PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 22
martta spune:
quote:
Originally posted by rolendana
ne primiti si pe noi?
varsta David
Poza
Loredanade
Ana si
David
Bine-ai venit, Loredana!
L-am admirat pe Davidutz. Don`shoara din poza cu bradul e sora ta sau Ana
N-am prea avut timp sa citesc ce-ati scris azi.
Am facut vaccinul Alexiei si am tot fost ocupata cu diverse treburi administrative.
Inteleg ca Rares al Bulinutei e in continuare bolnavior.
Multi pupici pe nasuc si speram ca maine sa primim de la Buli o veste buna!
Eu am fost
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)februarie
Ramoon spune:
Salutare!
in primul rand
sarbatoritilor de azi! 

Buli, sanatate mult lui Bulinel din partea lui Timeea 
si eu am o pediatra la care ajung greu k are progr doar luni la un cabinet particular si vroiam sa ma duc luni sa-i vada bubitele lui Timeea si mai tre sa facem si D2 dar nu am gasit locuri si mi-e groaza sa merg k tre sa stau pana imi vine ransul daca nu am progr...si e nasol k sunt copilasi bolnaviori pe acolo...o sa vad io...nu am gasit D3asa k ii voi face D2 sper sa fie bine...sunt un pic stresata k timi s-a nascut cu fontanela mica si acum s-a cam inchis, eu aproape k nici nu o mai simt
mai vroiam sa scriu ceva dar s-a trezit Timi asa k o sa revin sper cat mai repede...
va pup si 
Ancutex spune:
lucianas esti o draguta. Uite un
de la mine. Mesajul tau mi-a adus aminte de inceputul acestei minunate odisee.
rolendana spune:
multumim de primirea calduroasa 
domnisorica e Ana si are 11 ani
David s-a nascut pe 29 august cu 3,5ookg si 50 cm
Stie sa stea in funduletz si sa zica Ano in mod constient restul cuvintelor doar cand se joaca sau cand e f nervos
Suntem papaciosi si nu avem pb cu diversificarea (am inceput de la 4 luni pt ce el a fost alimentat mixt)
Va pupizam
misimica spune:
Buna fetelor
,vreau sa va multumesc si eu pentru urarile de ieri siLA MULTE LUNITE
sarbatoritilor zilei de azi.

bine ai venit rolendana ,chiar ma intrebam cand ai de gand sa l prezinti fetelor pe bebe David
(totusi sper sa n-o tradeze pe missy)
si pe Ana -nazdravana
pupici de la mami Simo
si missy
poze cu missy
mexxa spune:
Fetelor sunt o mamica de sept-oct 2006 si am o intrebare la voi ca sunteti cu bebeii putin mai avansati.
Sebastian nu accepta deloc supa...are 5luni jumate si de la 4 luni m-am chinuit sa io introduc....din supa accepta doar cartoful...am incercat toate legumele pe rand...nu le vrea si pace.Am incercat sa ii pun latic in ea...
A mai avut o mamica asa probleme cu diversificarea??
Va pup si multumesc anticipat.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

Bysko spune:
Sanziana,si dupa trat nu i-au facut o radiografie de control?Vorbeste si cu fetele de la "Medicinisti..." poate iti recomanda un pediatru mai bun din Bucuresti!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
michella78 spune:
bunz seara
sunt tare bucuroasa azi ca a venit doctorita pentru controlul de sase luni si fotomodeaua s-a prezentat foarte, foarte bine... la vaccin nu aplans decat o jumatate de minut cred, dupa ce i-a scos acul... are acum 7640gr si a ma i pus trei cm in lungime asa ca ne laudam cu 69cm
michella
michella78 spune:
mexxa nu e cazul sa iti faci mari griji, fiecare copil are ritmul sau; nici fetita mea nu a vrut la iceput decat cartful din piure.. dupa doua sapt am inceput din nou sa ii fierb si un morcov din care pasez doar jumatate si asa il mananca... important este ca accepta chiar si o singura leguma.. poti eventual sa incerci sa ii pui si putin dovlecel. eu am citit ca bebelusii au simtul olfactiv foarte dezvoltat si accepta greu mancarurile mai parfumate asa ca telina, pastarnacul si patrunjelul sunt mai putin acceptate de unii dintre ei
michella
rolendana spune:
quote:
Originally posted by misimica
Buna fetelor,vreau sa va multumesc si eu pentru urarile de ieri siLA MULTE LUNITE
sarbatoritilor zilei de azi.
bine ai venit rolendana ,chiar ma intrebam cand ai de gand sa l prezinti fetelor pe bebe David(totusi sper sa n-o tradeze pe missy)
si pe Ana -nazdravana
pupici de la mami Simosi missy
poze cu missy
Misimica promitem solemn sa n-o inselam pe Missy

O sa ramanem fideli, doar e prima noastra mare dragoste

David