***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly, nu e corect!!! VINO SI TU CU O IDEE!!! Ne lasi sa ne spetim noi...si tu culegi roadele noastre??

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

apropos de laptele praf de la primarie...nici copilul prietenei mele nu il manca...insa a facut mamica lui in perioada aceea foarte multa ciocolata de casa... Deci intr-un cuvant nu a aruncat laptele pe fereastra...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Dianalaura...ma bucur ca au iesit bine analizele... si mie mi-e frica de oarece, eventuale lipsuri de Ca, Fe, Mg...sau alte minerale... dar in acelasi timp mi-e frica si de excese...
Dar cred ca maine nu mai am incotro...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Andrada imi poti spune si mie mai multe despre dr. Mona Zvanca? Trebuie sa merg astazi la ecogerafie la Medical City si am avut senzatia ca stii mai multe despre ea.

Eu nu prea am incredere dar dr. Vladareanu m-a trimis la ea pe motiv ca au cel mai bun aparat. Totusi nu as vrea sa dau banii degeaba.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Fetelor. pe mine m-au chinuit foarte tare cu cerceii... Nu mi-au facut gauri din maternitate ptr ca mamei i-a fost mila de mine, cica eram prea mica, si am cerut eu pe la 4-5 ani. Insa...nu stiu ce faceau ca nu-mi reuseau deloc, ba ma infectam, ba erau prea sus, ba prea jos... Mentionez ca gaurile erau facute de asistente la spital.Pana la urma, cea care a reusit a fost o tiganca care vindea cercei de tabla...
Acum fac imediat infectie la orice fel de metal in afara de aur...
Daca as avea o fetita, i-as face gaurele din spital.

25+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mi-am amintit de ce zicea cineva in legatura cu listuta pt bagajul de spital! Unul din cele mai importante lucruri pe care e esential sa nu il uitam sunt BANII!
Si vata am inteles ca e preferata de asistente si de doctori pt ca zilnic la controlul pe care ti-l face dr, el isi da seama si dupa culoarea sangelui de pe vata daca totul este in ordine, pe cand cu absorbante nu poate vedea lucrul asta! Eu asa am auzit! Prietena mea zicea ca si ea a folosit vata, dar infasurata in pansament steril, asa cum zicea Liviana, pt vreo doua zile, iar apoi a trecut pe absorbante, mintind asistentele ca e nu suporta vata!
Si iar prietena mea zicea sa avem multe pampersuri cu noi, pt ca e nevoie, mai ales in primele zile, pana se curata bebe pe dinauntru, si de 10 pampersuri pe zi. Si cica ea singura a schimbat bebe-ul, deci nu exista suspiciunea ca asistentele sa fi bagat pampersul in buzunar, cum mai sunt cazuri.
O sa o mai intreb si eu pe prietena mea ce a mai avut ea in spital si dupa ce aflu va impartasesc si voua.

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Val, daca e cea pe care o cunosc eu... tinerica cu par blondutz si tuns pana la urechi-umar (ceva de genu...) stiu asa:
- este rezidenta in ultimul an... sau oricum a terminat de curand...
-este o persoana foarte finuta si draguta;
-am inteles de la o prietena (rezidenta pe gineco anu' I) ca ar fi si o buna doctorita... dar NU STIU SIGUR... Si mie mi-a facut impresia ca ar fi bine pregatita (eu la Elias am facut stagiu de medicina fetala... si mi s-a parut foarte documentata).

La noi s-a vorbit de un diagnostic pus de ea si unul de Dr. Pop la aceesi sarcina... Ei bine... AM INCREDERE in Domnul Dr. POP... dar nu din cauza lipsei de cunostinte a Monei Zvanca, ci poate din cauza lipsei de experienta... Totusi dr. Pop este UN COLOS in eco MORFO fetala!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

FlorentinaRoman, mie mama mi-a facut gauri in ureche de cand eram foarte mica... si desi nu am avut probleme de la ele... eu nu pot purta DECAT AUR... Fac alergie de la orice altceva... La nunta... am renuntat spre finalul nuntii la colierul de la gat pentru ca ma umplusem de bubite
Este vorba de o DERMATITA DE CONTACT ALERGICA...

In urechi cand port altceva decat aur... intai apare pruritul apoi deh... eu ma scarpin...si incepe sa supureze ... E GROAZNIC!!!

Poate si tu ai acelasi lucru si nu o fi de la incercarile nereusite [flo ]de a-ti pune cercei...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor... am adunat de o listutza...

Asadar:

PT.MAMIK:
-chiloti (4-5);
-camasa de noapte (2-3);
-halat;
-papuci de plastic;
-sosete (3 perechi)
-lingurita;
-cana;
-trusa de baie (sapun, sampon, prosop, periuta si pasta de dinti... si de ce nu... niste machiaje???)
-2 pachete de vata si pansament steril (lohii);
-trusa epidurala (cele care opteaza pt. asa ceva);
-Algocalmin
-Garmastan;
-Pompita de muls (eu una nu mi-as lua -as merge la noroc);
-BANI!!!

Pt. BEBE:
-pampers (foarte foarte multi );
-servetele umede;
-Bepanthen;
-1 caciulita (?); --> e nevoie in MAI-IUNIE ???
-ser fiziologic (la punga);
-betisoare;
-pansamente sterile (pt. sters la ochi si gurita);
-hainute (La GIULESTI NU ESTE NEVOIE!!! IUPI... pot sa-mi vad de superstitii in continuare... Pana iesim noi din spital are timp "TATI" sa cumpere)

PS: Ce bine suna: "TATI" - e prima oara cand mi-a venit sa zic asa!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Sa nu radeti...ca am pus si MACHIAJE pe lista.. dar cum sa apar in poze alaturi de Fat-Frumos (alias Antonio ) asa nearanjata???

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput