PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

lucians, ce poze frumoase avetzi voi, i-am admirat pe amandoi, tare dragalashi!

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Inca o intrebare - a facut cineva piure din caise uscate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Dariana
Miruna,ce mai face Cristina_Ana?As vrea s-o vad din nou cu burticutza.Am gasit-o de-am felicitat-o cand era tare fericita,dar acum nu mai stiu unde am dat de ea.O sa ma uit la mamici de iul-aug 2007.Asa retinusem io,daca nu ma-nseala memoria.Merg s-o caut.
Pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

lucians, ce poze frumoase avetzi voi, i-am admirat pe amandoi, tare dragalashi!

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Tu vorbesti de noi?Nu te uiti la "asiaticul"tau cat e de frumos?Poate ne mai arati poze cu el ca,sincer,merita

Fetele,dar unde sunt limbutzele voastre?Nu aveti asa ceva sau nu vreti s-o aratati?Noi suntem campioane la asa ceva.

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

ancutex eu i-am dat suc de portocale si nu a patit nimic, nu ii dau oricum mult vreo 30 ml...
miruna si eu vreau sa stiu de avocado, chiar i-am cumparat intr-o zi si n-am stiut cum sa-l prepar si mi-a fost jena sa te intreb!
hai pup fetele si noapte buna!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

ne-a luat tati carucior! Cadou de Sf valenin! Noi nu avem scari multe ca mama sta la casa, asa ca nu am cautat musai unul usor, asa ca i-am luat piersicutzei un carucior chicco 4 pe care a dat 550 lei. E portocaliu cu gri-f fain. Sunt incantata!Va pup!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Avocado crud. Il cumpar cand este foarte putin moale, adica daca strang de el asa normal simt doar putin ca se inmoaie, il tai cu cutitul in doua, ii scot samburele si scot miezul cu lingurita. E scarbos mancat simplu dar cu alt fruct in combinatie e bunicel (eu ling castroanele dupa ce mananca Alexei asa ca stiu). Dovleacul copt nu e greu pentru copii, impreuna cu avocado este recomandat a fi dat printre primele (in alte scheme decat cea romaneasca).
Gabi da Cristina-ana este o viitoare mamica de iulie august dar nu prea a mai scris pe acolo. Vad ca de cateva zile nu a mai scris deloc asa ca sper din tot sufletul ca este bine. Daca nu apare o sa o sun si te tin la curent.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Pentru idei de retete puteti consulta site-ul http://www.wholesomebabyfood.com/. L-am gasit intr-un mesaj al Mirunei si e f interesant. Sunt detalii si despre avocado, asa ca m-am lamurit. Dar se spune ca nu trebuie gatit. Miruna, tu totusi il gatesti?

Mergi la inceput

Miruna, cred ca am scris aproape in acelasi timp. Merci de raspuns .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

Avocado crud. Il cumpar cand este foarte putin moale, adica daca strang de el asa normal simt doar putin ca se inmoaie, il tai cu cutitul in doua, ii scot samburele si scot miezul cu lingurita. E scarbos mancat simplu dar cu alt fruct in combinatie e bunicel (eu ling castroanele dupa ce mananca Alexei asa ca stiu). Dovleacul copt nu e greu pentru copii, impreuna cu avocado este recomandat a fi dat printre primele (in alte scheme decat cea romaneasca).
Gabi da Cristina-ana este o viitoare mamica de iulie august dar nu prea a mai scris pe acolo. Vad ca de cateva zile nu a mai scris deloc asa ca sper din tot sufletul ca este bine. Daca nu apare o sa o sun si te tin la curent.

Miruna + Alexei

.Am sa-ncerc sa-i dau si io avocado cu dovleac.
In leg cu Cristina,m-am uitat si ai dreptate ca n-a mai scris p-acolo.Am lasat un mesaj,poate l-o citi si asa,poate,vom reusi sa vb cu ea.

5-6 luni

Mergi la inceput