PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 25
Bysko spune:
Lapte de san sau lapte praf? Lapticul simplu sau amestecat cu cereale?
Buna dimineata!Am zissa intru si eu la o
La multi ani sarbatoritilor
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
doniro spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Lapte de san sau lapte praf? Lapticul simplu sau amestecat cu cereale?
Buna dimineata!Am zissa intru si eu la oLa multi ani sarbatoritilor
www.dropshots.com/Bysko
Ii dadeam lapte praf cu 3 masuri de cereale. Ideea e ca nici nu gusta. Numai cand ii pun biberonul la gura face urat... O saptamana a mancat cu cereale noi (i le-am schimbat), dar acum nu mai vrea deloc. Ma gandesc sa ii iau din nou din cele vechi (erau cereale fara gluten de la Ulker, acum am incercat tot din astea, dar de la Nutriben...)
Roxana
POZE FEL DE FEL
Bysko spune:
Incearca sa i-l dai fara cereale sau cu orez simplu.Cerealele cu arome fa-le mai groase si da-i cu lingurita. Am citit pe undeva ca sugarii au momente in carese "plictisesc" de lapte-dar la voi nu credca e cazul.
Am mai auzit ca dupa introducerea de alimente variate unii nu mai suporta gustul foarte dulce-vezi poate e diferenta la gust.
Si eu am emotii ca i-am luat lapte praf Milumil2 si sunt curiosa cum o sa-l primeasca; pana acum si cerealele i le-am facut cu lapte de san.
www.dropshots.com/Bysko
Ramoon spune:
neata fetele! inca nu mi-am facut
k am o mare problema cu Timeea, stiti k avea e a bubitele alea...no, acum o mananca rau
si geme asa, sau mai bine zis face k o pisicuta mica, azi noapte abia pe la ora 2 a adormit sunt praf de somn nu mai pot si pediatra asta abia luni o sa aibe progr la cabinet...o sa o sun k mi s epare cam tarziu pana luni si daca e cazul o sa merg cu ea la spital...vroiam sa va intreb cu ce pot sa o dau sa-i mai calmeze mancarimile?desi nu as vrea sa-i dau eu asa de capul meu
sarbatoritilor de azi!
adas spune:
buna dimineata 
bulinuta, sa ne spui ce mai face bulinel. sper ca e mai bine.
multi ca sa stie ca ne gandim la el.
eu in continuare ii scot mucisori cu carul din nasuc. parca sunt din ce in ce mai multi. inca nu are temperatura. se comporta normal...
sanziana iti multumesc ca nu m-ai uitat. d3 trebuia sa-i facem la inceputul saptamanii, dar nu e tarziu. eu inca mai caut...
alina e f simpla explicatia pt care se schimba sticluta de vigantol asa des. dupa 2-3 saptamani de la deschiderea sticlutei cam orice medicament sub forma de suspensie orala se inactiveaza. cu alte cuvinte nu mai are efectul dorit. asa ca i-l dai degeaba. iar in cele 2 saptamani de folosire trebuie tinut la intuneric (in cutia de carton) intr-o incapere nu f incalzita. asta e valabil deci si la nurofen, calpol sau alte siropuri.
Consi spune:

7 luni
RAZVAN
6 luni
MADARA
ALEXANDRU

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Bysko spune:
Doniro, m-am mai gandit un pic si poate este tetina de vina-vezi daca tasneste laptele cum trebuie.Sa nu fie prea gros!
Pentru mancarimi stiu ca seda mixtura mentolata,dar nu pot sa iti spun daca de la varsta asta.Cand eram mica bunica-mea ma dadea cu apa cu sare dar nu mai tin minte daca avea efect
Alte pareri?Cam liniste pe aici!
www.dropshots.com/Bysko
Consi spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Fetele am intrat repede sa va spun ca nu voi mai intra cateva zile pt. ca aseara a murit mama soacraasa ca voi fi ocupata.
si multa sanatate!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
CONDOLEANTE!

Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by miti2004
fetelor ia uitati aici la o bucatzica de baietel tare vesel :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070215&ctime=130826
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Miti tare dragutz Alex al tau! La partea cu brrrrr si bagatul in gura a papuceilor parca l-am vazut pe Luca al meu!

Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
Consi spune:
Ramoon stiu ca si angelli are cam aceeasi problema. Ea a fost cu Andreas la pediatru si i-a spus ca are alergie la un aliment. Dar nu mai stiu cu ce l-a dat. Mai bine suna sau fa o vizita pediatrului.
Alina cred ca mai astept cu facutul copiilor. Inca nu mi-am revenit dupa primul
.
Rolendana, mamica de cea mai mica piersicutza, bine ai venit. Tu si celelalte fete noi, da-ti-mi si ziua voastra de nastere sa va trecem la sarbatoritzi.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre

20 iunie 2006