PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

arsenie, Robert al meu face maine 6 luni iar de aproape doua saptamani nu mai vrea sa mai pape decat de 4 ori pe zi. Adica papa pe la 4.30-5.30 dim cam 240 de laptic, pe la 9.00-10-00 fructe cu cereale sau branzica, pe la 13-14 papa piure cu carnita sau ou si pana seara pe la 19 nu mai vrea sa ia nimic. Ieri am incercat sa-i dau pe 18.30 dar abia mi-a luat un pic de lapte. In general papa dupa baie cam 240 de laptic imbogatit cu cereale (aseara era dupa vaccin si nu am facut baita). I-am spus ieri dr ca numai papa decat de 4 ori si l-a cantarit. A crescut absolut normal: la 3 luni si 10 zile avea 7700 de g si 68 de cm si acum la aproape 6 luni are cam 8900 si cam 73-74 de cm. Eu citisem de asta inainte de a ni se intampla noua dar cand Robert nu a mia vrut 5 mese pe zi tot ma gandeam cum naiba Nu este nimic grav.

Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

LA MULTI ANI
sarbatoritilor de azi

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

aaaaaaaa si zici ca nu are nimic daca nu maninca atite ore ofsi s-o las in ritmul ei sa nu ii mai dau iaurt of of greu
nu stiu ce sa mai cred dar daca nu apare nimic pe corp azi sau daca nu se strica la stomacel eu o-sa continui cu iaurtelul .
as vrea sa mai intreb mamicile ce iaurtele a dat bebeilor sau care cred ca sunt mai bune ca danone.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

Nicolica de care biscuiti ii dai puiului si unde ai gasit fara gluten?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Buna dimineata!

Am gasit pe internet astfel de biscuiti si sunt buni, cei drept scumpi 14 euro kg, dar am aflat ca in apropiere exista un astfel de magazin. Sper sa-l gasesc zilele urmatoare.
http://www.purenature.de/shop/artikeldetails.php?uin=769426768890684f2bda8d3683e6e3ad&idkat2=168&artikelid=1877

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Va pup
Piersicoiul Philip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

Fetele, sunt un pic cam disperataaaa
Daria, la cele 7 luni si jum ale dumneaia, refuza laptele!! Mi-a facut figura de vreo 3 ori in ultimele 2 sapt, aseara si azi dimineata iar... Ce sa fie?? O fi de la cereale, ca am schimbat firma?? Chiar asa de sensibiloasa sa fie dra??

Roxana

POZE FEL DE FEL

Doniro-si noi suntem in aceeasi situatie,iti spun din experienta,la fel de disperata eram si eu ,pentru ca Andreutza mea nu a mai vrut laptic de la 6 luni.Nu am renuntat sa o mai incerc dar in schimb am insistat cu branzica ,iaurtel si in general cu ce am vazut ca ii place ei si vad ca ii merge foarte,foarte bine.Acum mi a luat in greutate 700 gr.,ceea ce pentru un bebe de varsta ei e super ok.Pediatra noastra ne spune ca asa sunt unii bebei ,refuza laptic la o anumita varsta dar mananca foarte bine mancarica.Eu m am obisnuit cu ideea ca nu mai vrea ,chiar daca i am incercat aproape toate formulele,si cred ca in curand o sa o pun cu mine la masa
POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Fetelor voi lasati bebei sa se uite la televizor? Piersicuta mea cand sunt reclame mai ales nu ma mai vede nu ma mai aude ,sta foarte atenta la ele si rade .Oare ii afecteaza cu ceva ochisorii?

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

La multi ani piersicutelor sarbatorite azi:

Bysko i-a fost facuta o radiografie si in urma interpretarii ei mi s-a spus ca e racit.

Martta ma intereseaza numarul de telefon al unui medic bun. Noi acum avem programare la Medicover la dr. OROS (daca stie cineva ceva de ea profesional?) pe 21 februarie, programare obtinuta cu o luna inainte. In orice caz daca nu imi convine vreau sa am si alternativa si vreau sa am unde ma duce si in viitor daca o sa mai fie probleme (eu sper sa nu).

Tweenty multumim mult.

Adas ti-am trimis PM.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

eu o las la tv ca este inebunita dupa muzica si reclame si am intrebat dr si mi-a zis sa fie distanta de 1 metru jumatate intre tv si ea asa mai imi fac si eu treaba

Mergi la inceput

Tweety uite aici inca un fel de biscuiti.
http://www.glutanoshop.de/product_info.php/info/p130_Bimbono-Bio--Biscuits.html
Livreaza in toata lumea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

Tweety uite aici inca un fel de biscuiti.
http://www.glutanoshop.de/product_info.php/info/p130_Bimbono-Bio--Biscuits.html
Livreaza in toata lumea

pentru Romania se accepta doar comenzi telefonice
0700-45882667
06424-928890

Mergi la inceput