***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Pepsica, ai venit si tu, ce bine!

Fir-ar sa fie, ca am incercat cu ape minerale d'astea japoneze, dar am vazut intr-un loc tocmai Borsec (i-am si facut o poza, ca nu-mi venea sa cred)!, am sa ma duc maine la capat de lume sa iau; costa de ma-ndoaie (nici nu stiu cine o cumpara...) dar daca trece, maine fac chef

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Kay nu-s racita!! L-am sunat si pe doctor si mi-a spus sa stau linistita! Merg oicum pe 28 la el!! Poate ma ajuta Andrada!

cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Fetelor ati vazut in reportajul de pe acasa cu Sanda Ladosii ce carut frumos si practic avea?Dar pe cat de frumos este cred ca tot pe atat de scump este increc sa gasesc pe net dar nimic inaca ma duc sa mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cristinamaria mie mi-au iesit trigliceridele 311 si dr mi-a zis sa nu imi fac probleme din cauza lor.

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Ala din poza e tatal copilului Sandei Ladosi? Cine e? Imaginea mea nu e prea clara dar pare mai in virsta.

Eu tot stau de un ceas sa se incarce filmul...

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

andrada.... unde esti ? pai sa te intorci sa ne faci capitol nou !
uite, cica deodorant nu e bine !!! ca nu papa bebe daca mirosim a flori...

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

da, elteka, ala e taticul...un pic mai in varsta, dar cica sunt impreuna de mult timp. m-a emotionat filmul, sa stiti, mai ales partea cand a venit bebelusul. ma bucur ca sunt conditiile ok in spital, pentru ca vreau sa nasc acolo.

fetelor ati auzit ce zicea sanda ladosi la inceput? ca 6 luni copilul trebuie sa stea in carucior / landou cu fundul plat? ce parere aveti? oricum era bine pregatita acasa.

mica si eu plec la munte maine dimi...

Andreea 21+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata...m-am intors...m-am uitat la emisiunea "Test de fidelitate"

Cristinamaria, intr-adevar si VSH-ul si Fibrinogen indica o usoara inflamatie... dar este atat de usoara ca nici n-o simti (ca sa zic asa )
Trigliceridele sunt cam mari, dar in sarcina... daca nu e asociat si cu colesterol mare... nu-i prob.!!!

Pepsi... deci tu i-ai pus caciula si in mai... Ei.. bine poate ii pun si eu caciula cand il scot din maternitate... dar in casa nu i-as pune, totusi...

Hai ca ma apuc acum sa fac capitol nou!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cristinamaria nu te necaji...si eu am patit ca si tine vsh si fibrinogen marit, m-am dus la doctor si mi-o zis ca ii normal in sarcina ca aceste valori sa fie crescute de aia ti-o zis doctorul sa stai linistitaca ei stiu ca ii normal.

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Sobi, acum ma uitam si eu la carucioare, sa vad daca iau unul care se poate culca de tot, ca cica in primele 6 luni trebuie la orizontala...Mai tirziu, sa se ridice de tot, ca n-am de gind sa cumpar un carucior pe sezon.

Cit despre scaunele de masini, aici in Japonia vad din alea care se convertesc de la orizontala la "normal"...dar costa..of! Alea care stau numai in fundulet, sint mai ieftine...Pe Maxi Cosi am vazut ca scrie ca nu e voie mai multe de 3 ore Nu stiu de restul, dar e clar ca sira spinarii bebeilor e frageda...

Fetelor, ma duc si eu la orizontala, ca ma doare spatele si e 5 dimineata...La 13h am doctor, cred ca fac si eu testul de glicemie Sper sa am cui sa dau vesti, ca voi plecati...

Distractie placuta

Asa creste bebe

Mergi la inceput