Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
Pisi sanatate multa Lucarinului si sa iasa repede din spital
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Pisi, Dienutza, sanatate multa Lucarinului !!! Tinem pumnii sa se refaca repede!
Madutza, sanatete multa si voua!!
Meems, ce mai faceti? Rianna e bine ?
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
stefanalex spune:
Sa le fie de bine tuturor gravidutelor. Sanatate multa si rabdare de fier!
Va rog spuneti-mi si mie cate picaturi de metoclopramid trebuie sa-i dau lui Alex ?Imi varsa de cateva zile iar vitamina B6 nu are nici un efect.
Ce altceva as putea sa-i mai dau?
Noki_Lara spune:
Guten morgen si Happy Valentine's Day, pentru cine-l sarbatoreste!!!!
Noi am intrat in fortza pe programul de toceala la biblioteca, asa ca pana la sfarsitul sesiunii care e abia sambata viitoare o las mai moale. Sper sa nu se intample accidente cat timp nu intru...
Cu raceala suntem mai bine noi adultii - traisca Nurofenul raceala si gripa- iat Titi cred ca si ea mai bine, poate doar inca putini muci, nu stiu ca inca nu s-a trezit.
Pico- felicitari pentru BB3, sarcina usoara si o statuie de mama eroina ridicata din partea mea!
Pisi- sanatate Lucarinului bolnav! Chiar ma intrebam aseara ce-o fi cu sar'ta d enu mai intra!
Ioana77- hi hi hi...Pavel Stratan nr 2ai ai in casa!S-o amortizeze - chitara - sanatos! Asta ca tot invatz la contabilitate....
Catutza- sanatate lui Mihai si condoleantze pentru bunica lui! Nasoala perioada ai, dar gandeste pozitiv: dupa o perioada rea nu poate veni decat una buna!
Apropo de TV si cazuri de bb- io am vazut aseara un bebelac ajuns la spital dupa ce a cazut din premergator si s-a lovit asa de tare la cap, incat a ajuns la neurochirurgie. Bine ca am scapat de perioada aia...
Hilde- io numai in primele zile am tinut-o cu spoturile date la minum, in rest, de atunci doarme numai cu lumina stinsa! te sfatuiesc sa faci si tu la fel, ca altfel greu il dezveti!
Gata pauza de invatat...fug la treaba si apoi la biblioteca! Pup gasca vesela!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Am gasit la Policlinica Dorobanti liber la echo ,ma duc vineri ,e 300 000 lei ,super ieftin ,acum sa vedem cum e doctora ,e o ,,ea'' Pisi ,are program toata sapt dupa amiaza ,deci nu stiu daca doctorul despre care-mi ziceai mai este inca acolo...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Neata fetele!
Noi azi facem vaccinul, la pranz vine dr acasa ca nu m-am incumetat sa merg cu ea la policlinica pe vremea asta. Sper sa fie ok, ca sambata avem cununia si trebuie sa o iau si pe ea.
Buluci, in rest s-a spus tot ce era de spus..
Pisi transmite-i Dienutei sanatate multa ptr Luca, sa se faca bine si sa vina acasa!
Cuscra votez si eu ptr Medsana, Medicover, vezi si tu pe site-urile lor.
Catutza scuza-ma, am vrut sa-ti raspund ieri dar am ramas socata cand am vazut atatea gravidoase noi. Bineinteles ca le poti lasa la mine. Refacere rapida lui Mihai, si sincere condoleante!
Hai ca am inceput sa deschid cu mari emotii "colectia"...dupa ziua de ieri..parca am revenit la vremurile in care se nastea pe capete si asteptam cu sufletul la gura sa vad noutati.
Gata, fug sa ma apuc de curatenie ca acu' vine dr si n-am facut nimic, din cauza de extraordinar de mare LENE. Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Madau ,bafta la vaccin ,sa nu aveti reactii adverse !!Pupici lu; normea frumusica!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
pisi-si-boscu spune:
Madutza, noi am fost acolo SAPTAMAN TRECUTA.
Deci, nu e acelasi dr. In plus, il gasesti acolo si AZI, nu trebuie sa astepti pana nu stiu cand. Cauta-ma pe Yahoo sa vb.
joy04 spune:
buna dimineta.
RIPLEY felicitari pt bb. sa ai sarcina usoara si un bb superb, asa ca Anutache.
DIENUTZA sanatate multa Lucarinului.
MADUTZA bafta la vaccin.
CATUTZA insanatosire lui MIhai si condoleante.
despre noi vesti NASPA: intrucat lui fimiu nu-i trecusera secretiile alea din gat si incepuse sa bage iar degetul in ureche - de data asta in urechea stanga! - m-am dus cu el ieri la orla si : rosu in gat ca focu + otita!!
o iau razna. de unde naibii face mah atata rosu in gat si otita???
polipii sunt la greu , chiar daca el nu are nasul infundat, de fapt este. adica nu pare nasul infundat.
dr mirata rau ca nu a facut si febra, la cat de rosu-i gatuletu'.
dam in continuare antibiotic ca sa innebunesc eu de tot, plus picaturi pt nas si urechi.
antibioticu' nu as fi vrut sa i-l dau ca nu a facut febra, dar ma gandesc ca-i mai mult pt otita.
au vreo legatura astea trei??? rosu in gat, polipii si otita???
i-am dat azi noapte 5 picaturi de algocalmin pt ca maraia la 10 minute si se lovea peste ureche. si a dormit muuult mai bine.
dar ii pot da in fiecare seara?
ma duc lla treaba
Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Hildegard spune:
Multumesc frumos fetelor de raspunsuri. Nu am sa-i mai las nici un beculet in camera.....dar sa stiti noaptea de pe la vreo 1 cand il iau cu mine doarme pe intuneric. In camera lui lasam asa semiintuneric. Acum n-am sa mai las. Aseara am stins, s evedea de afara nitel si a afot ok. Eu nu pot zice ca e obisnuit cu bec...dar vroiam sa stiu cum sa fac.
L-am pus pe steff adineori pe olita si a facut pipi....
de-ale gurii