
Ieri am fost sa-i cumpar lui socrela perdea din NIRO, am tras un frig de credeam ca nu mai ajung acasa. Daca va intereseaza, sa stiti ca sunt perdele frumoase la preturi OK, oricum mai ieftine decat in Obor sau alte magazine.
Dory232002 spune:
medica, eu chiar vreau sa-mi schimb perdelele la toata casa, cat este metrul si de care ai luat??, ceva poze nu poti face sa ne arati?
DORY & ALEXANDRA DENISA
olguta12 spune:
Fuseram si la spectacol.
Bineinteles ca am si intarziat 25 de minute
, deoarece show-ul incepea la 7:30, si la 7:05 soatza inca mai sforaia cu fiica-sa pe piept
. Ne-am ambalat, ne-am preumblat, ne-am indemnat amandoi cu "hai ,mai" , "hai domne", de mi-a iesit si pe nas.Unde mai pui ca in drum spre teatru, pe soatza l-au apucat "caldurile" si s-a apucat sa regleze caldura in masina cu tigara in mina
. Din pacate, piciorul meu era bariera.Asa ca mi-a facut o gaura de toata frumusetzea in genunchi, la nadragii mei sexosi de catifea neagra
. Dai cu urlete si bocete(eu), dai cu scuze si injuraturi(el), de am zis ca pina ajung la destinatie, ajung acolo vaduva
. A inceput si cu "iexplicatiile" de rigoare "da-i in mama lor de pantaloni..du-te si ia-ti altii"
. Din pacate, sint a TREIA pereche de nadragi de catifea pe care mi-i arde, si nu sint nici prea usor de gasit
. Pina am ajuns, ne-am mai calmat amandoi, si ne-a ajutat si un pusti roman pe care-l cunoastem, care ne-a scutit de platit cei $15 pt parcare.
Staturam la loja- ca boierii
,el jumatate adormit, eu cu deshtele pe gaura din genunchi toata seara(noroc cu paltonul, care m-a camuflat de minune
), vazuram si The Lord of The Dance(care din pacate nu intrece show-ul original, Riverdance), si o zbughiram inaintea tuturor.
Am fost la cina, ne-am indopat ca doi curcani in ajunul Craciunului, si inapoi acasa la Galushca
.
Am gasit-o in "family room" cu bunicii,facea naveta intre 2 castroane cu floricele(popcorn),unul pe fotoliul ei, altul la mama in bratze. De juma' de ora o hranea pe mama cu CATE O FLORICICA.Pedanta, atenta, ii cara floricele de zici ca era salariat la Stat
. Cate putin, sa nu i se aplece
. Daca a vazut ca nu mai da bunica-sa randament, i-a luat castronul din mina, l-a mutat in cel mai indepartat coltz al camerei, si si-a continuat activitatea inca alte 45 de minute
. Am ajuns sa fiu de acord cu mama- este de o perseverentza BOLNAVA(ca sa nu mai pomenim de incapatzinare
).Bineinteles ca a mers cu DIRA prin toata camera, camera pe care azi eu o facusem BEC
. A facut gaura in covor intre cele doua castroane, pina cand a obosit de a ajuns sa le "transporte" in patru labe. Deci..la nani
. In 3 minute,s-au stins luminile
.
Si GATA si cu seara indragostitilor
. Zic merci ca s-a "farshit" fara macel
. Acum soatza a vazut ca in Mai o sa fie alt concert...The Rat Pack...e muzica lui Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, si Dean Martin. Ma pregatesc sufleteste
...si sigur ma imbrac in fusta
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
kristinutza spune:
iulia si anya sunt 2 fetite frumoase-frumoase. 
sofia, sanatate nukai!
diana, super tare faza cu biberonul. cand te gandesti ca nu se mai poate inventa nimic, pac! apare cate ceva!
ce scump e luca in leagan!
norina, sper sa se rezolve repede!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
nanadana spune:
fetelor este grav cu mine 
imi dau seama ca am IMBATRANIT
........aseara am fost si noi la un party am intrat in casa pe 3 dimineata si am dormit pina pe la 7, ca de, sa trezit antoine si dragele mele imi dau seama ca nu mai am rezistenta, sint terminata, epuizata,franta,cu ochii in pioneze,ma dor toate salele...... si lista este lunga ,de dormit nu pot sa dorm ca sint prea obosita si daca ma pun in pat pina ce m-a ia somnul se trezeste antoine, asa ca stau si o frec pina diseara mai ales ca sau anuntat musafiri la pranz.......deci o singura concluzie este ca AM IMBATRANIT 
,daca la 32 de ani ma pling?!,oare la 50 ce o sa fac?! ![]()
anya este dulce dulce,o dulceata de fata anya 

vera nici iulia nu este mai prejos,are niste ochii si este de o finete!!nedescrisa 
diplodocus ce baiat cuminte este Luca,face nani 
norinia si sofia multa sanatate lui teodora si nuka 
va pupicesc si duminica placuta 
olguta12 spune:
Nanadana

Bun venit in clubul "pensionarilor in devenire".
Asa ma simt eu de la nastere, incoace
. Sint shubrezita si naftalinoasa. Din cap pina-n picioare
. Si cand ma gandesc cat de sprintena eram..of of of
...alea vremuri.
Ma gandesc cu GROAZA ca in mai putin de 10 zile isi sarbatoreste finul nostru ziua de nastere...si tre sa mergem si noi
...parca mai mult mi-ar place sa stau "la vatra", in scutece, cu Galushca linga mine
.
Las' ca o sa ducem lipsa zilelor astea.
Eu cand ma simt batrana- la aproape 38 de ani ai mei
- ma gandesc la ce spunea bunica:
Femeile sint precum vinul...cu cat imbatranesc mai mult, cu atit
devin mai delicioase.
Barbatii sint precum berea...raman fara spuma.

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
codruta_grg spune:
Anto, nu varsta e de vina ci oboseala acumulata de cand dormim cum dormim. Daca mergi o saptamana in concediu, relaxare, etc sa vezi cum apare iar rezistenta (ti-o spun io
).
Editez: greseala de tipar, am vrut sa scriu Dana in loc de Anto.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
oaana spune:
doar va salut si doresc sanatate pisorilor bolnavi.
sa treaca.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"