Piticodromul de sept-oct 2005 (168)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

pozne si 2 filmuletze..dintre care unul e "beat" rau..nu mai stiu cum sa tin aparatul sa filmez

Cojocel

Ceapa

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

iar un val de copii bolnaviori? of of

Norina ai grija de normea ca eu o vreau sanatoasa, sa imi faka nepoti
Sofia sanatate Nukai!

Diplodokus vezi ca merge, incet incet , dar acum sa nu astepte mewreu sa o scoti afara sa adoarma :(.

Olguta vazut poze si filmulete , m-a dat pe spate cojocelul si caciula, cu basmalutza se vede ca nu ii place ca deh ,ea e "dama fina" si data viitoare cand filmezi intoarce si tu aparatul ala ca sa nu ne intoarcem toate jugulara.

azi am achizitionat mareata olita si noi ca deja ma simteam vinovata ca toata lumea are numai noi nu , e un fotoliu confortabil cu spatar, cu capac la olita hehehe o ieftinatate de piata si cand ma gandesc ca am vrut sa dau 700 mii pe ceva asemanator dar in "magazin cu pretentii" nu in piata , phuuuu

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Codruta, asa e , biberonul e pentru bebelusi mici, de aceea am si adresat mesajul mamicilor nou-noutze

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dupa ce m-am lamurit cu casul si cascavalul(http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94748), ca nu e ceea ce pare , pot sa va spun cu incantare ca de azi Petra foloseste 3 silbe dintr-un cuvant (macara), pana acum erau formate din 2 silabe (maca sau maua)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Multumesc din suflet Anya pt raspuns dar si celor care s-au gandit la noi si ne-au trimis incurajari Am venit de la pediatra don'soarei, of course ca a zis ca e gatul f urat, ragusita nu mai pare(doar cand sunt secretiile alea in gat) si ca la asa gat si asa febra nu se poate sa nu-i dea si injectabil, dupa cum va spusei mai devreme. Asa ca mi-a bagat o reteta de gentamicina (macar ) la 12 ore, 3 zile. Bine, ca m-a speriat ca nu cumva sa nu-i fac si sa nu ajungem la complicatii . O fi bine intentionata ea, dar dupa 2 ore de uitat eu la sot si si el la mine, ca 2 oameni disperati, am luat hotararea sa nu intepam copilul . Nu stiu daca am facut bine, dar eu nu am mai auzit de mult de injectii in secolul asta, numai la dr asta am auzitSo, Doamne ajuta sa fie bine si sa nu ajung sa-mi reprosez ceva Vad ca de la ora 13, cand avea 39 si i-am pus sup cu paracetamol nu a mai crescut mai mult de 37.4 rectal.Sper sa fim pe drumul cel bun si sa scapam de probleme ,asa cum imi doresc pt toti puiutii bolnaviori.Anya, mie mi-a zis dr asta sa-i dau amoxiklav 5 ml la 8 ore adica dublu decat ai zis tu, iar eu mai multa incredere am in tine decat in ea, dar primele 2 doze i-am dat 5 ml, ce zici?Oricum sper sa nu te stresez si o sa te tin la curent cu evolutia noastra. de la noiOff Sofia, lasa ca trecem noi si de astea. Nuka sa se faca bineCuscra Alina, promit sa-ti dau nora sanatoasa Am vb si cu o dr homeopat si o tin in paralel si cu bulinute din astea, sper sa nu se bata cu antibioticul. De obicei noi mergem numai pe homeopate dar de data asta mi-e frica ca e cam groasa si sunt cu paranoia pe mine. La dr homeop. nu i-am zis de antibiotic ca ma strange de gat daca ma aude, e total impotriva.In fine, maine sper sa vin cu vesti mai bune , va pup pe toate si va multumesc pt suport.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Anya, nu pot sa nu exclam: "Ooo, ce papusa de fetita!", (desi unora nu le place apelativul). Si ce-a folosit manechinul in loc de podium, in primele poze?
Diplodocus, .Si noi am patit asa, cu stropitul cu lapte, destul de des la inceput! (si acum mai patim daca o las sa-l ia singura, fiind la orizontala). Si ca sa deschida gurita cand dormea, ii miscam varful degetului meu pe buze si credea ca-i sanul. Si laptele i-l faceam cu cereale, sa fie dulceag, ca cel de mama. (Mariei ii palce Nestle, 8 cereale).
Sofia, Norina, sanatate multa fetelor!
Olguta, frumusica foc Galushca voastra!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

SOFIA si NORINA sanatate puiutelor.

OLGUTA ti-am vazut blondina. Haioasa foc si fff frumusica.

Hai ca am terminat cu pusul pozelor si va invit sa le vedeti si pe astea: aici

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Norina, 5 ml la 8 ore este doza maxima pt varsta ei. Eu ma feresc de doze maxime in general si le pastrez pt cazuri grave. 2.5 ml este doza minima (mai ales ca crde ca este o viroza!). Gentamicina simpla timp de 3 zile nu are nici un efect, din contra. Orice antibiotic se da timp de minim 5 zile, ca sa nu apara rezistenta bacteriana. Si daca se incepe cu injectabil pt 2-3 zile, se continua cu antibiotic oral pana la completarea tratamentului. La ora actuala un singur antibiotic se da timp de 3 zile si este f eficient. Se cheama sumamed (azitromicina), asta ca titlu informativ.Doar ca medicii recomanda aiurea sa se dea 6 zile, chiar in cazul in care nu trebuie (nu toti, nu generalizez).
Sa revenim...
Si eu sunt pro homeopate si o tratez pe anya numai cu asa ceva, daca este cazul, Din fericire, la noi n-a prea fost.

Andreea, multumim . Am vrut sa-i fac niste poze "artistice", dar ea nu sta de obicei. Asa ca am pus-o pe o comoda. La sfarsitul "sedintei" s-a plictisit, s-a dezechilibrat si am prins-o in ultimul moment. Doar arta cere sacrificii...

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Revin cu mesajul, k inainte nu erau pozele publice

quote:
Originally posted by diplodocus

Nu cred ca v-am aratat ce fericit e Luca-Mihnea in leagan ...(pe care-mi pare rau ca nu l-am luat cu muuult mai inainte)
Si cum la amiaza fiind farte frig la noi, nu a functionat shmecheria cu adormitul in carucior, ia uitati ce s-a intimplat...

Uraaaa!!! inca o amiaza fara tzitzi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Anya20, multumesc inca odata Deci am luat o hotarare inteleapta pana la urma..Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput