PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Adelapop,ai aparut inaintea mea la fete

...al meu sot are alta problema - ma vede foarte frumoasa desi se vede ca m-am cam umflat si sunt rotunjoara. el zice ca nu m-am ingrasat deloc si ca sunt frumusica
asa da....dar sa vedem pana cand o sa i se mai para.
bebe-ul meu o sa ne arate sexul pe 1.02 cand mergem la dr iosup pentru eco moroflogica. sper sa fie totul ok si fetita
.
si daca e baietel sa ma scuze ca mami o sa se bucure oricum foooooarte mult. sanatos sa fie...bebele

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Assa,de ce nu si mesajul tau alaturi de celelalte...

Buna ma primiti si pe mine in clubul vostru???
Va citesc cam de multisor, ma confrunt cu aceleasi probleme ca ale voastre , dar din varii motive nu mi-am luat inima in dinti sa va scriu.
Cred ca seara oricat de obosita as fi fost tot citeam ce se mai petrece pe aici...apoi ma linisteam zicandu-mi in gand:"deci asa trebuie sa fie " sau "si la mine e la fel". Dupa cum v-ati dat seama sunt la prima sarcina si sunt cam in pom cu tot ceea ce tine de sarcina si nastere, dar zi de zi descopar ca din "aeriana" devin si eu "constienta", daca e posibil asa ceva. Am 29 de ani si locuiesc in Timisoara.
Sunt in 15 saptamani, dupa medic, in 14 dupa calcule si habar nu am cand am DPN ca dr. mi-a tras un zambet de zile mari cand l-am intrebat de ziua cea mare si m-a lasat in aer (dar tot il bat la cap pana aflu). Se pare ca am ramas mai tarziu insarcinata , mult dupa ovulatie si de-asta nu stiu sau nu-mi dau seama cand trebuie sa fie evenimentul.UM =6.10.2005---in cazul asta poate ma ajutati voi vreuna, care stiti ce si cum se calculeaza.
In rest, la mine colul este inchis, mai am din cand in cand porbleme cu durerile din cauza oboselii dar ma relaxez si trece.Am un optimism de zile mari, cred ca de la hormoni
Acum inchei , ca m-am intiiiiiinsss...si promit ca o sa mai scriu.
V-am pupat si sa sarcina usoara in continuare!

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Deja,aici, Cristina-Ioanaaflase ca va avea un bb cu putza

Kehlyer, iote ca face cineva si baieti...adica iooooo...
Vin de la Iosup si avem poza cu ditai putzaaaa !!!
Sotzul isi dorea mult fetita si i-a cam picat fata, dar si-a revenit si acum e happy, amandoi suntem !!!!
Avem 1,8 mm pliu nucal si 10 cm...mi-a facut morfologie si e totul ok
Asta e tot ce vreau sa stiu...

Mi-am facut si analiza de hepatite, iese in 48 de ore.
M-am linistit putin cu hepatita, ca eu in copilarie am avut hepatita A, care se vindeca si nu mai face pb pe viitor...de-asta analiza se face numai pentru B si C...care sunt mai cu pb...

5-6 luni

Mergi la inceput

Nati,uite cum iti facusei tu aparitia:

Buna burticute,

Va urmaresc de ceva timp din umbra dar abia acum am indraznit sa va scriu. Ma numesc Natalia. Sunt din Chisinau, dar sotul e Roman. Si as vrea foarte mult sa fac si eu parte din grupul de mamici de iulie-august 2006; sunt insarcinata in 13 saptamini. Va rog mult sa ma includeti si pe mine in listuta voastra:
Mamanati (29 octombrie, 1977) DPN:11-AUG-2006

5-6 luni

Mergi la inceput

Asa suna si mesajul Simonei:

Salutare! Daca mai primiti noi membri, vin si eu pe sectiunea voastra "Mamici de iulie - august 2006"! Sunt o membra mai putin activa, dar veche de 4 ani pe forum, ca mai am un pitic pe acasa! M-a tentat sa va scriu, faptul ca am tras cu ochiul pe la mamele de ian- feb, care au deja mici bebici si au probleme cu alaptatul! Asa ca vroiam sa trag un semnal! Acum cat aveti vreme, pe langa problemele specifice sarcinii, cititi si informati-va cat mai mult despre ALAPTAT! Sa fiti cu lectiile facute cand apare bebe! Conteaza enorm!

Datele mele: DPN 23- 26 august + Rares (07.12.2001)
Data mea de nastere 15.02.1975, Targu Mures, o sa nasc la Spitalul Nou, Targu Mures, dr. Mihai Capalna. Apropo, nimeni din Mures pe aici?

5-6 luni

Mergi la inceput

Draguta de Miruna,isi imbarbata colegele:

Eu sunt in saptamana 16 si am intrebat astazi doctorul daca placenta se mai poate modifica si a zis ca nu, asa ramane. La mine astazi bebe casca la eco.
Fetelor nu mai fiti triste, nici depresive, hai inveselirea, suntem toate frumoase (ce modesta sunt), cu burtica (la mine nu se prea vede da ma rog), ce poate fi mai frumos?!!
bulinuta nici eu nu fac nimic de Valentine's asa ca te rog nu fii trista. Totul o sa fie ok. Pentru mine una Valentine's nu are nicio semnificatie.
Cristina_ioana cum spuneam nu uita sa zici de memorystick cum intri la Vladareanu, asta ca sa nu zambeasca calm la sfarsit si sa iti zica ca nu le mai poate salva ca trebuia sa ii zici la inceput.

5-6 luni

Mergi la inceput

Ia uitati-o si pe ardeleanca noastra:

este primul meu mesaj pe acest forum. nu stiu de ce dar am emotii. mai ales cand vad cate mamici scriu. nu am intrat pe nici un alt forum si cred ca o sa fiu mai inceata. am 30 de ani si sunt la prima mea sarcina. orice sfat pe care l-am citit mi se pare foarte folositor. o sa fiu cat mai nult prezenta. toate sunteti foarte simpatice.

la mine DPN este 3 august si peste 2 saptamanai sunt programata la eco. sper sa aflu si sexul copilului pentru ca de curiozitate nu mai pot sa dorm noaptea. in primele 2 luni am luat magnerot si acid folic. o perioada am luat utrogestan, gravibinon si elevit, acum sunt in sapt. 16 si iau numai elevit. voi mai luati si altceva?

5-6 luni

Mergi la inceput

Fetele,si maine e o zi.Asa ca mai continuam si pt celelalte mamici de piersicutze.

Merg la nani.Cred ca voi deja visati.Pupici

5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Multumim pentru aprecieri!

Muuh, chiar ca saracutul, uf...Nu reusesc eu sa ma obisnuiesc cu ideea, ce sa mai zic de el. Totusi a inceput sa se obisnuiasca cu ele, n-a mai plans ca la inceput si nici nu s-a mai trezit asa des noaptea. Merci pentru link, o sa ma uit.
Lucians, hihihi, m-am distrat citind mesajul ala (m-am si intristat putin...), merci. Maaai, ce tanara esti si ce fecior mare si frumos ai!!! Wow! Iar fetita este superba.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by Ancutex

Inca o intrebare - a facut cineva piure din caise uscate?

Acum nu, dar i-am facut lui Cristi si tin minte ca am lasat caisele la muiat si apoi le-am pus in blender cu alte fructe. Uite si www.annabelkarmel.com/Landing.aspx?catid=5&rid=30" target="_blank">aici o reteta. Fa-te ca nu vezi laptele ala de vaca. Citeste si ce scrie cu verde in dreapta.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput