Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

SIMO eu am facut morfofetala de trim 1 acolo si o voi face si pe cea de trim2,dar de nascut nu cred ca ma bag!o cezariana e 76 de mil sau pe acolo...e super frumos,elegant,da noi suntem acu bagati in atatea..casa...masini...rate...ca mai bine mai fac ceva la casa sau ii cumpar lui bb,ca doar cu acelasi dr as naste si al euroclinic si la spital!

oana16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

la cum am vazut ca arata imi inchipui ca e foarte scump. ziceam doar ca arata extrem de civilizat. ar fi ceva sa arate toate asa . deocamdata noi suntem obisnuiti cu alte imagini din spitale.

Simona 14+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

cel mai tare m.a impresionat toaleta!!!!
doamne...cat de curat era!!!!!!!si cum e in spital....da si la vro 50 mil diferenta.......

oana16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Salut sunt o graviduta de Um
Pupici si mai revin daca am intrebari

Mergi la inceput

Si va mai rog un lucru:sa ma treceti si pe mine in lista de inceput
Multumesc si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna seara fetelor da ce-ati mai scris...ca nu mai reuseam sa citesc...
Bun venit noilor gravidutze,sarcini usoare,fara greturi,veselie multa si sanatate.
Brazuca,ce mai faci?sper ca nu te superi daca te intreb daca ati mai gasit o locuinta sa inchiriati?
Simo vreau sa te intreb despre medicul tau daca vrei sa-mi dai detalii,daca esti multumita,etc?...vreau si eu sa merg in Iasi sa-mi aleg un medic,ca aici in Barlad...Am avut unul in Iasi,doamna Acad,daca ai auzit,dar nu am fost multumita...si vreau sa-mi aleg alt medic.
Am citit ca unele fete au aciditate,am scris mai inainte ca mie imi trece cu rondele de grau sau orez expandat,cum mananc cum imi trece.
Cu lapticul la nastere aveti dreptate,fiecare femeie e unica ca organism,si intradevar femeile care au cel mai mult lapte sunt cele cu aoreolele mai ichise la culoare,si eu am avut lapte mult,desi nu sunt asa inchise la culoare...
Fetele eu am burta cam mare pentru trei luni ,o sa fac foto sa va trimit,aveam eu cerculet de grasime,dar oricum e mare,abia astept sa merg la echo.
Va pe toate.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

am uitat sa intreb,va rog,pe cele care stiti legile bine.
se mai ia indemnizatie pentru cresterea copilului,daca nasc la un an si opt luni dupa primul copil?
si de curiozote,ca vorbeati de trusoul copilului,in afara de asta se mai primesc banii aceeia de la primarie care se dadeau la nasterea copilului,sau se da doar la primul copil?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Cu voi mai invat si eu ce inseamna alaptat. Pentru mine e o mare necunoscuta. Citeam si eu intr-o carte-Sarcina si nasterea-ca laptele matern este bun pentru silueta. Cercetarile demonstreaza ca femeia pierde mare parte din grasimea acumulata in pimpul sarcinii daca alapteaza. Mai geru slabesc femeile care nu alpteaza. In plus, alaptatul stimuleaza uterul sa se micsoreze la dimensiunea sa initiala...Cel care ati mai nascut, chiar ati simtit ca alaptatul va ajuta la silueta?
Alina, Luna, Merci pentru urari. Si noi trebuia s-o facem in vara, dar taman atunci vine bebe-ul.

Claudia7516 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Claudia eu nu am alaptat insa am simtit cum varsta este un factor important pentru refacere, m-am recuperat intr-o saptamana daca poti sa crezi ,aveam doar 22 ani. E adevarat ca statistic vorbind alaptatul ajuta foarte mult pierderea in greutate si retragerea uterului la marimi normale. Din ce am citit in timpul alaptarii se elibereaza ocitocina care ajuta la retragerea uterului. Insa e clar ca foarte mult conteaza si conditia ta fizica de inainte de gravidie si structura ta fizica ca si persoana.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Salutare

hai ca acum m-am prins si eu cum sta teaba aici pe forum

Deci sun o graviduta de iulie 2007
UM 12.10.2006
DPN 19.07.2007
DN 08.11.1978

Sunt putin cam panicoasa din fire si in permanenta imi fac probleme sa nu-i fac ceva rau la bebe

Azi am fost la eco si cam 60% este fetita

Pupici pe burtici si o sa revin....acum cred ca am toate datele ca sa ma treaca cineva si pe mine in listuta

Ana [
19+

Mergi la inceput