PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaluidavid spune:
Lucians
m-am emotionat tare si mi-au dat lacrimile citind mesajul 
Noi suntem in continuare mucosi si cu tuse,Patricia parca e ceva mai bine si azinoapte a dormit nu s-a mai trezit si nici nu a tusit. Sper ca la amiaza sa doarma,nu ca ieri reprize de 30 min.
sarbatoritilor!
Offfff ce urat e sa stai in casa pe asa o vreme frumoasa ![]()
Multa sanatate si celorlalti bolnaviori!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Mia. spune:
Multumim pt urare! La multe luni tuturor piersicutelor!
Noi am sarbatorit Valentine's Day si cele 6 luni ale Corinei cu un tortulet! Din pacate eu si copilul mai mare(5 ani ) Luca sintem raciti ,si de azi vad ca si Corina incepe sa fie ragusita.
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
mamaluidavid spune:
Azi am primit de la agentie cd-ul cu poze de la ultima sedinta foto a lui David.
Vreti sa le vedeti?
Daca da,uite aici este slideshow-ul ![]()
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
alina2006 spune:
buna dimineata! veniti la
?
mamaluidavid este de-a dreptul superb david al tau iar tu o mamica frumoasa! vreau si eu un baietel! vreau! vreau!![]()
intrebare voi noaptea ii culcati pe copii cu caciulita in cap sau nu?
astept sa vad cine apare la cafea!
POZE IANA MEA
geliza spune:
Gabi, exact asta mi-a trecut si mie prin cap (ca si Mirunei) ca te-a lovit nostalgia....sau ti s-a facut dor?
....multumim oricum pentru surpriza placuta...

Miruna, eu te intrabam de Imunobaby ca asa intelesesm ca ii dai tu...scuze....si m-am uitat pe el...se da de la 0 ani....eu am inceput sa-i dau Ilincai cate 3 ml/zi....mai da cineva Imunobaby?
Stefania, super e David in poze
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
Alina, eu nu i-am pus niciodata caciulitza in casa....nici dupa baie....aaaa, ii mai puneam dupa baie cand era mai mica, o lasam cam 1/2 ora pana se umezea si apoi o dadeam jos.....dovada e ca e si un pic "clapauga"
...tocamai ca n-a avut caciulita
eu sunt la cafea
Muuh spune:
geliza scuze eu. Nu ii dau Imunobaby pentru ca doctorita homeopata zice ca e prea mic pentru Imunobaby de fapt pentru concentratiile care se gasesc in Imunobaby.
Miruna +
Alexei
geliza spune:
quote:
Originally posted by Muuh
geliza scuze eu. Nu ii dau Imunobaby pentru ca doctorita homeopata zice ca e prea mic pentru Imunobaby de fapt pentru concentratiile care se gasesc in Imunobaby.
Miruna +Alexei
am inteles
dariana spune:
bysco, sa-l stapanitzi sanatosi! ceva poze sa vedem si noi caruciorul?
lucians, ce vremuri....!
alina, eu nu il culc cu caciulitza, nici ziua nu ii pun in casa; cum zicea si geliza, ii mai pun dupa baie, dar asa pana il imbrac, cam 10 minute si i-o scot.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze