***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 19
lbelciug spune:
Mica, distractie placuta la munte!
Ah, ce as mai vrea si eu...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
andradap spune:
Liviana, eimotto, multumesc pentru completari la lista...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
lbelciug spune:
eimotto, stii cumva daca anul asta Primariile de sector mai asigura lapte praf gratuit copiilor de pana intr-un an? Si eu l-am folosit pe cel primit in 2005.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
andradap spune:
S-a mai discutat chiar aici... de lapte... si cica nu se mai da... dar cica oricum nu il dadea la copil!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
eimotto spune:
Se pare ca nu mai dau lapte praf. Dar stiu asa din zvonuri...
Liviana - orice completari sunt binevenite. Desi si eu sunt la al doilea copil, zau, parca mi-a luat cineva mintile si nu mai stiu nimic. Am ajuns sa sun prietene sa intreb diverse, prietene care inainte ma sunau ele pe mine sa ma intrebe. Eu la prima sarcina stiu ca am mai avut nevoie de sapun special pt bb iar pentru mineam luat algocalmin fiola si supozitoare. Mai cumparasem si servete dela domestos parca, cu care mai stergeam noi prin camera si baie.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
andradap spune:
Fetelor...cum facem sa avem o lista completa... scrisa de o singura persoana... se incumeta careva???
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
Alyna24 spune:
Mica, drum bun si distractie placuta la munte!
Ce as vrea si eu.....
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
pauly spune:
mica distractie placuta in excursie.
fetele vad ca vorbiti de cercelusi la fetite si eu am sa-i fac gaurele in urechi inca din spital, o sa fie o dragalasa cu cercelusi.
andradap as vrea sa te ajut cu lista de spital dar fiind la primul bebeu nu stiu ce sa pun cu mine.o sa trag cu ochiul la listuta facuta de voi.
23+Riana Alessya
dianalaura spune:
Am revenit cu analizele...toate bune si frumoase, exceptand o mica lipsa de calciu si fier. Dar mi se pare si normal, ca stefy trebuie sa se hraneasca si el cu ceva! Oricum, de alaltaieri am inceput o noua cura de Materna si Maltofer, iar de prin sapt 30 parca zicea dr ca o sa imi dea si o cura de calciu. Asa ca nu imi fac probleme.
diana 26+ STEFAN
bebe
poze