Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

claudia si brazuca felicitari pt tarie de caracter si nu renuntati la lupta.e dreptul copiilor nostri si al nostru sa primim cele 8 mil,care ne vor prinde tare bine.noi tinem pumnii la cat mai putin stres.bagati concedii de odihna,apoi medicale,apoi prenatalul si pa idioti!
anya tu ai dus la spital adeverinta speciala ca esti gravi?eu am dus la inceput adeverinta medicala in care medicul de famile preciza ca sunt insarcinata.cei de la salarizare au zis ca nu se practica inregistrarea altei instintari dar vreau sa ma pregatesc pt lupta pt salariul bonus de nastere pe care spitalul din arad nu l-a acordat nimanui pana acum din lipsa de fonduri.chiar mi-au comunicat azi. le-am promis ca eu voi fi prima ,pt ca nici nu ma voi duce la ei ci avocatul meu.sa fi vazut ce ochi au facu idioatele alea de la salarizare,nu le venea sa creada.he he he nu m-au cunoscut inca..... ce nu-s de ici colo si cele 6 milioane,ii iau hainute lui bb meu.trebuie sa inceapa cineva si lupta cu birocratia asta ,macar mamicilor viitoare sa le fie mai usor.
bun venit noilor mamici!
si inainte de toate o zi de 14 februarie perfecta! sotul meu s-a intrecut pe sine...mai ales ca la el din pacate ziua de 14 feb re prezinta inca un an de cand s-a stins tatal sau...dar DD le-a pregatit pe toate in ziua cand s-a intamplat necazul a fost ziua in care ne-am sarutat prina oara...asa ca azi un ochi rade si unul plange.dar am fost la restaurant unde am papat nebuni....si de dimineata mi-a trimis cel mai frumos mesaj pe care l-am primit vreodata.efectiv azi l-am citit de n ori...nu-i zi in care nu-i multumesc la DD ca ne-am intalnit..
scuze ca am luat-o pe aratura dar azi chiar a fost o zi f speciala pt mine..5 ani de la primul sarut perfect....
va pup pe toate

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina felicitari pentru curajul de al lupta cu sistemul. Si felicitari si pentru un sot atat de romantic si iubitor.

Si al meu pregateste ceva insa nu stiu ce. Aseara ne-am dat felicitarile si azi cica ma astepta o surpriza.

Stiu ca e devreme dar daca tot vorbim de alaptat iata mai multe informatii
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=48

daca dati scroll down gasiti info cum sa va pregatiti pt alaptat (inclusiv eu cu sfarcurile mele).

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

claudia casa de piatra sau beton armat! sa ne pui poze de la nunta.si prietena mea s-a casatorit sambata din aceleasi considerente,saptamana 18 de sarcina.nunta ei o planificasera in mai dar au mutat data ca a venit cadoul de nunta mai repede.a fost o mireasa superba,cum vei fi si tu, mai ales ca vei radia si din alte motive fff bine intemeiate.sa fie intr-un ceas bun!
luna esti o dragutza!sa ne spui surpriza.
eu acum ma pregatesc pt prima mea ora de engleza.stiu ceva dar habar nu am gramatica pt ca am facut in scoala franceza si rusa.asa ca daca tot sunt acasa vine o prietena care da meditatii la engleza si ma pune la invatat.mi-a picat atat de bine treaba asta...

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele eu bocesc in pumni!!!!
a fost la povestiri nasyerea sandei ladosi...da au aratat tot...si momentul nasterii...care a fost super emotionant!au stat cu dansa in sala si au filmat tot!

a nascut la euroclinic...natural...destul de usor zic eu din ce am vazut acolo!poate va uitati la noapte la reluare....eu si asa voiam sa nasc natural si nu aveam voie...da acu chiar imi vine sa ma zgarii,dupa ce am vazut ce elegant se poate naste!!!!!!!

oana16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

oana am vazut si eu. foarte emotionant. mi-au placut mai ales conditiile si cat de frumos arata totul. civilizat!

Simona 14+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andutzy, multumesc

Luna, eu nu incerc sa fac pe nimeni sa se simta vinovat. Exact cum ai spus si tu, un copil nu trebuie considerat altfel pentru ca a mancat lapte praf si nici mamica lui nu trebuie invinovatita.In fond, poate fi si o chestie de optiune pana la urma. Eu atrag atentia doar asupra cazurilor de care povestea si andutzy mai sus (si crede-ma, sunt multe...). Ai toata admiratia mea pentru ca ai incercat si nu ai ce sa-ti reprosezi. Dar cate sunt ca tine? Poate ca tu stii f bine ca ce am povestit eu este adevarat, insa nu s-a potrivit in cazul tau. Dar ai sa fii surprinsa cate mamici nu stiu lucrurile astea. La noi, din pacate, putini stau sa le explice detalii. Nu invinovatesc pe nimeni, dar sunt colegi de-ai mei care recomanda cu succes lapte praf si nu stau sa le explice mamelor ce si cum. In plus, imediat dupa nastere cand mamica este epuizata si obosita, nu are capacitatea sa invete in 10 minute de explicatii comprimate. De-asta cred ca e bine sa stim unele lucruri dinainte.
Este exact ca si pregatirea pentru nastere. Citesti, intrebi si stii in mare cam ce te asteapta. Ca e sau ca nu e ca in poveste, ai sa afli dupa.
Stiu ca multe dintre noi, poate chiar toate, ne dorim sa alaptam. De aia insist poate prea devreme pe niste idei fixe , cu riscul ca o sa credeti ca am innebunit, dar imi doresc sa va ajut sa aveti informatiile necesare.

Alina, nu am anuntat la spital de sarcina. Eu sunt inca in CIC si nici nu stiu care e procedura. Sunt intr-o lene totala si nu m-am dus sa intre nici de salariul bonus (desi stiu ca a intrebat o colega de-a mea si raspunsul a fost:NU). Nu am anuntat de sarcina nici prima oara, m-am dus direct si am dus concediul medical pe care l-am luat cu 2 sapt inainte de a naste. Cred ca trebuie sa ma urnesc pana acolo, dar mi-e cam peste mana ca desi e aproape, trebuie s-o iau pe Anya cu mine.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Salut fetelor! Va citesc de ceva timp, dar abia azi m-am hotarat sa ma alatur voua. Sper ca ma primiti si pe mine in grupul vostru. Sunt o burtica de 14 sapt si 3 zile cu DPN 12 august 2007. Nu stim inca sexul bb-ului, poate il aflam la ecografia de 20 de saptamani.
Pupici la toate burticile si sarcina cat mai usoara!

14+

Mergi la inceput

Alina(Anya) asa cum am mai spus sunt in totalitate de acord cu tine si ai dreptate e multa lipsa de informatie. Pe mine stii ce ma seaca cel mai mult in Romania (si iar ajung la Romania)? Faptul ca in loc sa te lase sa pui copilul la san imediat iti fac program de alaptat. Nu stiu daca mai este asa peste tot insa la mine asa era. In plus desi pediatrul era o tipa de treaba si insista pe alaptat asistentele ioc. Adica la trei ore veneau cu biberonul si doreau sa-l mufeze. Pai stai frate ca am si eu acolo niste tzatzici poate or produce si ele ceva... Singurul suport l-am avut de la ele ca ma lasau la pompa de muls electrica si stateam acolo frate minute intregi poate ,poate.

Ai dreptate cu insistatul insa stii cum e cu cat insisti cu atat zice lumea ca esti mai nebuna.(cazul meu) Eu aveam o prietena care nascuse la trei zile dupa mine si intrase in competitie (de ce nu stiu) si a trecut copilul pe lapte praf (desi curgea laptele la ea rauri rauri) ca al meu lua mai repede in greutate. Cand ii spuneam sa nu renunte la alaptat credea ca sunt cu capul ca ii vreau raul.Deci e mare gradina oricum.

Mergi la inceput

Alina (Anya) la ce spital esti? (daca vrei sa spui normal). Oricum e avantajul nostru ca te avem printre noi, dupa ce nastem te bombardam. Apropos de asta vroiam sa te intreb, ce efect poate avea lipsa de Vigantol? Dar administrarea lui dupa ureche? Aici nu se prescrie si nu stiu ce sa fac: sa ma incred in sistem si sa nu ii dau bebeului sau sa ii dau cu de la mine putere cele 2 picaturi pe zi? Tu ce zici?

Musetto bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

musetto bun venit!
imi place ca tot ni se alatura burtici

Simona 14+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput