PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 30
doniro spune:
ADI_NUTU, am si eu o intrebare: am vazut pozele cu puiul tau (cele de pe one true media.com, cu montaj. Vreau si eu! Se poate "free of charge" sau trebuie sa cotizez din amarata mea de indemnizatie?? ![]()
Roxana
POZE FEL DE FEL
arsenie spune:
eu nu m-am suparat pe nimeni am pus o intrebare si atit
dar sa spui ca nu intelegi ce scriu pt ca nu folosesc punctul si virgula este aberant......cred
am crezut ca putem sa ne dam o parere sau un sfat nu sa sa fim atente la virgule si puncte asta este...si mai este ceva cum a inteles ce am scris daca scriu coerent dar poate nu inteleg eu si intelegeti voi ma duc ca am ceva mai important de facut decit.....
va pup
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Fetele am intrat repede sa va spun ca nu voi mai intra cateva zile pt. ca aseara a murit mama soacraasa ca voi fi ocupata.
si multa sanatate!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

CONDOLEANTE 

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
dariana spune:
vrem si noi pe listutza ca sta si Darius in funduletz cateva secunde bune fara sa cada (la 6 luni jumate).
Si eu am inceput sa ma gandesc la concediul de la vara, as vrea undeva aproape, oricum, sa mergem cu avionul si sa avem plaja acolo, pt ca de vizitat prea multe locuri nu prea se pune problema, o sa fie cam mic. Ma gandeam la Grecia, Cipru, Turcia....daca gasitzi ceva oferte poate imi spunetzi si mie, sau poate ne ajuta Sabana
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
adas spune:
mai fetelor intrebare
i-am pus cate o picatura de ophtamestone in fiecare nara. acum 5 minute. imediat ce le-am pus a stranutat de 3 ori la rand... adica exact in secunda urmatoare. nici n-au apucat sa intre bine. asa ca i le-am mai pus o data. si a stranutat iar. de 4 ori la rand. ce d-zeu... ii pun iar??!!!
bulinuta27 spune:
buna fetele
va multumesc mult de tot pentru incurajari...am citit acum la serv tot ce ati mai scris si va multumesc mult de tot tuturor pentru gandurile bune...
nu am foarte mult timp caci incerc sa termin aici treaba si sa plec acasa dar va spun pe scurt...lucrurile nu stau bine deloc...aseara am chemat salvarea si acum trebuie pazit non-stop sa nu se sufoce cu mucisori si cu ce are in plamnani
...mi-a spus ca asta e situatia si ca va mai tine asa inca 4-5 zile si abia dupa sa speram la o imbunatatire
...in spital nu au locuri decat cu inca un bb in pat si nu e cazul sa chinui copilul si mai rau, a zis ca asta e tratamentul si asta e situatia, azi mergem iar la dr lui sa-l mai vada...am schimbat antibioticul pe cedax si incercam sa mergem mai departe si sa fim tari ca altfel cred ca inebunim...
cred ca scriu haotic dar nu prea reusesc sa imi pun ordine in ganduri
va multumesc mult inca o data si va pup pe toate
sanatate multa la toate piersicutele micute bolnavioare
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
quote:
Originally posted by adas
mai fetelor intrebare
i-am pus cate o picatura de ophtamestone in fiecare nara. acum 5 minute. imediat ce le-am pus a stranutat de 3 ori la rand... adica exact in secunda urmatoare. nici n-au apucat sa intre bine. asa ca i le-am mai pus o data. si a stranutat iar. de 4 ori la rand. ce d-zeu... ii pun iar??!!!
_
ada mamica destefi (08.07.2006)
Eu zic sa nu. E o reactie pt ca il gadila dar cred ca au ajuns unde trebuie
Roxana
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by arsenie
eu nu m-am suparat pe nimeni am pus o intrebare si atit
dar sa spui ca nu intelegi ce scriu pt ca nu folosesc punctul si virgula este aberant......cred
am crezut ca putem sa ne dam o parere sau un sfat nu sa sa fim atente la virgule si puncte asta este...si mai este ceva cum a inteles ce am scris daca scriu coerent dar poate nu inteleg eu si intelegeti voi ma duc ca am ceva mai important de facut decit.....
va pup
vio
Nu e vb ca nu intelegem ce scrii, dar trebuie sa ne concentram la ce scrii, trebuie rabdare; asta pt ca scrii INcoerent, adica scriicevadegenulastaintelegicespunem?cumtisepare?
Roxana
POZE FEL DE FEL
Tweety7 spune:
Stefania condoleante! ![]()
Nicolica saru'mana pentru raspunsuri! 
mamidestefan eu nu sunt pro-dispute. Fetele mai vechi stiu ca asta a fost prima data cand m-am legat atat de dur de cineva. Scuze, daca te-am lezat in vreun fel, dar postarile mamicii arsenie, mi s-au parut strigatoare la cer si nu m-am mai putut abtine.
arsenie nici nu ma asteptam sa pricepi vreo iota din ce ti-am scris. Mai incerc totusi o data. Deci, ultimul tau mesaj, ca sa fie usor de citit, respectiv inteles, trebuia sa sune asa: Tweety7 de ce te oboseste ca nu folosesc punctul si virgula? Esti fenomenala, de aceea nu raspunzi. Nu asteptam neaparat un raspuns de la tine. Chiar te rog sa nu mai citesti ce scriu. Sa stii ca ma voi conforma si nu voi mai citi, dar poate iei in seama sfaturile mele pentru fetele care vor continua sa incerce sa-ti descifreze mesajele.
Buli fii puternica, iubita! Ma
pentru scumpelul de Bulinel.
doniro se poate free of charge. ![]()
dariana felicitari pentru statul in fundulet! Sa-l
pe frumuselul de Darius din partea mea.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

stefi (08.07.2006)