Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Seara buna la burticile mele dragi !
Azi pot spune ca a fost prima zi de cand lucrez aici cand mi-a placut la servici!
Andicu, multumesc de explicatii, mie nu asa mi-au facut triplu test, ci pur si simplu pe trimiterea pt trimplu test au scris greutatea mea si varsta exacta a sarcinii. Eram convinsa ca nu e bine facut, pt ca stiam ca ar ttrebui sa ma intrebe daca fumez, de diabet, etc. Cel mai ciuda imi e de luatul sangelui ca asta urasc. Offfffffffffff.....Probabil o sa repet altundeva.
Simo78-cel mai sigur e sa mergi cu adeverinta cate saptamani/luni de sarcina vei avea cand zbori ca sa nu se poata lega de nimic. Teoretic, dar doar teoretic nu e problema lor pana in 7 luni dar traim in Romania si devenim si putin paranoici pe diverse teme si ne ferim excesiv sau ne acoperim de hartii pt orice. Sistemul ne invata asta. Iar apropo de intrarea in UE e doar formala cu numele si cu preturile, ATAT.
Claudia75-daca fac figuri ia-ti medical. Mie sincer mi-a spus cardiologul la un moment dat ca daca nu ma simt in stare de servici, ma interneaza in spital cam 3 zile si apoi imi da pana la 180 zile de concediu medical, asa ca............nu-i lasa sa te calce in picioare, ci calca-i tu, insa e din start stiut ca nu te vei mai intoarce in firma asta decat daca se schimba conducerea dupa ce revii din postnatal. Aberant ce se intampla in aceasta noua tara membra UE. Pai nu era mai bine din pucntul asta de vedere pe vremea lui ena Nicu? Ala nne ridica in slavi daca faceam copii, astia ne dau afara daca facem copii. Asta e, repet traim in Romania si vorba unui comentator de la Tv asta ne ocupa tot timpul.
Nma-inainte de TT nu trebuie sa mananci, ia-ti ceva la pachet cu tine si papi dupa.

Jeni 14+

Mergi la inceput

Apropo de gafe eu am fost dezastru dimineata : m-am duc la bancomat, am scos bani si am plecat linistita lasand cardul in bancomat. Smart , nu? Si pana pe la vreo 11 la pranz nu am realizat ca nu mai am cardul. Toate caldurile m-au trecut si transpiratiile, nu atat de bani ca mai erau doar 280 ron pe el, cat de acte si agitatie. M-am dus la banca mi-a deschis un tip bancomatele desi stiam clar ca e in van si m-am dus la ghiseu sa blochez cardul, cand vine o angajata a bancii si zice stai sa vedem daca nu e printre cardurile aduse de diverse persoane. Si noroc al doilea card era al meu. Noroc ca m-am mutat la civilizatie, ca de eram in Bucuresti m-as mira sa-l mai fi gasit. Doar era perfect doar avea pinul bagat, era ideal de furat de pe el. Asa ca..............cred ca sunt in top la gafe.
Ioana75 ma bucur ca ti-au iesit bine analizele. Si iti doresc sa scapi repede de raceala!
Alex kmy bine ai venit si sarcian usoara si bebe sanatos, si felicitari [t .

Jeni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

oaana, din pacate nu am reusit sa gasim nimik sub 200 de euro in conditiile in care noi cautam ceva la 450ron...asa ca ma mai chinui putin asa. Ma apuca toate alea cand ma gandesc cata nesimtire exista pe lumea asta! Am gasit conditii absolut oribile pt 6-7 mil. iar cu bb nu accepta nimeni sa te tina in gazda.
Am avut o perioada putin mai linistita acasa, si m-am mai calmat. Acum deja am inceput cu planurile pt cununie si petrecere, asa ca iar incepe agitatia. Dar oricum este o agitatie placuta, pt ca asteptam de ceva vreme momentul asta si ne dorim sa fie ceva f frumos si special. Si in aprilie, cred ca bb o sa participe din plin la eveniment.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna seara burticutelor!
Am ramas tare de tot in urma cu cititul dar de e ziua indragostitilor si am fost ocupata !! Sper ca si voi la fel!
Bun venit noilor burticute, sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Karligutza mersi pentru raspuns, intradevar medicul mi-a recomandat niste vitamine suplimentare (..ceva cu fier, calciul +..) deci aveai dreptate
Altfel mi_a spus ca data nasterii va fi 5 septembrie si nu 17 august cum am calculat eu, se pare ca am ovulat foarte tarziu...asta sa fie paguba! Poate cineva sa imi schimbe DNP-ul? Oricum raman alaturi de voi ...adica nu vreau sa ma duc la mamicile din septembrie!! Nu va suparati nu ?
Va pupicesc si cred ca abia maine o sa recuperez cu cititul!

MADA 11+

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

Sunt cam in urma cu cititul.
Am fost azi la dr, bebe e bine, creste in grafic. Colul s-a mai scurtat un pic , e clar ca trebuie sa stau mai mult la pat.
Mi-a mai adaugat un medicament care data trecuta m-a ajutat, sper sa functioneze si acum. In rest, repaus, repaus, repaus si optimism.

Bun venit noilor mamici in grup, cred ca suntem cea mai mare gasca .

Lorina, ma bucur ca ai venit cu vesti bune din spital, felicitari pt fetita si ca ai gasit o doctorita buna. Acum mai trebuie sa stai la pat?

Pup fetele, somn usor,

Anto 19 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Beldicuta, musetto si anamiha bine ati venit, sarcini usoare si bebei sanatosi.
Claudia75, felicitari pt 17 februarie si sa va ajute Dumnezeu!
Alina.a multi inainte de la cei 5 ani perfecti de azi.
Iar despre alaptat si silueta, cred ca asa e. Eu la prima sarcina am alaptat f putin cam 1 luna si jumatate. Si intr-adevar la 2-3 saptamani dupa ce nascusem, intram perfect in blugii pe care ii pirtam inainte de a ramane gravida. Insa e adevarat ca am nascut normal. In schimb dupa operatia de la ovare a durat cam 1,5-2 luni pana sa pot imbraca blugi pt ca aveam senzatia ca ma strang pe operatie. Si mi-am revenit mult mai usor si mai repede dupa ce am nascut normal decat dupa operatie.

Jeni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ana bun venit!

Oaana eu sunt multumita de el. daca vrei date despre el, activeaza-ti PM-ul si mai discutam.

Simona 14+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Am fost si io gravidutza de iul-aug 2006,colega cu Cristina_Ana.M-am uitat in capitolul acesta,dar n-am zarit-o.Stiti ceva de ea,c-as vrea s-o vad din nou cu burticutza-n roz sau bleo?Si bineinteles,sa-i dau multi,multi

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Ce toanta sunt!Am uitat sa va transmit o sarcina cat mai usoara si multa,multa sanatate,iar bebeilor-sa stea cat mai mult la caldurica

pupici la gravidutze

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Servus la toate fetili ... ce-am zis eu aseara? ca mai scrieti 7 pagini... deci s-a adeverit! ... of of of... poate selectam si facem un roman de succes cu povestirile noastre!

madabout2003 felicitari ca ai fost la doctor repejor si mai ales daca vei urma sfaturile lui; sa te faci bine si sa nu iti faci griji pt.ca daca te alimentezi la timp cu vitaminutele respective vei spune adio starilor de lesin! bravo! si s-auzim numai de bine!

despre mine cred ca e prima data cand ma plang de ceva dureri aici: m-a durut burtica aseaaara, au au au! in plus se contracta destul de tare si pe dreapta si pe stanga si fara sa ma doara, dar cum ma intorceam pe o parte sau pe cealalta, ma durea destul de tare.. dureri ca la ciclu; of! am luat de capul meu un no-spa ca mi-a zis mie o doctorita mai demult sa am in casa tot timpul, doar ca sa dau un telefon inainte ca sa consider eu ca trebuie sa iau (dar am luat de capul meu o pastiluta de 40 mg si mi-a trecut pana dimineata tot... am adormit repede si bine si m-am trezit ok; sper sa nu se mai repete, insa voi reclama la urmatoarea consultatie aceste fenomene! sa vedem ce zice nenea doftoru' meu... )

va pupik fetele si mai stau pe-aproape daca nu ma doare ceva, nush de ce tin laptopul pe birou, dar parca nu-mi vine sa mai trag de cablul de la net pana in pat... ohhhhhh , dar daca trebuie o voi face, sa sa stau in pat si sa fiu si cu voi!

karligutza, sapt.20

Mergi la inceput