PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

quote:
Originally posted by arsenie

eu nu m-am suparat pe nimeni am pus o intrebare si atit
dar sa spui ca nu intelegi ce scriu pt ca nu folosesc punctul si virgula este aberant......cred
am crezut ca putem sa ne dam o parere sau un sfat nu sa sa fim atente la virgule si puncte asta este...si mai este ceva cum a inteles ce am scris daca scriu coerent dar poate nu inteleg eu si intelegeti voi ma duc ca am ceva mai important de facut decit.....
va pup

vio

draga mea, nu trebuie sa te superi. fetele ti-au spus sa faci asa ca sa ai tu de castigat, sa te poata urmari si in felul asta sa-ti dea un raspuns. daca nu le pasa te ignorau complet. fiecare are nervi si nervi. asa cum tu nu ai rabdare sa scrii punctele si virgulele, altii nu au rabdare sa stea sa ghiceasca unde ar trebui sa fie. uite, in mesajul de mai sus eu de exepmlu n-am inteles de loc ultimul paragraf acum nu-ti inchipui ca trebuie sa scrii perfect gramatical, dar asa cat sa intelegem.
hai nu mai fi suparata.
si sa stii ca multe intrebari raman fara raspuns pe-aici. se-ntampla sa nu stie nimeni solutia, ca doar nu suntem doctori...
uite de la mine si intoarce-te mai vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

Stefania condoleante!
Nicolica saru'mana pentru raspunsuri!
mamidestefan eu nu sunt pro-dispute. Fetele mai vechi stiu ca asta a fost prima data cand m-am legat atat de dur de cineva. Scuze, daca te-am lezat in vreun fel, dar postarile mamicii arsenie, mi s-au parut strigatoare la cer si nu m-am mai putut abtine.
arsenie nici nu ma asteptam sa pricepi vreo iota din ce ti-am scris. Mai incerc totusi o data. Deci, ultimul tau mesaj, ca sa fie usor de citit, respectiv inteles, trebuia sa sune asa: Tweety7 de ce te oboseste ca nu folosesc punctul si virgula? Esti fenomenala, de aceea nu raspunzi. Nu asteptam neaparat un raspuns de la tine. Chiar te rog sa nu mai citesti ce scriu. Sa stii ca ma voi conforma si nu voi mai citi, dar poate iei in seama sfaturile mele pentru fetele care vor continua sa incerce sa-ti descifreze mesajele.

Buli fii puternica, iubita! Ma pentru scumpelul de Bulinel.
doniro se poate free of charge.
dariana felicitari pentru statul in fundulet! Sa-l pe frumuselul de Darius din partea mea.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

TWEETY, am tot incercat sa fac un filmulet pe onetruemedia, dar nu merge de nici o culoare. Dupa ce aleg cateva poze (dupa vreo 3-4), ma intoarce automat pe prima pagina. Probabil sunt prea mari, nu stiu... In fine, mersi oricum.

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput