PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 24
martta spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Fetelor sunt o mamica de sept-oct 2006 si am o intrebare la voi ca sunteti cu bebeii putin mai avansati.
Sebastian nu accepta deloc supa...are 5luni jumate si de la 4 luni m-am chinuit sa io introduc....din supa accepta doar cartoful...am incercat toate legumele pe rand...nu le vrea si pace.Am incercat sa ii pun latic in ea...
A mai avut o mamica asa probleme cu diversificarea??
Va pup si multumesc anticipat.Andreeade Sebastian
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2![]()
Mexxa: mie mi-a zis pediatrul sa ii pun la fiert in supa morcov,dovlecel, telina, pastarnac, radacina patrunjel, cateva pastai fasole, ceapa-(pulpa de rosie-ceva mai tarziu), dar sa ii pasez, de fiecare data, doarMorcov, cartof, dovlecel si sa combin cu carnita.
O alta sugestie a fost sa am 3 boluri cu mancare la indemana(oricum, cantitatea e mica) si sa testez ce-i place:
1)supa, asa cum a fiert;
2)supa cu putin lapte;
3)supa cu cateva picaturi de lamaie.
Mult noroc!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)februarie
martta spune:
quote:
Originally posted by sanziana
Pe bebe il chinuie o tuse de vreo luna timp in care am fost la 2 dr fiecare din el incercand pe noi cate 2 tratamente. Acum am terminat si ultimul antibiotic si copilul tuseste ca la inceput (dimineata mai mult si putin peste zi). Alte simptome nu are (febra, muci, etc). A, ba da, haraie. Nu stiu ce sa ma mai fac... Saptamana viitoare am programare la dr la BUcuresti si sa vedem ce ne spun si cei de acolo.
Sanziana siCodrin Marius (15.08.2006)
Sanziana, multe fete de pe forum au fost f. multumite de dr. Stanciu. Are cabinet in Rahova si lucreaza la Budimex. Consultatia e f. ieftina. Daca vrei nr. de tel, iti pot trimite pe pm.
martta spune:
quote:
Originally posted by adelapop
concediupe noi ne bate gndul sa pleam pe la 10-11 luni in grecia cu masina
ce parere aveti? voi unde o sa petreceti concediile?scumpei
Bianca Maria
Noi mergem in martie in Italia cu ambii copii, iar in iunie in Grecia, tot in varianta completa
Ca fapt divers, cu Vladut am plecat, cand avea 10 luni, cu ferry-boat-ul in Grecia. Atunci am descoperit ca, la valuri>6m am rau de mare. I-am multumit lui Dumnezeu ca Vlad nu ma mosteneste in privinta asta ,caci nu stiu cum am fi scos-o la capat. Drumul a durat 2 zile.
Noapte buna!
alina2006 spune:
quote:
Originally posted by assa
Fetele pai nu e ursuletul miraculos, e miracol faptul ca-mi adoarme copilul din prima , ceea ce eu n-am reusit in 7 luni.
Este un ursulet din plastic(eram tare sceptica cand l-am vazut), alb si uracios, cu o burtica mare care e lampa de fapt. Si canta. 5 melodii, usoare, de adormit copii...si intensitatea luminii scade pe masura ce melodia se apropie de final. Melodiile sunt foare "line"-asta cred ca-l adoarme asa instant, mai ales daca e si obosit.
Daca va intereseaza o sa o intreb pe mama de unde l-a luat.
pe mine ma intereseaza!
consi o treci te rog si pe iana ca sta in fun la 6 luni si doua saptamani?

o sa devin stresanta dar nu stiu ce sa-i mai fac de papa ianei, s eplictiseste repede de toate: azi i-am facut supica de vacuta si i-am dat-o ca atare si piure din cartof, morcov si cu un pic de carnita!
va pupilesc si noapte buna!
mexxa mai las-o o zi doua fara supa si da-i piure cum ti-a zis muuh!
loredana welcome!
POZE IANA MEA
miti2004 spune:
fetelor ia uitati aici la o bucatzica de baietel tare vesel :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070215&ctime=130826
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mamaluidavid spune:
Fetele am intrat repede sa va spun ca nu voi mai intra cateva zile pt. ca aseara a murit mama soacra
asa ca voi fi ocupata.
si multa sanatate!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
oanaalex spune:
am lipsit cam mult dar ma stradui sa recuperez.
Noi nu avem nimic nou, tot asteptam dintele 2 (imediat e o luna de la aparitia primului)
.
Despre subiectul caciulite, eu nu am fost fan niciodata. I-am dat in primele 2 luni ca a fost socrela la noi si nu puteam altfel ca murea daca nu-i punea caciula. Dupa ce a plecat am renuntat din prima zi. Forma urechilor nu cred ca are nici o legatura cu purtatul caciulii. Noi suntem ok cu urechile si am o pritena care si-a purtat copilul cu caciula si pt asta urechiusele sunt de Dumbisor. Aici nici sosete nu le dau la copii in picioare si laptele il dau rece de la frigider.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2
oanaalex spune:
Mamaluidavid
e super David.
Bulinuta pupici pt Bulinel si sa auzim de bine.
Mexxa nu-ti face probleme. Alex nu a mancat niciodata supica numai pireuri.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2
doniro spune:
Fetele, sunt un pic cam disperataaaa 

Daria, la cele 7 luni si jum ale dumneaia, refuza laptele!! Mi-a facut figura de vreo 3 ori in ultimele 2 sapt, aseara si azi dimineata iar... Ce sa fie?? O fi de la cereale, ca am schimbat firma?? Chiar asa de sensibiloasa sa fie dra??
Roxana
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by alina2006
inca o chestie! n-am priceput deloc de ce vi s-a recomandat schimbarea vigantolului ba la 2 sapt, ba la o luna, ba la 2, ba cand e trei sferturi ( asta ca au mai fost discutii pe aici )...stie cineva sa-mi explice? eu nu l-am schimbat decat cand era aproape gata!
POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina
Nici eu nu i-am schimbat-o decat cand s-a terminat, nici nu am mai auzit de asa ceva, sincer. Nu au fost probleme de nici un fel...
Ref caciulita in casa, eu nu ii pun deloc si vad ca urechile sunt ok. Sper sa nu devina Jumbo cu timpul...
Roxana
POZE FEL DE FEL

Codrin Marius (15.08.2006)

.