PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
elyia spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
neata fetele! inca nu mi-am facutk am o mare problema cu Timeea, stiti k avea e a bubitele alea...no, acum o mananca rau
si geme asa, sau mai bine zis face k o pisicuta mica, azi noapte abia pe la ora 2 a adormit sunt praf de somn nu mai pot si pediatra asta abia luni o sa aibe progr la cabinet...o sa o sun k mi s epare cam tarziu pana luni si daca e cazul o sa merg cu ea la spital...vroiam sa va intreb cu ce pot sa o dau sa-i mai calmeze mancarimile?desi nu as vrea sa-i dau eu asa de capul meu
sarbatoritilor de azi!
De aseara si David e la fel.Il mananca fata rau,saracutul.Pe corp are foarte putine,dupa baita se vad mai bine.Nu i-am introdus nimik nou...cu trei zile in urma am testat tofu si nu a avut nimik.Cred ca daca era de la tofu alergia aparea imediat.Eu l-am dat cu o crema prescrisa de medic dar fara rezultate,din pacate.Tot pe la 2 a adormit si el,iar eu mai delok!
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
elyia spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi,sa cresteti sanatosi si cuminti
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
katik spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
neata fetele! inca nu mi-am facutk am o mare problema cu Timeea, stiti k avea e a bubitele alea...no, acum o mananca rau
si geme asa, sau mai bine zis face k o pisicuta mica, azi noapte abia pe la ora 2 a adormit sunt praf de somn nu mai pot si pediatra asta abia luni o sa aibe progr la cabinet...o sa o sun k mi s epare cam tarziu pana luni si daca e cazul o sa merg cu ea la spital...vroiam sa va intreb cu ce pot sa o dau sa-i mai calmeze mancarimile?desi nu as vrea sa-i dau eu asa de capul meu
sarbatoritilor de azi!
mie dr mi-a spus sa-l dau cu pudra mentolata, mai calmeaza din mincarimi. al meu a facut o alergie la sapunul lichid nivea baby. acum trebuie sa-i fac baita cu emulsie de baie Trixera de la avene.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
map spune:
La multe lunite sarbatoritilor de astazi, multa sanatate si voie buna!
Si voua o zi faina tuturor!
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
arsenie spune:
buna dimineata
apropo de alergie si refuzul laptelui aseara pe la 6 avea de obicei ora de lapte adica 150-200ml fara cereale surpriza ........refuz total numai cind ma vedea ca ma apropi cu biberonul ,
am facut altul cu cereale la fel nu si nuuuu ce sa ii dau ma tot foiam eram toata un car de nervi nu mai mincase de la ora 2,30 trebuia sa manince ceva am desfacut un iaurt danone nutri-day am pasat 2 biscuiti si a papat tot de zici ca cine stie ca ii dadeam si fara foielile de rigoare si fara intinsuri cu gura plina deci astept sa vad face sau nu face alergie la danone daca aveam alt iaurt in casa ii dadeam dar speram sa nu avem nimiccccc
va rog sa mai imi dati si mie idei ce pot sa ii mai dau la ora 6-7 in loc de iaurt ca deeee am ajuns sa nu mai vrem lapte la ora aceeea si culmea a fost ca la 10,30 a mincat pe nemiscat 200ml cu cereale deci fite sau a vrut sa imi arate ca trebuie sa mai inlocuim o masa de lapte o fi bine o fi rau asta este nu puteam s-o las sa nu manince nimic
multumesc
Ramoon spune:
mersi fetele! am reusit sa dau de pediatra si ma duc azi la 13 la spital s-o vada...
si eu stiam k pudra mentolata calmeza mancarimile dar inca nu ii dau, sa vad ce zice pediatra.
va pup si sanatate bb-ilor bolnaviori!
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Razvan, baietelul lui andra_mag
- pt 6 lunisoare
Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra, fetita lui cinta
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
map spune:
Draga Stefania, condoleante pentru mama soacra. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! In rest fara cuvinte, stiu ca-s de prisos cand iti moare cineva drag
Suntem alaturi de voi!
Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
angelli spune:
Ramoon, Andreas are alergie la ceva, nu am reusit sa identificam, vezi poate ai introdus un aliment nou.Am tot fost la pediatri, cite capete atitea pareri.Daca iti prescriu tratamente cu Elidel, Elocom( creme cu corticoizi) sa citesti bine pe net daca merita sa le folosesti, poate bubitele nu sunt atit de grave.Eu folosesc bepanthen si crema cu propolis si galbenenele.
Sa ne spui ce ai facut.
Andreas,soarele meu
rolendana spune:
quote:
Originally posted by Consi
Ramoon stiu ca si angelli are cam aceeasi problema. Ea a fost cu Andreas la pediatru si i-a spus ca are alergie la un aliment. Dar nu mai stiu cu ce l-a dat. Mai bine suna sau fa o vizita pediatrului.
Alina cred ca mai astept cu facutul copiilor. Inca nu mi-am revenit dupa primul.
Rolendana, mamica de cea mai mica piersicutza, bine ai venit. Tu si celelalte fete noi, da-ti-mi si ziua voastra de nastere sa va trecem la sarbatoritzi.
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Draga Consi eu sunt nascuta pe 10 aug 1975,Ana fiica mea pe 8 sept 1995 iar micul David pe 29 aug 2006
pupici si multumiri pt primire

k am o mare problema cu Timeea, stiti k avea e a bubitele alea...no, acum o mananca rau