Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pisi n-am id-ul tau ..
Am sunat azi acolo si mi-au zis asa: ,,azi nu gasiti pe nimeni pt echo dar de maine dupa amiaza o gasit pe dr ...nu stiu cum ,in fiecare zi dupa ora 13:00 parca
Joy ,iar probleme???Doamnee ,sper sa se sfirseasca in curand ,sanatate multa puiului!!Madau e cu vaccinul ,nu noi :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Salutare!

Iata/ma din nou!
Cu copil intzrcat!
Mah fetelor! Nici nu a fost asa de greu! Adevarul este ca el ar mai vrea! Isi baga mana la tzitzi si mai cere, dar nu ma este... Eu n/am dormit acasa de joi. E cu tati! Noaptea!
Lapte mai este dar sper sa dispara in curand. Nu am luat nici o pastila. Nu m/a durut tare. Traiasca varza!
M/am muls ff putin aseara, cam 25 ml din ambii. Chiar sa ii eliberez putin de tot. Dar e ok.
Aron nu vrea bibe asa ca de azi dimineata am inceput cu paiul din canita. Si i s/a parut interesant. Asa ca sper ca o sa mearga. Se plictiseste repede de noutati asa ca nu stiu ce sa cred si sa sper.

Ripley: FELICITARI! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa ai un bb2 sanatos, fie ce/o fi: dar sa fie fetita! Vb ceea!

Ioana: si voi sunteti cu tati chitarist? Of doamne, noi facem deja colectie de chitari, merge la Sc. Pop. de Arta la chitara. Ma innebuneste. El e cu chitara clasica. Asa ca Mozart e la noi acasa! Dar decat sa mearga la bere toata seara mai bine sa cante la chitara. E mai educativ si sanatos.

Cami: Voi cum sunteti cu tzitzi. Gata?

Catutza: sorry sorry! Sper sa depasiti momentele grele repede. Pupic de la noi!

Imi pare rau de copilasii cu probleme. Le doresc mamicilor lor rabdare si multa forta. Va imbratisez!

Proaspetelor gravidutze multa sanatate sa poate duce la termen samburei sanatosi!

Noki: spor la invatat!

Numai bine la toate!

Ps: Lavi mersi mult de sfaturile din weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, da, au legatura, noi nu mai rezistam nervos la manifestarile colaterale ale acestor polipi nenorociti asa ca ii vom scoate la sf lunii! chinui copilul degeaba, sforaie ca un salahor noaptea

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus

Bulucel ce bine arata preparatele tale! Tu le-ai facut singurica? Si sarmalutele alea mici si apetisante au fost bune?
Si tu arati tare bine!!!
Plecati definitiv din Baku?

si macaroanele umplute cu carne cumse fac?Ca masi vad umplund macaroane pana la adanci batraneti!

Ma bucur ca v-au placut poznele nostre.
Da, eu le-am facut singurica ca-mi place tare mult sa gatesc daca am de toate in casa.Sarmalutele acelea sunt dupa reteta arabeasca:orez 80%carne +usturoi+ceapa+bulion 20%si multa multa lamiie.Ei umplu tot felul de legume, nu cum punem noi doar varza sau foi de vita.Am scobit dovlecei, vinete, rosii umplute cu carne+foi de ceapa si ardei gras!Eu le prefer mai mult decit cele rominesti ca nu-s asa "grele " ca ale noastre.
Macaroanele:Va trebuie macaroane din'alea cu orificiu mai mare(scuzati , dar nu-mi vine altceva in cap), preferabil Barilla.Daca nu necesita precooking se umplu ca atare cu carnea gata pregatita, daca nu, se fierb putin inaite ca sa se desfaca(maxim 4 minute).
Carnea se pregateste apropae ca la lasagna:ceapa calita +usturoi+suc de rosii+patrunjel+alte condimente dupa preferinta(eu am pus sos de chili)si binenteles carne tocata.Se fierb putin in sosul ala de rosii iar cind se raceste se umplu macaroanele cu deshtul'.
Nu necesita multa vreme, maxim 30 minute, ptr ca macaroanele au orificiul destul de mare si se umplu rapid!
Culmea, la mine se taiase curentul si le-am umplut la lumina luminarii!
Le asezi frumos in vas de jena si mai adaugi sos de tomate ca sa continui fierberea macaroanelor.Daca vrei poti sa razi cascaval de-asupra, vor fi si mai gustoase.
Simon fura din farfuriile inviatilor.
Am uitat sa va zic ca s-au batut pe zacusca romineasca.

Da, vom pleca in mai din Baku,unde? habar n-am.Sunt tare suparata, ca barbata-miu ,in loc sa-mi faca si mie un cadou frumos de valentine, imi vine ieri cu vesta: i resigned!
s-a certa cu un sef pe-acolo si a demisionat inaite de expirarea contractului.Imi vine sa urlu de nervi ca nu stiu daca ii vor mai da bonusurile de plecare(cum el a demisionat cred ca vede un bonus in freza).Deci, va sta 2 luni fara salar
Asteptam o noua oferta de job.

