Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
jadi spune:
Salutare fetelor!
Azi am ramas acasa pentru jumatate de zi, poate o fac o zi intreaga dar mi-au venit mamele (eu am doua ca sunt cu motz si una din ele pleaca duminica in canada la fratele meu) asa ca am chemat stilista acasa sa ne aranjeze, inclusiv pe cel mic. Dupa amiaza sunt programata la doctor la control, sper sa fie totul OK dupa raceala asta!
Bine ati venit musetto sianamiha si sarcini usoare!
Va avertizez ca dragutza de Anya o sa ne tot piseze cu alaptatul, e de bine, pentru cele care vor sa asculte! Stiu ca ma intreba cineva daca am alaptat la program sau la cerere, am alaptat aiurea pentru ca nu aveam cunostintele de baza si nici nu mi-a explicat nimeni ce si cum. Ca atare dupa 4 luni jumate, flacaul meu era o cauza pierduta, am facut greseli peste greseli ca atare am renuntat. De data asta vreau sa ma ambitionez si sa respect regulile de baza inclusiv sa nu o dau pe celebra suzi. Problema mea e ca va trebui sa ma intorc destul de repede la servici, o sa vedem cum rezolvam atunci!
Deni &
Vlad & bb2
greierash spune:
Buna dimineata! Doresc la toate burticile sa aiba o zi minunata!
Citind din urma ma intristez vazand ca unele fete au probleme la serviciu; e trist ca trebuie sa ai si acest stres in plus. Ca in perioada sarcinii sint o multime de alte griji, si multe alte lucruri care trebuie sa ne preocupe fara sa mai contribuie si altii "binevoitori". Eu sunt o norocoasa am niste colegi ff intelegatori, sefii nu stiu ca nu i-am anuntat ca zice colegul meu de la personal ca nu e cazul(lucrez la stat), si daca doamne fereste o sa fie ceva, facem repede instiintare, nu-i problema. Eu le-as dori tuturor sa le fie macar pe jumatate cum imi e mie la servici si le-ar fi bine!
ralucapio spune:
Neata fetele,
Bun venit Anamiha si Musette, sarcini usoare si bb frumosi si sanatosi. Cat despre listuta - nu va faceti probleme este cineva "acolo sus" care o sa va treaca.
Sunt si eu de aceasi parere cu Jadi in ceea ce priveste sfaturile date de Anya legate de alaptat iar daca o vedeti pe domnisoara Anya (bebe 1) o sa-mi dati dreptate.
O zi usoara ![]()
11+
Anculici spune:
Dupa ce am analizat si eu prevederile OUG nr.96/2003 mi-e clar ca tb sa anunt si eu in scris angajatorul cu privire la starea mea ca altfel nu sunt protejata in nici un fel Va sfatuiesc pe toate sa faceti la fel chiar daca vi se pare ca nu este cazul
Cele care ati facut astfel de notificari puteti sa imi spuenti si mie cam cum ar tb sa sune acest anunt Doar sa mentionez prin prezenta le aduc la cunostinta ca sunt insarcinata in x saptamani si anexez actul doveditor in acest sens?
13+
lorinaoo1 spune:
Anya multumim pt sfaturi. Chiar ca sunt utile, mai ales pt cele la prima sarcina, asa ca mine
. Deocamdata voi sunteti singura mea sursa de informare, imi voi cumpara si cartea aceea "Mama si copilul" ;sunt binevenite toate sfaturile 
Anto
imi pare rau ca ti se scurteaza colul. Stai cumintica in pat si totul va fi bine, ok? Sau poate faci un cerclaj, dr ce ti-a spus? Priveste partea pozitiva - bine ca nu se deschide colul. Stiu ca e greu sa stai la pat, dar pt bebe... 
Mie dr mi-a prescris repausul fizic. Deci stau cumintica in continuare, dar ma mai si foiesc pe aici prin casa cate un pic, ca asa simt ca trece timpul mai repede
Am tot cautat pe net cate ceva despre uter cicatriceal, dar nu am gasit raspunsurile la problemele mele. Prietena mea rezidenta spunea ca nu as mai putea duce cu succes o a doua sarcina pt ca am uter cicatriceal, pe cand eu am citit ca as fi avut asa ceva numai daca nasteam prin cezariana si se intelege ca nu e cazul. Am intuit ca vorbea ea de slabirea acelui muschi uterin. Oare e pericol de ruptura uterina? Offff, ca tare as vrea sa stiu cat un medic ginecolog in momentul asta 
Felicitari noilor buticute
. Bine ati venit la noi! Si asteptam povestile voastre de succes 
nasica de moflea
burtica
18+
mioara2004 spune:
AnculiciDa, asa ceva am scris, catre conducerea unitatii, am pus data si am depus-o la registratura...
Poze
Mioara
20+ 
mioara2004 spune:
Anya multumim mult de sfaturi...Imi doresc mult sa alaptez si vreau sa stiu exact ce de facut atunci...
Anto imi pare rau de problema ta... Dar cred ca cu repaus nu va fi nici o problema...
Poze
Mioara
20+ 
Simo78 spune:
Lorina sa imi spui si mie daca gasesti "Mama si copilul" dar aia buna. eu am gasit la diverta o editie in romana dar autori staini, la 1 mil si o editie in engleza la 400 de mii parca
Simona
15+
Mara/Matei
poze
Samurai-lady spune:
Fetele,hai chiar nu zice nimeni ce muzica askulta :(((
Am intrebat aku vro 10 pagini,m-ati uitat ?
Voi il simtiti pe bb ?
Io vad ca inca nu,e prea devreme in sapt 15 ?
Mi-a zis ginecologul sa mai astept vro 3-4 saptamani ?
Pupicei
Samurai-lady
15 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
lorinaoo1 spune:
Simo este o editie cu coperte roz de niste autori romani pe la vreo 60 RON. Stiu de la cumatra mea ca e f utila mai ales cand apare bebe. Cica e adaptata la realitatile romanesti, cu indicatii de produse si medicamente. Tot la Diverta am vazut-o si eu, la Iulius Mall. Sper s-o mai gasim. Ma interesez de autori si iti spun si tie.
nasica de moflea
burtica
18+