Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 24
Dory232002 spune:
Buna fetelor, nua am apucat sa citesc din urma pt. ca am avut ft. multa treaba 

, si tot nu am terminat inca, mai am o gramada, plus mancare de facut.Profit ca sa fac curatenie mai in profunzime pt. ca pe Alexa am dus-o dimineata la mama si o iau maine
.
DORY & ALEXANDRA DENISA
diplodocus spune:
Nu cred ca v-am aratat ce fericit e Luca-Mihnea in leagan ...(pe care-mi pare rau ca nu l-am luat cu muuult mai inainte)
Si cum la amiaza fiind farte frig la noi, nu a functionat shmecheria cu adormitul in carucior, ia uitati ce s-a intimplat...
Uraaaa!!! inca o amiaza fara tzitzi!!! 
codruta_grg spune:
Diplodocus, nu vad pozele....
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
norina spune:
Am facut eu bascalie aseara, dar azi noapte mi-a iesit prin toti porii
asa ca raportez si eu copil contaminat cu viroza sau ce puii mei o fi
Noapte de cosmar cu temperatura all night long de 39-40 care cu toate supozitoarele de paracetamol si novocalmin si nurofen nu scadea sub 38,5
Pe la 2 incepe si copilu sa urle si constat o voce ca de fumatoare si o tuse magareasca oribila
Vai de capu' meu! Am sunat sa vina o dr acasa, dar cica" nu vin doamna pt o febra!!! nu va panicati ca asa sunt virozele astea" si chipurile mi-a dat ceva indicatii prin telefon, alea bine cunoscute si de noi
MAi am varianta nr 2, pediatra de la circa, care o va vedea dupa amiaza dar dupa cum mi-a spus la telefon ii va da antibiotice injectabile, ca dupa cum a zis" vai astea nu trec decat cu injecatbile asa ca vi le recomand din start ca sa nu pierdeti timpul, ca iarna asta a fost jale cu racelile astea si nu au cedat decat la amoxi=genta
"So, io cu cine votez frate? ca dr astia zici ca au facut fiecare alta scoala 

Tineti-mi pumnii, ca eu la faze cu febra peste 39 ma duc cu capul si nu mai stiu cum ma cheama cu buletinu' in mana
Sunt pierduta de la ultima febra mare pe care am suspectat-o de ceva convulsii
Basca sunt chiauna, ca m-am culcat la la 23,30 si m-am trezit la 00, 30 si nu am mai inchis un oki toata noaptea (nici copilul se intelege), deci am doar o ora de somn la bord + un pachet de tigari
Sofia, te inteleg perfect, sanatate Nukai!
Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
Dr Anya, stiu ca ti s-a luat de atatea intrebari dar...nu pot sa nu-ti cer parerea. Ce zici de Amocsiklav? I-am dat deja de 2 ori in disperarea mea din noapte, la ora 6 dim si la 2 pm, ce-mi recomanzi sa continui sau sa raman doar pe antitermice, ca eu nu bag injecatbile in copil nici sa ma tai
Multumesc frumos
Teodora Sara (norina)poze
Anya20 spune:
Norina, e greu de spus ce poti sa-i faci, pentru ca n-am vazut-o. Nu-mi place ca e ragusita; daca se accentueaza raguseala si tusea devine sparta, metalica (stiu ca aici te-am pierdut, dar nu am cum sa-ti explic altfel), te duci cu ea de urgenta la spital sa o vada cineva. Poate fi laringita si cu asta nu e de glumit. Daca ai inceput cu amoksiklav, continua sa-i dai, 2,5 ml la 8 ore, minim 5 zile(in general 7 zile). Nu antibioticul scade febra, ci antitermicele, insa avand in vedere ca a avut peste 39 nu e de glumit. Poate fi chiar o infectie bacteriana. Atentie la urechi (daca o dor) si la cum face pipi.
Asta e parerea mea de acasa, dar ceea ce fac acum este neortodox, pentru ca n-ar trebui sa spun nimic daca n-am vazut-o eu pe Teo.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
sofia_misicu spune:
offf Norina,
Si noi venim acum de la spital. N-am mai rezistat. Si se pare ca are rinito-otita-blablabla. De data asta tind sa fiu de acord. Nu mai am putere sa o iau de la capat cu inca 10 diagnostice. Pojarelul este scos din ecuatie. Mi-au dat Augmentin Bis, nurofenul nostru cel de toate zilele alternat cu panadol, ophtamesone n si romergan. Am zis ca o sa ii dau Ketof in loc de romergan.
Ma rog, a fost o zi de cosmar: tuse, urlete, voma...Acum sper sa reintram in normal.
Va pup si sanatate multa restul piticodromistilor bolnavi
Nuka si Mama la Nuka
gabiarama spune:
Sofia , multa sanatate Nukai
.Bine ca ati descoperit despre ce e vorba .
Norina , multa sanatate si Teodorei 
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
olguta12 spune:
Neatza, doamnelor![]()
Eu dorm pe mine, cu toate ca am dormit 6 ore jumate azi-noapte, ceea ce la mine e sarbatoare
.
La 7 dimineatza, don'shoara s-a trezit, am dus-o la noi in pat, tati i-a dat biberonul, eu am schimbat-o, si au adormit amandoi unul in bratze la altul, intinsi in tot patul precum pomana tziganeasca
. Deci m-au expulzat
.
Do'shoara s-a plimbat ieri. A iesit din casa de 3 ori cu buni si cu tataie, au fost la cumparaturi, si la plimbare prin magazine. Acum tata umbla aplecat de spate... l-au lasat shalele de la cat a carat-o pe nepoata-sa in bratze 3 ore
. Mi-a spus mama ca se preumbla ca un paun prin magazine, cu comoara in brate, si nici in ruptul capului n-a vrut sa o puna in carucior...sa vaza lumea ce mandretze de nepoata are. Acum sufera,dar sufera in tacere![]()
Aseara iar am avut program de tortura. Aproape 4 ORE de cumparaturi( numai $340 cheltuiti
), dar m-am ales cu...nici EU nu stiu cu ce m-am ales
. Cu o masina plina de nisip pt pisici,bauturi racoritoare, textile pt printesa, INCA o jucarie( ca de haine si jucarii duce ea lipsa
), si de-ale gurii cat incape( si mai vorbesc de mama cand cumpara cate 3 magazine de-odata
). Ma gandeam ca daca raman impotmolita in nametzi, puteam supravietui pina la primavara
.
Acasa...Galushca ca de obicei in forma, ma astepta la geam ca o amanta
. Am intrat in casa, si era sa-mi rup gatul pe farfuriile scoase din dulap si aranjate tacticos prin casa. Teren minat, neamule
.Mi-a smuls cerceii din urechi( treaba care se intampla in fiecare zi
), m-a mozolit oleaca, si apoi si-a descoperit copaitza, si a inceput sa strige.."BAI..BAIE..BAI..BAIE".. Poate vrea sa mergem la Herculane..la bai
mai stii? Deocamdata s-a ales doar cu O baie. A frecat-o mama ca pe presh...de era deja moarta de somn cand am scos-o din copaie. A avut destula energie incat sa mai traga o "batuta" pe masa din bucatarie( asa face cand e la piela goala...danseaza de fericire- si neam de nudisti nu sintem
), a mai dat o tura prin casa, a mai inchis tv-ul de 3 ori, a alergat pisicile pina le-a bagat in beci, mi-a dat cu celularul in cap, si a adormit
.
Dar inca mai sper. Sper sa supravietuiesc pina diseara, cand merjem la spectacol. WOW. O sala plina de oameni maturi. Nu tu urma de biberoane, de pampers sau camere minate cu farfurii
. Si o sa fim doar noi doi, ca doi gugushtiuci(ca sa nu zic ca doua ciori pe-o balega
).
Maine vine un prieten sa-mi refaca tot calculatorul..am cumparat memory upgrade, si sper sa ajung sa vad si eu toate poznele cu voi si cu bebeii, IN SFARSHIT. Am noroc ca se pricepe la calculatoare...ca am avut o experientza destul de nashpa...a venit un nene odata, de era sa mi-l faca mashina de tocat carnea
. In fine..daca nu ma mai vedeti pe-aici sa stiti ca ori am fugit cu Circul, ori mi-am tras masina de tocat carnea DELL
.
Nu mai stiu cui sa raspund. Am vazut pozele lui Catush- superba printesa
, l-am vazut si pe Mihnea- flacau de flacau
, dar imi e greu sa spun doar de un bebe, doi, cand TOTI sint frumosi si speciali, destepti si gingasi. Chiar daca unii sint vorbaretzi, si altii refuza sa vorbeasca, chiar daca unii sint shtirbi si altii au dintisori de rechini
. TOTI SINT PERFECTI, ASA CUM SINT. Cu sau fara ciucalata, cu sau fara viroze...sint miracole de la Dumnezeu
.
Sofia...WELCOME BACK
.Mi-ai lipsit
Multa sanatate lui Nuka mica si dulce
Yo-Yo..nici EU nu stiu de ce voiam sa intru in greva...probabil ca imi suradea ideea
, dar nu tin chestiile astea la mine, decat 2-3 ore..si apoi revin la realitate
. Si apropos..site-ul lui Mihnea e BRICI. BRAVO
!!!!
Godzila..sar'na pt compliment![]()

Simo74...ma bucur ca ai ce citi dimineatza la cafea

Sint SIGURA ca am mai uitat ..pe mai toata lumea, dar imi cer scuze...sinteti atit de multe, si ma lasa memoria
Oricum...va mozolesc cu drag
Va las..ma duc sa pun pozne si filmuletze pe site-ul Don'shoarei, pina nu se trezeste

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
olguta12 spune:
Bineinteles ca am uitat ce era mai important
MULTA, MULTA SANATATE, si INSANATOSIRE GRABNICA PITICILOR BOLNAVIORI![]()
Uoooffffffffffffffff

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT