Mamici de iulie-august 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Simo e vorba de Emil si Herta Capraru, Mama si copilul, e roz, este la Diverta dar si la chioscuri si eu am gasit-o la 57 ron.

Samurai-lady imi pare rau, eu in perioada asta ascult doar radio. Am citit ca e bine sa ascultam muzica clasica, ca cica ii place la bebe, dar cand ma pun in pat adorm prea repede....
Si eu am inceput sa simt bebele mai repede, dr mi-a spus ca sunt foarte atenta; se pare ca dupa 20- saptamani trebuie sa-l simtim zilnic...Eu il simt. Daca nu-i place ceva imediat loveste....

Poze

Mioara 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mioara pai eu credeam ca ii place ce pap sau ce fac daca loveste Se pare ca avem criterii diferite de apreciere

Simo, asa e cum a spus Mioara. Autorii sunt Herta si Emil Capraru.

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Samurai-lady iti recomand Peer Gynt de Grieg sau Sheherezada de Korsakov. Asta daca iti place muzica clasica. Daca nu, poti asculta bluesuri ca sa nu ai tendinta sa dansezi de una singura prin casa Eu una am primit o caseta muzicala pt bebe si are o melodie f linistitoare si o ascult din cand in cand. In rest la mine, la ordinea zilei este KissTv sau U. Deci nu ma pot da ca exemplu

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor surpriza mea de Valentines Day era o ora de masaj la un centru de infrumusetare.

Abia astept am programare luni, cred ca atata l-am inebunit pe saracul sot cu masajul (in fiecare seara imi face) ca s-a saturat. Radeam aseara, i-am zis "si ora asta cat trebuie sa-mi ajunga? cat timp n-am voie sa iti cer tie?"

Va pup pe toate.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Lorina la mine loveste cand stau prea mult pe scaun la calculator...
Stiu ca trebuie sa ma ridic si sa ma plimb un pic....
Cand stau in pat relaxata, miscarile sunt mai line...Atunci cred ca-i place...

Poze

Mioara 20+

Mergi la inceput

Luna ce frumos!!!
Noi initial ne-am inteles sa nu luam nimic ca suntem deja secatuiti de cate cumparaturi am facut in ultimul timp cu mutarea ( si in plus vine ziua mea, 1 martie, 8 martie o avalansa de cadouri....).
Dar surpriza, acasa erau deja pe masa niste cutii de ciocolata care imi plac mie si flori. Bine ca si eu ii luaseam deja ceva un CD cu Pheonix.
Aici in jurul nostru se insista ca este o sarbatoare prea comerciala, totusi cine e indragostit simte nevoia sa dea macar un semn...

Poze

Mioara 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Luna mi-ai expus gandurile referitor la problema alaptatului.Ei, dragutz cadou de la sotzu', sa ne spui cum a fost. Eu una acum insarcinata sunt foarte sensibila la atingeri, nu prea imi place masajul, dar imi amintesc ca la prima sarcina venea finu' pe la mine(a facut niste cursuri de masaj) si imi masa spatele si tare bineee mai eraa...e adevarat ca atunci stateam foarte mult la birou si aveam mereu "cutite" in spate. Acum la sarcina asta multe simptome le am diferite fata de prima...Unul din simptome este ca asa ca la multe din voi mi-au reaparut gretzurile si sunt necajita...Seara fug de frigider cat pot, nici apa nu suport...Sunt convinsa ca nu-mi voi reveni decat dupa ce nasc. O sa merg sa iau si eu rondele de orez expandat unde se gasesc, parca la plafaruri?!

Eu am primit de la sotz un bambus super frumos intr-un ghiveci rosu cu inimioare. Eu sunt super fericita pentru ca imi plac la nebunie florile(in ghiveci mai ales) si imi doream un bambus mai des pentru ca in colectie nu aveam decat un fir mareee si inalt...Cel mai frumos cadou mi l-a facut totusi Stefi ieri dimineata cand a venit langa mine in pat si mi-a spus " te ubesc" - mana-la-r mama de flacau frumos!

Anyapentru sfaturi. Ce bine ar fi sa te aiba fiecare din mamici macar cateva zile langa ele dupa ce nasc! Eu una am citit pagini intregi despre sarcina, alaptat, colici, bb...Trebuie insa sa recunosc ca multe le-am invatat pe propria mea piele si imi dau seama tot mai mult ca "Stefi m-a invatat sa fiu mamica" mai mult decat oricare din carti, internet sau altele. Acum e adevarat ca e bine sa stii cat mai multe lucruri, poate iti mai amintesti macar parte din ele atunci cand ai nevoie si reusesti sa le si aplici...

Pupici la toate burticutzele,

Carmen14+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

merci tuturor pentru raspuns, ma duc sa o caut.

si eu tot radio sau la TV ascult.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu am zile cand nu suport sub nici o forma muzica de nici un fel. Nu stiu de ce. Probabil bb se rasfatza, sau poate ca mami!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor! Cum va simtitit dimineata asta?
Cum e vremea in Romania? Aici e un soare de primavara
Luna super cadoul de Valentine's Day! Si pentru mine a fost o zi memorabila !
Despre muzica eu am inceput sa ascult din cand in cand valsuri de Strauss - ma linistesc si sunt sigurul fond sonor pe care pot sa fac curatenie fara sa ma enervez ...remarca sotului! - stie el ce stie!
In legatura cu problemele de servici va sfatuiesc sa va interesati bine care sunt drepturile si sa fiti acoperite...inregistrate in evidentele lor ca si gravide si chiar daca atmosfera nu e chiar calduroasa sa va ganditi la bebelusi care au nevoie de mamici vesele si linistite! Oricum este de-a dreptul infiorator ce se intampla!
De fapt si aici cand am fost la un interviu am fost intrebata daca in viitorul apropiat intentionez sa raman gravida ...inutil sa va spun ca intrebarea era absolut ilegala!!! Deci abuzuri sunt peste tot cred...

MADA 11+

Noi doi+1

Mergi la inceput