PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Muuh spune:
Gabi nu nu avocado cu dovleac ca iese cam fad. Iti trebuie ceva mai zemos pe langa avocado sau sa ii pui suc ceva in el.
Miruna + Alexei
lucians spune:
sarilla,iti aduci aminte de primul mesaj al tau la burticutze?Iata-l:Buna!Vin sa completez lista cu mamici de iulie-august,caci de cateva zile am aflat ca sunt si eu...UM ar fi cam...18.10...sunt asa bulversata...nici nu stiu ce sa fac mai intai...ce analize...insa ce ma surprinde este ca ma dor sanii incontinuu...si mi-e greata toata ziua...dar dupa ce am citit ce au scris cateva dintre voi..cred ca e normal,nu? SI mai am o problema..mai grava ca celelate..stressul...are cineva vreun leac?
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
bulinuta,te recunosti aici?
Buna fetele!
Sper sa ma primiti si pe mine!
UM pe 30.10.2005 si DPN (dupa calculele mele) pe 06.08.2006
Adica tot leut ca mine!
Sper sa fie totul bine si sa fie acolo bb. dimineata am facut primul test si a iesit si a doua liniuta, cam palida ce-i drept dar este.
Acum nu prea stiu cum sa fac. Daca ma puteti ajuta si pe mine: cand sa ma duc la dr? sa ma duc la ginecolog sau la dr de familie ptr analize?
va pup pe toate si va urez sarcina usoara si bb sanatosi
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Gabi nu nu avocado cu dovleac ca iese cam fad. Iti trebuie ceva mai zemos pe langa avocado sau sa ii pui suc ceva in el.
Miruna + Alexei
Pup fata cea desteapta!N-am fost atenta cand am citit mesajul tau si uite ce combinatie ii faceam piticei .Ok,deci tb combinat cu orice alt fruct,mai zemos.Saru'mana!
5-6 luni
lucians spune:
Anasia,uite si ceva pt tine:
Buna, tuturor!
sunt si eu o burtica mica(5 saptamani)si dupa calculele mele DPN 6.08.06;luni merg la eco sa vad " samburica" si am mari emotii;va citesc cu placere si am ce invata de pe acest forum;
anasia
5-6 luni
lucians spune:
mamaluidavid,ca sa va treaca raceala si sa nu mai fiti suparati,va fac cadou un mesaj:
Buna gravidute!
Mai este loc pentru o viitoare burticoasa?
Ma numesc Stefania,am o comoara de aproape 1 an,David ,si pe la inceputul lunii august 2006 o sa mai primim o minune.
Noi am fost in Romania pana ieri,acolo mi-am facut testul,si ieri dupa-masa fiindca nu mai puteam astepta am fugit la doctor.
Fiind in 5 saptamani nu am reusit sa vedem prea mult,sacul si ceva foarte vag inauntru.O sa mai merg peste 2 saptamani
Doctorul nu mi-a dat inca un DPN,dar mi-am calculat eu pe net si mi-a iesit 2 august,UM fiind pe 27 oct cu un ciclu de 27 de zile.
Ce sa va mai spun,sper sa avem toate sarcini usoare si fara probleme.
Eu imi doresc ca de data asta daca se poate,bineinteles sa nasc normal,pe David l-am nascut cu cezariana din cauza ca avea capul mare.
Va pupic si rog pe cine se ocupa de listuta sa ma treaca si pe mine!
Stefania si David 24.12.2004
Sanatate multa!
5-6 luni
leistra spune:
lucians, da'ce activa esti, mai mamica harnicuta nu gluma, sa fie oare micuta ta asa de frumoasa de la retetele tare delicioase
martta, foarte dulcica bombonica ta roza!
map, bine ai revenit!
buli, de la noi multi pupici si insanatosire grabnica!
consi, multumesc de sfat, elenica sta nesprijinita la 7 luni!
in legatura cu danone, ma refeream la cele cu fructe, sigur are prea mult zahar adaugat
carucior asa usor ne-am luat si noi saptamana trecuta ca daca vin de Pasti la ai mei imi este mai usor cu el, am sa pun o pozica sa il vedeti
maryon, esti o adevarata! in fiecare zi feliciti pe sarbatoriti intr-un mod deosebit!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
leistra spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR NOSTRII SCUMPI! PIERSICUTELOR, MULTA SANATATE! SA FITI CUMINTEI!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
lucians spune:
Geliza,v-am gasit si pe voi:
buna fetelor, ma primiti si pe mine in grupul vostru asa-i? Initial am zis sa vin aici dupa ce am confirmarea medicului sau a anlizei de sange, apoi am zis sa vin la un nou capitol si iata-ma-s.
Eu, Eliza, mamica de Mara, 24.01.2002, UM 9 nov, DPN 16 aug...test pozitiv cadou de mos Nicolae, de cand va si citesc. Cu Cornelia si Stefania am mai vorbit la "Mamici din nou aspirante"
Eu am usoara senzatie de greata si usoara tensiune in sani...aaa, si pofta de mancare, de fapt foame...in rest...la prima sarcina nu am avut absolut nici o problema...am varsat o singura data si atunci din cauza de bila....
Am sunat medicul si mi-a zis sa iau ac folic 1/zi, pe care il iau de prin aprilie si utrogestan intra, 2 dimisi 2 seara. O sa merg la el peste vreo 10 zile sa se vada ceva la eco...
Eliza si Mara (24 ian 2002)
5-6 luni
lucians spune:
dariana,te-am gasit si pe tine:
Dragele mele gravidutze, vreau sa va impartasesc si voua vestea cea buna pe care am primit-o in prag de sarbatori: SUNT INSARCINATA. Dr. mi-a zis ca ar avea 8 sapt. dar eu cred ca ar fi mai putin, dupa calculele mele cam 6-7. Credeti ca s-ar putea insela?
Va urez si eu sarbatori fericite, nici nu au cum sa nu fie asa cu minunile din burtici, si sper sa ma primiti si pe mine in listuta.
pupici
5-6 luni