PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
lili spune:
Buna fetelor,
Intru si eu.. dar mai rarut pe aici ( lipsa acuta de timp )...
Alexia este mucoasa, brusc fara vreun alt simptom a inceput sa-i curga nasul siroaie.. zici ca e apa de la robinet.. si nici gand sa-i treaca.. Drept urmare nu prea doarme noaptea.. e maraita si nu prea vrea biberonul..
Deocamdata nu avem dintisori... stam in fundulet si vrem jucarii... se joaca tot timpul... nu-i place pe burta.. se rostogoleste inapoi de cate ori poate ...
Ii place doar supa cu carnita... face mofturi daca e doar din legume.. in schimb adora branzica de vaci si merele....
Noi suntem tare grase.. avem 9,5 kg si 73 cm... luam deja hainute de 1 an si..... desi suntem doar de 6 luni jumate ...
Va pupam pe toti...
Lili
arsenie spune:
anasia iti multumesc sa imi spui daca ai luat si cum ti-se pare daaaaaaaaaa
doniro asta de care vorb mai sus este cel de care zici tu
doniro spune:
quote:
Originally posted by arsenie
anasia iti multumesc sa imi spui daca ai luat si cum ti-se pare daaaaaaaaaa
doniro asta de care vorb mai sus este cel de care zici tu
vio
E f posibil sa il luam din acelasi loc (undeva prin Berceni...?)
Roxana
POZE FEL DE FEL
dariana spune:
doniro, este acelasi carutz cu cel pe care l-a luat arsenie, cred ca si tipa e aceeasi.
arsenie, sa-l stapanitzi sanatosi
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
adelapop spune:
save se numeste CALMA BABY de la ERBA VITA si se gasesc sigur in farmaciile Help Net (ei le produc)
quote:
Originally posted by save
LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR
FETELOR VIN CU O INTREBARE ,este sirop CALMA BABY pt calmare cand cresc dintisorii nu stiu sigur asa ii spune va rog lamuriti-ma ,( stiu ca sa scris de asa ceva ,dar intreband la noi in farmacii,se uitau la mine ????????)
PUPICI MULTI PT.BOLNAVIORI
SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)
Poze
scumpei Bianca Maria
doniro spune:
Fetelor, voi ati primit ceva contraindicatii de la medici cu privire la statul in fundulet? Adica "nu mai mult de X minute"? Ma gandesc la coloana, la solduri etc. Ca Daria mea numai in fund e fericita...
Roxana
POZE FEL DE FEL
Alexia27 spune:
Consi, Anasia, multumesc mult de raspunsuri. Oricum,de la a vrea la a putea e cale lunga, asa ca nu se stie, dar macar am un reper.
Eileen Nicole
doniro spune:
P S Doamne, cum suna..........."numai in fund e fericita"..........ce inseamna sa ai copil mic. Te cam prostesti
Vroiam sa zic ca asa se simte ea bine. Noroc ca voi intelegeti situatia...
Roxana
POZE FEL DE FEL
martta spune:
quote:
Originally posted by doniro
Fetelor, voi ati primit ceva contraindicatii de la medici cu privire la statul in fundulet? Adica "nu mai mult de X minute"? Ma gandesc la coloana, la solduri etc. Ca Daria mea numai in fund e fericita...
Roxana
POZE FEL DE FEL
Roxana: mie mi-a zis sa n-o fortez din prima si s-o pun gradual...Atat!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
edit: am uitat sa va spun ca am adaugat la semnatura cateva poze facute zilele astea.
Va pup!