Catutza,da, sunt rominca din Buftea Town!si culmea arat mai araboaica decit toate invitatele mele .
Refacere rapida Sotului si sincere Condoleante!off

Pisi, asa a debutat si la Simon enteroviroza!Daca a ajuns la spital e mult mai bine, ca-l vor hidrata asa cum trebuie!Sanatae multa Lucarinului!

Joy, cind se vor termina problemele la voi?offfff
Eu zic , totusi sa nu-i dai in fiecare seara algocalmin, creaza dependenta!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by stefanalex

Sa le fie de bine tuturor gravidutelor. Sanatate multa si rabdare de fier!

Va rog spuneti-mi si mie cate picaturi de metoclopramid trebuie sa-i dau lui Alex ?Imi varsa de cateva zile iar vitamina B6 nu are nici un efect.

Ce altceva as putea sa-i mai dau?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/teovasi75/album?.dir=158ere2Mamicuta de Stefan si Alex

stefanalex, nu ma pricep la medicamente. Dar medicul ce zice?
Am dat o cautare si uite ce am gasit: Sugarii si copii sub 3 ani: 0,5-1 mg/kg corp/zi, in 3 prize cate 1 picatura la minimum 6 ore

Detalii ai aici:metoclopramid

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Avem si noi prima maseluta intreaga.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza condoleante! si multa sanatate lui Mihai, hopul cel mare a trecut, acu' e mai greu cu refacerea dar incet, incet...

pisi sanatate lui Luca, sa iasa cat mai repede din spital!
Te-am intrebat de 2 ori cum se mai simte Boscu. te intreb a 3-a oara si apoi ma supar pe tine.
M-am tot gandit la el, mai are problemele alea de la bila?

joy nasoala treaba cu otita.
Algocalminul are o gramada de efecte adverse, mi-a zis pediatra ca inclusiv scade formula leucocitara sau asa ceva, deci scade capacitatea de aparare a organismului, se da numai in caz de forta majora, febra peste 39 care nu cedeaza.

Daca ti se pare ca-i marait de la durere da-i mai bine paracetamol.

stefanalex voma care tine de mai mult timp e posibil sa aiba o cauza organica, nu se ia metoclopramid doar asa de la sine putere, decat daca e expres dat de .
Daca ti l-a prescris mai bine mai da-i un telefon si intreaba doza: uneori medicii presciu o doza mai mica sau mai mare decat cea din prospect, fct de caz, pacient, situatie.
Multa sanatate!

Bulucelu' inteleg ca sotul tau e mai impulsiv; eu am de-astia destui in jurul meu, e oarecum contraproductiv sa fii impulsiv dar pana la urma au ei norocul lor.
Doamne ajuta sa vi se rezolve pb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by lavi02

pisi sanatate lui Luca, sa iasa cat mai repede din spital!
Te-am intrebat de 2 ori cum se mai simte Boscu. te intreb a 3-a oara si apoi ma supar pe tine.
M-am tot gandit la el, mai are problemele alea de la bila?

Mai Lavi, copilu' meu e spre bine, a trecut de faza de criza biliara si acum e pe regim usor si medicatie corespunzatoare. Ce e interesant e ca asa slab cum e ( m-am apucatde l-am si tuns si are un gat lung si subtire de girafa ) el pare ca se simte bine, a inceput sa manance ca spartul, sper ca asta sa fie un semn bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daaa, si eu zic ca e semn bun!
Un pupic pt Boscu si altul pt Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

salutare mamici,

mamaaaaa dar se scrie nu gluma,eu nu ma avut timp sa mai intru sunt intr-o continua alergatura cu bucatatria,am reusit sa dau in final comanda si pe 1 martie ne aopucam de renovat,am terminat azi si cu actele masinii,ieri ma facut smotru la greu si am cazut aseara rupta,am luat un dormitor si a teeb sa scoatem mobila toata si sa fac curatenie si au venit la montaj pe la 19 si au terminat pe la 21.30,si ca sa fie si un ghinion mama s-a urcat pe o masa ca sa sterga geamurile si s-a rupt masa cu ea si a cazut,abia am ridicat-o de jos aseara era cat de cat k,dar azi nu mai poate de durere si incap[atanata cum este nu vrea sa mearga la dr,dar sa vina sotul si o ducem fortat pt ca nu e in regula,offff ce rau este sa fii incapatanat

buluci-apetisante tare mancarurile,si multa bafta sotului tau sa se rezolve situatia

catutza-sanatate lui mihai si condoleante pt bunica

si nu in ultimul rand ripley si pico felicitariiiiiiiiiiiii sarcina usoara si bebelusi sanatosi

eu admir mamicile care au curaj sa faca bb2 asa repede ,eu una sincer va spun nu as avea curajul asta

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput