PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 23
adelapop spune:
fetelor am citit ca transpiratia bebelusilor inseamna ca ua lipsa de calciu
stiti cumva este valabil si daca transpira doar in timpul suptului??? bianca transpira rau de tot la cap cand suge tzitzi
geliza si eu i-am dat biancai imunobaby (cate 2,5 ml de 2 ori /zi)
ziua indragostitilor nu am petrecut-o niciodata, si mai ales acum cand am imbatranit...ooops ne-am maturizat
insa, ieri am iesit din casa la restaurant pentru ca petreceau toti prietenii nostri *mai fraieri
* - si a fost absolut superb
m-am simtit bine, am venit acasa cu bateriile incarcate si cu dor de iubita mea de nu mai puteam
asa ca traiasca astfel de evenimente imprumutate (chiar daca noi nu credem in ele) ca ne fac bine indirect
concediu 

pe noi ne bate gndul sa pleam pe la 10-11 luni in grecia cu masina 
ce parere aveti? voi unde o sa petreceti concediile?
scumpei
Bianca Maria
Tweety7 spune:
Assa spune-mi si mie mai multe despre ursuletzul miraculos, ca mare nevoie am de-asa ceva. 
rolendana bine ai venit la piersicutze!
sanziana sanatate multa la pui! Sa ne dai cat mai curand vesti bune.
mexxa fetita mea n-a mancat niciodata supa. Doar piureuri. (asta daca am inteles bine mesajul tau)
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
michella78 spune:
loredana esti bine venita intre noi
adelapop si eu ma gandeam la concediu, tot in grecia dar in iunie. pe teodora insa am hotarat sa nu o luam cu noi, va ramane cu parintii mei
michella
nicolica spune:
Buna seara!
Doniro, sa stii ca si Philip mananca c-am la fel si nu mi se pare mult.
La 6: 250 ml lapte
10: fructe cu biscuite(fara gluten) cca 190 g. + apa
13-14: piure de legume ca. 180-200 g., cateodata si carne + apa
17-18: 150 ml lapte
20-21: cereale si 150 ml lapte
Mexxa, nici al meu nu mananca supa, dar voi mai incerca poate o sa accepte.
Loredana bun venit
Iubitul meu Philip
geliza spune:
adelapop, noi vom merge tot in iunie, in turcia, dar cu avionul....aaaa, mi-am amintit...cumva Bianca a avut scaunele modificate de la Imunobaby?
Ilinca mea se irita rau de la scaune si nu-mi dau seama de ce ca suc de fructe nu bea, mananca banana, avocado, mar copt, branzica...piure de legume, carnita, cereale si lapte...chiar am ontrolat alimentele si vad ca tot se intampla...prin eliminare cum nu cred ca se irita de la Debridat inclin sa cred ca de la Imunobaby...maine nu-i dau sa vad daca va mai fi la fel
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Muuh spune:
mexxa incearca sa ii combini, progresiv si alte legume cu cartoful. Adica in prima zi mai mult cartof si mai putin din cealalta leguma dupa care scazi cantitatea de cartof si o cresti pe cea din noua leguma vezi daca merge asa. Daca nu incearca sa ii pui ulei de masline, lamaie eventual si patrunjel in piureul pe care il faci si daca nu si nu incearca si cu borcanele.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Tweety7 spune:
Nicolica de care biscuiti ii dai puiului si unde ai gasit fara gluten? 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Muuh
mexxa incearca sa ii combini, progresiv si alte legume cu cartoful. Adica in prima zi mai mult cartof si mai putin din cealalta leguma dupa care scazi cantitatea de cartof si o cresti pe cea din noua leguma vezi daca merge asa. Daca nu incearca sa ii pui ulei de masline, lamaie eventual si patrunjel in piureul pe care il faci si daca nu si nu incearca si cu borcanele.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
O sa incerc si asa...am incercat borcanele si nici nu a vrut sa auda...
Fetelor multumesc pt ca sunteti atat de saritoare...ce mult imi place cand vad un grup unit mereu gata sa ajute pe cineva la nevoie.
Multa sanate bb'ilor
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

anasia spune:
ura!!! ne treceti pe listutastam in fundulet la 6 luni;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
assa spune:
Fetele pai nu e ursuletul miraculos, e miracol faptul ca-mi adoarme copilul din prima , ceea ce eu n-am reusit in 7 luni
.
Este un ursulet din plastic(eram tare sceptica cand l-am vazut), alb si uracios
, cu o burtica mare care e lampa de fapt. Si canta. 5 melodii, usoare, de adormit copii...si intensitatea luminii scade pe masura ce melodia se apropie de final. Melodiile sunt foare "line"-asta cred ca-l adoarme asa instant, mai ales daca e si obosit.
Daca va intereseaza o sa o intreb pe mama de unde l-a luat.