PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

andreea,cum sa te uit chiar pe tine:

buna la toate viitoarele mamici ! in primul rand vreau sa va urez Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si impliniri! si sunt sigura ca asa va fi.va citesc de foarte multa vreme si m am decis sa ma alatur si eu voua .m a impresionat mult cat de unite sunteti si cat suport oferiti.si acum sa ma prezint :andreea 25 ani,mamica de august DPN 9 august,Um 30 oct.F dorit bebeul speram sa fie totul bine. La prima eco nu am vesti bune : doc zice ca nu e destul de dezvoltat ptr 7,4 sapt sau ca sarcina este mai mika.eu cred ca e a doua varianta si sper sa fie asa.nu stiu de ce calculeaza doc astia de la Um ca io nu am ramas pe 30oct ci dupa 10 nov... dar ma rog.stiu ca sunt fete in aceeasi situatie cu mine si mai stiu ca va fi bine ptr toata lumea.urmatoarea eco este joi cand sper sa am vesti bune. asa ca mai vb .va multumesc ca existati. va pup si sarcini usoare !!!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

De ce nu si Ioanei...

Buna mamici!
Sunt o mamica noua care are doar 9 saptamani. Suntem tare fericiti, este primul copil si prima sarcina a mea. Nu stiam cum sunt greturile. Dar iata ca am aflat. Ce sa va povestesc....dupa ce am aflat ca sunt gravi mai precis dupa 5 dec a urmat o saptamana in care am mancat enorm, nu credeam ca o sa ma greturi. Si iata ca dupa acea saptamana au venit. Nimic nu mai puteam manca. Incepusem sa slabesc rau pana ce m-am vazut cu doctorita mea- Dinca Gabriela-Polizu. Mi-a dat ELEVIT zicandu-mi sa renunt la materna ca cica iti taie greturile (elevitul). Credeti-ma nu mai am nici o problema! Sunt ca noua!!!!! Bineinteles ca in afara de lactate refuz multe mancaruri. Nu mai suport nimic gatit, fripturi....dar de craciun am reusit sa mananc sarmale!!!
Am observat ca sunt gravi odata cu ANDREEA 25. Si la mine UM a fost 30 octombrie 2005!
As vrea sa stiu si eu mai multe despre Polizu. Am auzit ca este nasol,dar ca poti inchiria rezerva. Stiti cam cat costa o rezerva?
Pupici multi la mamici!

Ioana 9 sapt

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Am gasit-o si pe Norocuta:

Daca nu am aparut prea tarziu, vin si eu cu datele mele: data nasterii 10 oct 1971,la primul BB, DPN 26iul06.
Promit sa vin si cu poza, dar calculatorul imi face figuri de dimineata si nu am garantia ca pot azi.
Eu m-am convins ca sunt relativ tarziu deoarece in primele trei saptamani am fost super-stresata cu niste schimbari de mobila in casa si doua runde de musafiri, in jurul carora trebuia sa fiu ca o ...astfel puteam sa jur ca "intarzierea" este din aceste cauze.
Si eu si sotul meu de doream de mult BB, sa avem si versiunea RO (noi deja crestem un baietel al lui-5 anisori, a carui mamica a murit la nasterea lui), dar de cateva luni pe mine ma bantuia ingrijorarea de ce nu se intampla nimic...ca am si eu o varsta.
Cu raul de dimineata stau bine, in schimb il am pe cel de seara in care nu insa-i musai sa mananc ceva acru, ca apoi sa mai dau o tura prin frigider sau in sertarul cu dulciuri.Presimt ca pana in luna9 voi fi ...sper sa ma pot controla

5-6 luni

Mergi la inceput

Iulia,de la mine pt tine o :

Sunt o fericita viitoare mamica UM 10.11.2005, DPN ( calculata pe net deocamdata) 17.08.2006.
Sunt emotionata rau, am aflat vestea cu 2 zile inainte de Craciun eram la munte. Sunt coplesita. Astept acum sa treaca si Rev si sa ma programez la consult ca si asa mi se pare ca a trecut prea mult timp. Problema e ca sunt mutata de curand in Buc. si habar nu am de doctori. Am vazut ca sunt subiecte speciale dedicate doctoriilor good sau bad dar as fi foarte bucuroasa daca m-ati ajuta si voi. Apropo, medicul de familie nu il am in Buc, presupun ca trebuie sa imi gasesc unul aici nu?
Va pupic dulce pe toate si sper sa ni se alature si alte burtici. Am vazut ca "mamicile veterane" se inghesuie sa ne dea sfaturi. Eu una le multumesc si sa stea pe faza ca mai am multe de intreebat. Oricum am citit aproape tot ce s-a scris pe forum despre mamici si bebici. Va sarut si va urez un An Nou cat mai fericit desi sper sa mai vb pana atunci.

Iulia

5-6 luni

Mergi la inceput

miti,aici erai ?

fetelor,

am fost saptamana trecuta la doctor, analizele de sange au iesit bine , adica chestia aia care arata cat de insarcinata esti :))
mi-au facut si ecografie pt ca avusesem niste scurgeri maronii dar care s-au oprit tot de saptamana trecuta.
Insa mi-au scris ca bebe avea 10 mm ( saptamana 7 -aproape sapt 8 ) si mi-au aratat cum ii bate inimioara, dar nu mi-au scris cate batai pe secunda...

Voi credeti ca 10 mm e ok la 7 6/7 sapt ? ( adica 7 sapt si 6 zile )

maine ma duc iar la doctor pt ca data trecuta a fost pe fuga...

Deocamdata nu iau decat acid folic. vad ca multe dintre voi luati mai multe pastile...

Si am si racit si stranut, ii dau cu ceai si mananc citrice...

deci, UM 28 oct, DPN 4 August, acum am 8 5/7 saptamani

5-6 luni

Mergi la inceput

Sabana,iti mai aduci aminte de primul mesaj postat la noi?

Buna mamici. Sunt si eu o viitoare mamica. Am citit mesajele voastre. Sunt o mamica de iulie. Si eu am ceva dureri de burta, mai ales daca ma plimb prin oras sau daca merg la cumparaturi. Am avut si mici sangerari, dar de fiecare data am fost la eco si totul a fost ok. Incerc pe cat posibil sa stau in pat. De mancat abia am inceput sa mananc, s-au mai linistit greturile. O perioada au fost groaznice, dar tot nu pot spune ca m-au lasat definitiv. Eu pan ala ora 12 nu bag nimic in gura si stau asa in pat si dormitez pentru ca altfel bebe ma asteapta la cotitura. Seara am o energie debordanta si as manca orice.

Va doresc la toate un an nou plin de bucurii si impliniri. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem la bun sfarsit sarcinile si sa ne vedem mici nostri ingerasi. Noi ni l-am dorit foarte mult, 6 ani ne-am chinuit si am reusit pe cale naturala, fara nici un fel de tratament. Am vrea sa fie fetita, dar ce o fi sanatos sa fie. Va imbratisez pe toate.

5-6 luni

Mergi la inceput

Englezoaica de Madaapare si ea:

Buna fetelor!

La Multi Ani si Un An Nou Fericit, sarcini cat mai usoare si bebeii cat mai sanatosi.

Indraznesc sa ma bag si eu la subiectul vostru caci sunt si eu o viitoare mamica de august 2006. Eu am fost la primul meu scan pe data de 21 dec. Mi sa spus ca trebuie sa nasc pe 12-13 august, maxim pana pe 18 august. Sarcina avea pe data respectiva 6 sapt si 3 zile, cu toate ca in paranteza mai scrie ca dupa date ar fi 5 sapt si 5 zile, acu nici eu nu stiu care ce si cum am sa intreb cand merg la urmatorul scan. Bebeul are 7,4 mm si bataile inimii sunt prezente. Totul cica este normal atat tot ca embrionul si sacul gestational sunt putin mai mari decat se asteptau cica. Asta e bine e rau ca eu n-am priceput? Avu ma mai duc la alt scan la 12 saptamani.
Cu raul stau destul de bine nu vomit sau ceva, dar nu suport nici un fel de miros de mancare, de mancat nu prea pot manca mai nimic in afara de fructe iaurt si din cand in cand ceva mancare dar f putin. Mai tot timpul am o senzatie de foame si un gust acru amarui in gura. Oricum am o senzatie de greata mai tot timpul si as dormi non stop.

Cam atat ce va pot spune despre mine si sarcina. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si abia astept sa va cunosc pe toate.

V-am pupat si va urez numai bine in noul an!

5-6 luni

Mergi la inceput

Atat avea Alexei,al Mirunei,la 10+

Buna tuturor mamicilor de iulie - august,

sunt si eu o mamica de iulie, DPN 29.07.2006, maternitatea Elias, conf.Radu Vladareanu.Data mea de nastere = 11.02.1981 - te rog pumpkin daca poti sa ma treci si pe mine pe lista.
Am vazut ca cineva intreba de luat in greutate, imi cer scuze da inca nu retin bine toate numele, - la mine sarcina a debutat cu o hiperaciditate ingrozitoare, trebuia sa mananc din ora in ora ca sa scap de arsuri, am luat in greutate 5 kg intr-o saptamana, ceea ce e foarte mult pentru prima luna. Dar doctorul a zis sa nu imi fac nici o problema doar sa am grija in viitor sa controlez putin greutatea. Acum am scapat de arsuri, pot sa imi controlez un pic mesele si nu am mai luat nimic in greutate de aprox. 1 luna.
Bebe are acum la 10 saptamani si 5 zile, 5 cm si un pic si din cate am vazut la ecografie este foarte vioi si chiar jucaus (se tinea de cordonul ombilical). Pentru cine intreba de vitamine, nici mie nu mi-a dat sa iau nimic, pana acum, in afara de acid folic.

Mitza,
Copilul cu copil

5-6 luni

Mergi la inceput

She_wolf,am si pt tine un mesaj scris de tine:

Buna , astazi am fost la eco si-am vazut o inimioara batand, asa ca, Pumpkin, te rog frumos sa ma treci si pe mine pe listuta! Am DPN-ul 18 august, ziua mea este pe 20 aprilie si am un baietel, Cristi, de 3 ani si o luna (fix ). Data nasterii lui este 16.12.2002.
Desi am facut doua teste de sarcina pana acum, primul acum mai bine de o luna, am ezitat sa ma inscriu pe listuta pentru ca acum aproape un an am pierdut o sarcina (chiar la inceput, in 5 saptamani) si-am fost cam speriata sa nu patesc si acum asta, mai ales ca am avut de doua ori cate o mica scurgere maronie, asa ca am asteptat sa fac o eco. Slava Domnului, de data asta pare sa fie totul bine si sper sa ramana asa in continuare.
Inca n-am facut nici un fel de analize, absolut nimic, dar o sa ma ocup cat de curand si de asta...inca nu-mi vine sa cred ca este adevarat.
...Apropos de Disneyland, am fost si noi cu Cristi la cel din Paris, in toamna, avea 2 ani si aproape 11 luni si a fost foarte incantat. Mai putin cand am intrat din greseala intr-o casa "bantuita".

5-6 luni

Mergi la inceput

Ancutex,ce zici de asta?

Salutare la toate burticile! Nu sunt foarte activa la scris, dar va urmaresc cu mare atentie mesajele pentru ca aflu atat de multe lucruri din experienta fiecaruia. Sunt norocoasa pana acum, pt ca ma simt destul de bine si pot sa mananc. Mi-a fost rau doar de doua ori. Peste 3 saptamani o sa merg la a doua ecografie si abia astept sa-l vad pe bebelec. Va pup pe toate si sa aveti sarcini usoare. Eu una mai bucur din plin de aceasta perioada magica si abia astept sa-mi creasca burtica.

Ancutex 9+

5-6 luni

Mergi la inceput