PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
doniro spune:
quote:
Originally posted by marttaquote:
Originally posted by doniro
Fetelor, voi ati primit ceva contraindicatii de la medici cu privire la statul in fundulet? Adica "nu mai mult de X minute"? Ma gandesc la coloana, la solduri etc. Ca Daria mea numai in fund e fericita...
Roxana
POZE FEL DE FEL
Roxana: mie mi-a zis sa n-o fortez din prima si s-o pun gradual...Atat!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
edit: am uitat sa va spun ca am adaugat la semnatura cateva poze facute zilele astea.
Va pup!
Cat sunt de dulci puii tai!!! Sa iti traiasca.
Roxana
POZE FEL DE FEL
Muuh spune:
anasia Imunobaby se da de la 1 an. Eu nu ii dau. Ii dau intr-adevar alte remedii homeopate dar nu Imunobaby.
Miruna + Alexei
assa spune:
Muuh nu ni le zici si noua? Sau ti le-a dat dr. dupa o eventuala analiza a copilului ceva?Vreau si eu sa aflu mai multe despre chestiile astea homeopate , apoi s-o bombardez pe pediatra cu intrebari. Merci frumos!
Dariana si eu am vazut multe prin parc de la baby care si ma cam bate gandul.
Nu mai stiu cine intreba...da, de la material ca nu era ok s-a imbolnavit respectivul copil, asa ca pe mine una nu ma mai intereseaza firma. Plus ca tot ce am luat de la ei nu mi-a fost de ajutor.
Muuh spune:
assa nu pot sa iti zic decat remediile generale dar Alexei ia dupa o schema personalizata, elaborata dupa o analiza foarte amanuntita.
Miruna + Alexei
Ancutex spune:
Muuh, cred ca tu spuneai ca ii dai lui Alexei avocado. Cum ii dai? Preparat in vreun fel, sau in combinatii?
Mamidestefan si piersicutza mea a fost f agitata azi, a dormit putin si se 'arunca' nervoasa in spate. Fie e de la dinti, fie de la sucul de portocale pe care i l-am dat dimineata prima data. I-am dat putin de suc facut de mine (am stors cu mana din jum de porto, a iesit max 20 ml). Cred ca nu o sa-i mai dau. Voi le dati citrice?
Si Maria transpira la caput cand se agita si cand mananca si ii mai transpira si piciorusele. Noi luam calciu 5 ml 10 zile/luna.
Muuh spune:
Ancutex ii dau avocado combinat cu pere, mere sau dovleac (toate coapte). Nu ii dau nici un fel de citrice.
Miruna + Alexei
Alexia27 spune:
Ancutex, Eileen e lesinata dupa sucul de portocale. Ba am impresia ca de vreo doua ori sotul a pus si ceva grapefruit in el, si nu a avut copilul nici o problema.
Eileen Nicole
map spune:
Buna seara la mamici si persicute,
am venit sa citit si noi pe fuga si am vazut ca-s gramada de ppiticuti bolnaviori. Multa sanatate de la noi.
Noi suntem bine insa maine avem vaccin. Daca urmeaza modelul vaccinurilor anterioare vor veni cateva zile dificile. Doua intepeturi maine, mama lor. Dar daca aici de anul asta se fac ceva vaccinuri extra am zis sa le facem.
sa auzim de prichindei sanatosi!
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
lucians spune:
Mary,save,Oana,Lidia,Consi,Anasia,Ani_nutu,Alina,Ramoon,Assamultumim pt urari.
Martta,noua ne-a zis ca de la 7 luni se poate fierbe carnita-n supica de legume.Io,cea de manzat,o fierb separat vreo 30',dupa care o pun in legumele crude pt supita.
Lidia,io zic ca,combinatia mar copt+ banana strange la stomacel.Incearca sa-i pui in aceasta combinatie(daca le vrei neaparat coapte)suc de portocala sau de grapefruit.
Ani_nutu,e indicat dormitul pe burtica.Andrei dormea numai pe burtica,iar cand vroiam sa-l imbrac sau sa-l cantaresc,tot pe burtica o faceam.Cand il intorceam pe spate,foarte rar statea de nu bombanea.Uite-l aici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
Mirunici,zi-mi si mie cu avocado asta:il coci si pe el?Cat de bun e pt bebei?Am vrut sa-i iau si io,dar cand am vazut cum arata,m-am razgandit.Iar dovleacul nu e prea greu pt stomacelul lor?Io nu mananc asa ceva.Nu-mi place nici in placinta
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip