***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetele, CAPITOL NOU AICI

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

cristinamaria legat de vsh, azi am fost la analize si m-a intrebat asistenta de acolo de ce mi-o fi dat doctora sa fac vsh, ca la gravide nu e concludent, ptr. ca e oricum marit.

Andreea 21+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna seara burtici!
Dar vad ca scrieti, nu gluma. Ma tot chinui sa ajung la zi cu cititul, dar nu am nici o sansa in ritmul in care schimbati voi capitolele.
Am vazut ca pe la sfarsitul capitolului trecut vorbeati de contractii. Am avut si eu acum doua zile un episod destul de serios de acest gen, cum ma ridicam din pat ma apucau durerile de burta si se intarea ca piatra, plus ca aveam clar senzatia de contractie si in interior. Am luat intr-un final un No-spa, dar nu a avut nici un efect pana am adormit. Din fericire, de atunci nu s-au mai repetat nici macar razlet. E adevarat ca in ziua aia am si facut o multime de eforturi si m-am incapatanat sa nu iau in seama semnalele de alarma ale burticii decat foarte tarziu.
Sa va mai povestesc despre bebitul meu. Vineri am fost la control la doctorita mea si mi-a facut si ecografie. Bebelul este un grasan (ca si mama lui de altfel), la 22 de sapt si 1 zi avea 585 de grame si masuratorile corespunzatoare unei sarcini de 23 sapt si 4 zile. Deci iar a avansat DPN-ul la 4 iunie. Si cum eu vreau sa muncesc pana la sfarsitul lui mai, parca vad ca ma duc de la serviciu direct la maternitate (daca mai ajung la cea din orasul meu, ca serviciul meu presupune si multe deplasari). Ziceam ca si eu sunt o grasana, am luat pana acum 10 kg (cred ca bat recordul pentru fetele la prima sarcina, mai ales ca sunt si destul de scunda 1,6 m) si toata lumea care ma vede zice ca am burta de 7 luni.
Azi am luat rezultatele la ultimul set de analize si pe langa hipocalcemia si anemia deja clasice, am observat si o usoara leucocitoza cu monocitoza. Andrada, tu iti mai amintesti in ce afectiun cresc monocitele, (ca eu nu mai stiu si nu am avut timp sa caut)?
Aaa, si azi am mai avut niste peripetii...am alunecat si am cazut pe niste scari, ma doare si acum spatele si constat ca a inceput sa ma doara si piciorul, cred ca mi-am luxat un deget.
Pup burticile si ma intorc la citit, poate reusesc sa termin capitolul inainte sa incepeti altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare ! Am incercat de cateva ori sa ma inscriu si eu la "mamici de Mai-Iunie", dar fara nici un succes!
Poate acum voi reusi!
UM= 16.09.2006
DPN= 20.06.2007
Saptamana asta merg la sa fac morfologie fetala! Abia astept! Am implinit 22 de saptamani.
M-am cam speriat, ca in ultima luna am luat vreo 3-4 kg. Eu am facut o prostioara! Am mancat mai sarat, cum dealtfel eram obisnuita! Asta a avut drep efect umflarea picioarelor, chiar si la prima ora si retinerea de apa! Acum am lasat-o mai moale cu sarea si nu mai am picioarele chir asa de umflate, tot timpul. Iar greutatea mea a scazut (in numai 1 zi!) de la 72.5kg la 71kg! Eu am plecat de la 64 de kg, am 1.60m. Pana acum am un plus de 7 Kg!
Pupici si !
Alina-Mirela 22+

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Alina - te asteptam aici in noul capitol
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94752&whichpage=11

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput