PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ref poze, se pare ca tot ce e pe yahoo nu merge. Sa speram ca e temporar...

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Eu o sa-i dau iaurt facut in casa. E simplu...si stiu ca n-are conservanti in el.
Sa va spun cum se face?
Ce fierbe laptele(mie imi aduce cineva lapte de tara), se lasa putin la racit...cand e putin caldut se adauga 1 lingura de iaurt(poate fi napolact) se amesteca si se lasa la temp. camerei...pana se prinde(maxim 1 zi).
Daca nu, cred ca cel mai bun din comert este Albalact la sticla de 1l sau napolact la borcanel de plastic.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by arsenie

ca vad ca esti cam singura care mi-a raspuns asta este...
nu prea cred ca o-sa mai intreb ceva mersiii

Genul asta de suparari sunt copilaresti. Motivele pentru care unele intrebari raman fara raspuns sunt multiple. Mamicile care citesc mesajul nu stiu sa raspunda, nu au timp sau omit. Oricum, in ceea ce te priveste, daca ai scrie coerent, poate ai primi mai multe raspunsuri. Pe mine ma oboseste groaznic stilul tau dezordonat, fara punct si virgula. Trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori, nici n-am citit ce-ai scris. Din partea mea, n-ai decat sa nu mai intrebi

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

ARSENIE, scuze, dar subscriu la ce a zis Tweety, desi ti-am raspuns. E f obositor sa iti citim mesajele.

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

Tweety7 ce te oboseste ca nu folosesc punctul si virgula esti fenomenala de aceea nu raspunzi nu asteptam neaparat un raspuns de la tine chiar te rog sa nu mai citesti ce scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by miti2004
mamidestefan m-am omorat cu tortul ala !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Sa stii ca inca mai este din el ...
asa ca daca ti-e atit de pofta ..iti trimit o feliuta virtuala
chiar daca acum dormi ..cind te trezesti va fi foarte bine-venita.

Edit: sa stii ca nu ingrasa ..e cu mere

rolendana Bine ai venit in .
assa Dupa cum ii scriam si lui miti..inca mai e ceva tortulet ..asa ca iti trimit si tie o feliuta
Timp sa le fac ...nu prea am ..e adevarat ..dar daca reusesc sa ma organizez putin ..mai ma ajuta si Stefan ..in sensul ca doarme..reusesc sa fac ...
la o repriza de somn blatul..la o alta crema ..si mai pe seara glazurarea ...sau chiar de pe o zi pe alta ..daca alfel nu se poate ..

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Fetele am intrat repede sa va spun ca nu voi mai intra cateva zile pt. ca aseara a murit mama soacra asa ca voi fi ocupata.
si multa sanatate!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Condoleante!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Fetele am intrat repede sa va spun ca nu voi mai intra cateva zile pt. ca aseara a murit mama soacra asa ca voi fi ocupata.
si multa sanatate!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Condoleante...si ca sa nu te simti singura...suntem alaturi de tine!!!

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mamaluidavid, condoleante!

miti, e tare dragalash Alex si e baiat mare; imi place ca e vesel

arsenie, tweety, , pai ce facetzi fetelor?
va pupacim pe amandoua sa va treaca supararea

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

quote:

ca vad ca esti cam singura care mi-a raspuns asta este...
nu prea cred ca o-sa mai intreb ceva mersiii

Genul asta de suparari sunt copilaresti. Motivele pentru care unele intrebari raman fara raspuns sunt multiple. Mamicile care citesc mesajul nu stiu sa raspunda, nu au timp sau omit. Oricum, in ceea ce te priveste, daca ai scrie coerent, poate ai primi mai multe raspunsuri. Pe mine ma oboseste groaznic stilul tau dezordonat, fara punct si virgula. Trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori, nici n-am citit ce-ai scris. Din partea mea, n-ai decat sa nu mai intrebi

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

quote:

Tweety7 ce te oboseste ca nu folosesc punctul si virgula esti fenomenala de aceea nu raspunzi nu asteptam neaparat un raspuns de la tine chiar te rog sa nu mai citesti ce scriu

vio

Eu cred ca nu e frumos sa va suparati una pe alta ...
in livada noastra nu e loc nici de certuri..
nici de suparari ..
nici de "cuvinte grele"...
va rog mult de tot ..sa faceti PACE
daca aveti ceva de "impartit"..
sau de certat faceti-o pe privat ...
cred ca e cel mai fair pentru fiecare din voi ..
adica sa-i impartasesti celuilalt ce nu-ti place la el ..in mod direct ..
nu sa auda tot poporul.

Asa ca multi la toata livada suparata sau nu ..
si ia mai indulciti-va putin ..

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput