PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 28
mamidestefan spune:
Salutare la toata livada de piersicutze..
cu o
Intru sa va dau binete ..si sa va urez o zi frumoasa..
dar sunt mai mult cu ochii pe subiecte despre diversificare..
azi vreau sa demarez operatiunea "masa de legume" ...
si inca nu m-am decis daca sa incep cu o leguma ..
sau cu toate deodata

..
Am tot cochetat cu "diversificarea a la Culcer"...mi se pare cea mai aproape de ce imi doresc pentru bb meu .
Apropo de Culcer..azi chiar am testat combinatia
morcov(10ml)+ mar(20ml)+para(20ml) ...si a fost un real succes .
Concluzia mea e ca sucul de mar proaspat chiar ii face somn ...
cred ca nu a fost nici o exceptie pina acum ...de fiecare data cind a baut sucul de mere ..a picat rupt de somn ...si uneori a dormit destul de mult ..dar nu la fel se intimpla cu marul copt
Dar
greul de-abia incepe ...
sa vedem cum facem si cu legumele..
asa ca.. tineti-mi pumnii
.
LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
map spune:
arsenie si mie mi sa pare ca papa prea rar dar si moasa mi-a spus ca atata vreme cat este asa vioi si creste frumos nu am ce sa fac. Am inecrcat si nu merge. Iricum el manca la 5 ore, apoi a luat asa cam 4 mese si jumatate pana jumamatea aceea nu amia vrut-o deloc.
Eu ii dau aici un iartt bio de la Plus. Mie imi place mult si i-am pus si lui pana acum la spanacel. Seapart inca nu i-am dat. O sa inep sa-i dau si eu putinel pe la 17.30 poate imi ia. Stiu ca acum este Plus si in Ro, poate gasesti acolo si alte variante de iaurteluri.
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
arsenie spune:
mersi mult pt raspunsuri ca vad ca esti cam singura care mi-a raspuns asta este...
mersi vad eu cum se manifesta azi acum dormeeee dusa deci nu o deranjeaza stomacelul
o zi buna si un bebe sanatos nu prea cred ca o-sa mai intreb ceva mersiii
mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI 
Razvan 

Alexandru Paul 

Madara Aleksandra 

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
doniro spune:
quote:
Originally posted by misimicaquote:
Originally posted by doniro
Fetele, sunt un pic cam disperataaaa
Daria, la cele 7 luni si jum ale dumneaia, refuza laptele!! Mi-a facut figura de vreo 3 ori in ultimele 2 sapt, aseara si azi dimineata iar... Ce sa fie?? O fi de la cereale, ca am schimbat firma?? Chiar asa de sensibiloasa sa fie dra??
Roxana
POZE FEL DE FEL
Doniro-si noi suntem in aceeasi situatie,iti spun din experienta,la fel de disperata eram si eu,pentru ca Andreutza mea nu a mai vrut laptic de la 6 luni.Nu am renuntat sa o mai incerc dar in schimb am insistat cu branzica ,iaurtel
si in general cu ce am vazut ca ii place ei si vad ca ii merge foarte,foarte bine.Acum mi a luat in greutate 700 gr.
,ceea ce pentru un bebe de varsta ei e super ok.Pediatra
noastra ne spune ca asa sunt unii bebei
,refuza laptic la o anumita varsta dar mananca foarte bine mancarica
.Eu m am obisnuit cu ideea ca nu mai vrea
,chiar daca i am incercat aproape toate formulele,si cred ca in curand o sa o pun cu mine la masa
POZE CU MISSY
O sa incerc si eu azi sa ii dau cereale cu lapte, sa vedem daca o pacalesc. Ii dau din astea o saptamana, daca le vrea, si dupa aia o mai incerc cu lapte. In rest mananca asa cum zici si tu. Mersi mult de raspuns.
Roxana
POZE FEL DE FEL
anasia spune:
Razvan 

Alexandru Paul, Madara Aleksandra 

arsenie, noi nu papam iaurt, dar fetele spuneau ca mai foloseesc de la mili, napolact, prim;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Consi
Mamidestefan mi-a iesit tortul! E super! De fapt mi-au iesit de vreo 2 torturi si am pus si fructe in compozitie. Daca mai incerci vreo reteta impartaseste-o cu noi.
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Ma bucur mult ca ti-a iesit si ca v-a placut ...
eu am pus 1/2 din cantitatile din reteta ..ca mi se parea si mie cam mult ...si in eventualitatea ca nu iesea sa nu arunc prea multe..
Ma gindesc sa il fac si eu din nou peste o saptamina ..
inca nu m-am decis ..dar parca totusi as mai experimenta ceva nou ..va tin la curent .

LIDIA
mami de
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
ani_nutu spune:
La multe lunite si anisori pentru sarbatoritii de azi
Razvan 
Alexandru Paul, Madara Aleksandra
Eu am schimbat laptele, am trecut la NAN2 gradual...adica cu cate 1 masura in plus la fiecare masa si vad ca nu am patit nimik.
In schimb, i-am bagat intr-o zi in piure cateva pastai de fasole verde si toata noaptea s-a zvarcolit si s-a mieunat de se trezea din ora in ora. La mazare nu a facut asa. Poate i-am dat eu prea multa deodata.
Fetele care dau iaurt...la ce masa (la ce ora) le dati si in ce cantitate?Pe mine ma bate gandul sa incep sa-i dau dupa-amiaza inainte de masa de 6 cu biscuite.
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
doniro spune:
quote:
Originally posted by arsenie
aaaaaaaa si zici ca nu are nimic daca nu maninca atite ore ofsi s-o las in ritmul ei sa nu ii mai dau iaurt of of greu
nu stiu ce sa mai cred dar daca nu apare nimic pe corp azi sau daca nu se strica la stomacel eu o-sa continui cu iaurtelul .
as vrea sa mai intreb mamicile ce iaurtele a dat bebeilor sau care cred ca sunt mai bune ca danone.
multumesc
vio
Nu as vrea sa te "zapacesc" mai rau, dar am auzit tot felul de lucruri despre Danone. Eu una ii dau iaurt Covalact (iaurt gras) la galetusa si ii merge excelent. I-l dau cu 2-3 masuri de cereale. Cred, totusi, ca noi exageram un pic (firma aia nu e buna, de la ailalta ii ies bubite etc). Pana la urma cred ca toate firmele sunt o apa si un pamant. Nu stiu, zic si eu...
Roxana
POZE FEL DE FEL
doniro spune:

Banuieste cineva de ce nu mi se vad IAR pozele???????? Nu am facut absolut nimic si nu se mai pot vedea. Nici eu, cu parola, nu le gasesc..........
Roxana
POZE FEL DE FEL

,pentru ca Andreutza mea nu a mai vrut laptic de la 6 luni.Nu am renuntat sa o mai incerc dar in schimb am insistat cu branzica ,iaurtel
si in general cu ce am vazut ca ii place ei si vad ca ii merge foarte,foarte bine.Acum mi a luat in greutate 700 gr.
,ceea ce pentru un bebe de varsta ei e super ok.Pediatra
noastra ne spune ca asa sunt unii bebei
.Eu m am obisnuit cu ideea ca nu mai vrea
,chiar daca i am incercat aproape toate formulele,si cred ca in curand o sa o pun cu mine la masa