PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 21
alina2006 spune:
inca o chestie! n-am priceput deloc de ce vi s-a recomandat schimbarea vigantolului ba la 2 sapt, ba la o luna, ba la 2, ba cand e trei sferturi ( asta ca au mai fost discutii pe aici )...stie cineva sa-mi explice? eu nu l-am schimbat decat cand era aproape gata!
POZE IANA MEA
assa spune:
sarbatoritilor de azi!!!!!
Lucians[
mi-am cam emotionat cand am citit....
Bulinuta asteptam vesti bune de la voi. Sanatate puiului tau!
Muuh cred ca cel mai bine este sa mergem si noi la homeopat , chiar si chestiile general valabile dau de cele mai multe ori probleme. asa ca nu ne bagam pe tratamente fara analize. Merci oricum
Sanziana mie nu mi se pare normal sa tuseasca copilul 1 luna(!!!) si medicii sa nu faca nimic...parerea mea.
Mamidestefan cand ai timp sa faci minunatiile alea?Mor aici uitandu-ma la felia ta de tort![]()
Uitasem sa va zic, sunt la cap. experiente cu fiu-meu
: azi a adormit singurel , jucandu-se si vad ca-l mai tine figura. Am primit un ursulet care canta si il adoarme (nu prinde sfarsitul celei de-a doua melodie ca deja e in lumea viselor). Si aseara la fel... Sper sa tina chestia asta, ca tare bine mai e!
alina2006 spune:
doniro eu cred ca mananca bine, la pranz ai putea sa-i mai schimbi cate ceva si la masa de fructe sa-i combini si alte fructe!
POZE IANA MEA
sanziana spune:
Assa pai medicii ne-au infundat cu antibiotice, siropuri de tuse, nurofen si antialergenice si tusim ca la inceput. Nici un efect.
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
Bysko spune:
Busra adoarme cu o pernuta in brate-e micuta,in forma de inimioara si i-a luat-o tati chiar in ziua in care s-a nascut.Fara suzi si pernuta nu prea poate sa adoarma, doar daca este foarte obosita.
Nici noi nu mancam foarte diversificat:lapte la greu, piure de morcovi si cartofi +zeama, mar ras, cateodata cereale de orez.Nu-mi fac probleme ca are timp sa manance de toate si la cat de haplea este nu cred ca o sa refuze ceva! A si uneori(cand mergem in vizite) ii dam fructe si legume la borcanas.
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Genie spune:
Bulinuta, tinem pumnii sa se faca bine Rares al tau, sa dea Dumnezeu sa se vindece cat mai repede, imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletelul tau, dar nu-ti pierde increderea, asa cum a spus si Doniro, bebelusii sunt puternici si Doamne-Doamne ii ajuta sa treaca cu bine peste probleme
pupam si bulinelul bolnavior si pe tine 
a.... si inca un sfat, daca ii tot schimba tratamentul, poate ar trebui sa auzi si o a doua parere, mai vorbeste cu un medic pediatru, cine stie...
In legatura cu caciulita in casa, eu nu i-am pus pentru ca nu cred ca e nevoie, doar de vreo 2 ori,cand avut coji in cap si am dat-o cu o unsoare si trebuia sa se inmoaie. Oricum, ea face urat cand iesim afara si ii pun caciulita, cred ca seamana cu mine ca si pe mine ma enerveaza sa port caciula ![]()
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
Bysko spune:
quote:da ce diagnostic v-au pus?
Originally posted by sanziana
Assa pai medicii ne-au infundat cu antibiotice, siropuri de tuse, nurofen si antialergenice si tusim ca la inceput. Nici un efect.
Sanziana siCodrin Marius (15.08.2006)
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
anasia spune:
lucians,
, am
de emotie, nu m-am intristat;
arsenie, n-am reusit sa vad, dar poate le faci o poza;
rolendana, bine ati venit la piersicute!sa ne spui cand s-a nascut piersicuta ta, s-o treaca fetele in tabel;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
sanziana spune:
Bysko ni s-a zis ba ca e raceala, ba ca e bronsiolita. Am facut radiografie la plamani si ni s-a spus ca e raceala cu microb.
Tusea nu e foarte puternica, se manifesta asa ca atunci cand te ineci cu ceva si este in special dimineata si foarte putin peste zi (aproape insesizabil ca numar).
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)