Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bulucel frumoase poze si apetisanta papica!
Eu vreau sa fac doar gustari reci de ziua Silviei, dar nu strica bagat la cap: cum sunt macaroanele umplute cu carne?

Unde plecati din Baku?

Cu bona he-he-he.. multe mamici aflate la inceput de drum la acest capitol cred ca e ca si cum te-ai dedubla, una merge la servici, alta ramane cu bb (personificata de bona). Si totul merge ca pe roate. E departe de a fi asa....

Trebuie sa fii tot timpul cu ochii in 4.

Azi Nati cand a venit din parc era maraita pt ca era obosita si ii era foame. Tot plangea, nu voia la bona, voia la mine, eu aveam de lcuru... la care bona: "rautacioaso!"

Of, Doamne! Cum sa fie un copil de 1 an si 3 luni rautacios?

Plus ca e absolut contraindicat sa-l caracterizezi negativ pe copil, in fata. Isi formeaza o parere proasta despre el.

Pana la urma bineinteles ca am luat-o eu, am imbunat-o si apoi a mancat cu bona. Dar daca nu eram eu acasa?

-----------------------------------------------
Sincer acuma, eu ma simt prinsa intre ciocan si nicovala:
-la facultate am promis ca ma intorc, mi-am pus si orele, nu mai pot da inapoi, deja lumea se bazeaza pe mine
-de proiectul celalalt m-am apucat si vreau sa-l continui->termin; nu as putea lucra la el si avea grija de Nati in acelasi timp
-la cresa nu as da-o inca din mai multe motive: bolile, faptul ca nu ii scot afara dimineata decat rar; plus ca prefer sa-i dau eu masa de pranz, si sa stau cu ea de la 14 nu de la 17
-alta bona mi-e tarsa sa caut si o sa gasesc alta cu alte defecte, asta-i clar. De iubit oricum nu-l iubeste decat cineva din familie.

Asa ca daca nu-i gasesc defecte majore, incompatibile cu calitatea de bona, o mai tin, ca oricum iulie si august sunt in vacanta si stau acasa cu fetele, posibil si septembrie, mai vad.

Partea buna e ca si pana atunci, 2 zile pe saptamana merg la facultate, 3 lucrez acasa, asa ca tot am situatia majoritar sub ochi.

Of, of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

CristinaB , frumoase poze, iar mancarea e apetisanta rau! Vreau sa te intreb ceva dar tot am amanat...tu esti 100% romanca?Ca eu de cand te-am vazut am zis ca nu esti, daca nu te cunosteam puteam jura ca esti araboaica, semeni foarte bine.

Madu , te-am intrebat ceva de hainute - le pot lasa la tine pana vine comanda nr 2? Ca sa nu fac doua drumuri.

Eu sunt suparata rau rau. Azi a fost Mihai la doctor, i-a scos unghia.Acum e acasa, i sa facut si putin rau la spital...e internat pana marti, apoi cred ca o sa-i mai dea medical ca nu poate merge la munca pentru ca nu se poate incalta cu nimic,decat cu papuci.Si ca sa fie tacamul complect a murit si bunica lui azi, iar noi nu putem merge la inmormantare.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

Catutza, condoleante pentru bunica lui Mihai !!! Dumnezeu sa o odihneasca!

quote:
Camelia nu avem de gand nici o multiplicare anul asta, decat accidentala of course

Alinush, si eu la fel ...

Bulucel, super apetisante bucate ... cred ca sunt si foarte bune!
Mi-au placut mult pozele ... in special cea in care esti tu cu Simon in brate !!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza aoleu, s-au ingramadit toate pe capul tau
Condoleante!
Si insanatosire grabnica lui Mihai!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Fetele ,unde ii pot face lui Orlando o echo abdominala mai repede ,ca la Medlife ne programeaza abia peste 2 saptamani iar eu vreau cat mai repede ,ma gindesc ca are ceva la stomacel pt ca de vreo sapt de cite ori ii dau ceva care nu prea-i place ,ii vine sa verse ,se ineaca ,inghite ,,in gol'' mereu ,se aud numai gaze ,ii vine mincarea inapoi ,e tare ciudat ...Lui i-au descoperit de mic reflux gastroesofagian si ma gindesc ca s-a agravat sau asa ceva

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cata, imi pare rau sa aud atatea belele... vezi si tu, poate reusesti sa faci rost de un sofer, sa va duceti pana acolo. macar s-o vada, chiar daca nu va putea sta mult!

hehe, si da, bulucelul e 100% romanca... s-a integrat insa prea bine in mediu

ma, sa nu va fie cu suparare. da' io linkuri cu mancare nu deschid. ca o iau razna...

eu nu stiu cum fu azi la cresa, ca a adus-o tati. eu sunt inca acasa cu andrei. o sa-mi povesteasca mai incolo. deocamdata incerc sa-i fac alt program. s-o scol sa suga pe la 6,30, in asa fel incat s-o duc la cresa sa prinda si masa de dim, de la 7,30. mai ales ca, daca o intarc, va trebui sa manance la ora aia si in mod sigur nu stau eu sa-i dau.
apropo, azi noapte s-a trezit... a intins mana peste patut, m-a tras un pic de par, a vazut ca nu reactionez, s-a culcat la loc.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

madutza - Medsana, iar vis-a-vis de Poli e policlinica Doris (au site).

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tati, coplesit de-atat surpriza, nu a zis mai nimic de chitara, dar nici nu am putut sa-l dezlipesc de ea vreo trei ore, cred ca in curand am sa regret ca i-am luat-o. Oricum, aseara a invatat sa cante Ghita, de-acum il profilez pe cantece pt copii.
A trecut si ziua lui, ma simt ciudat, nu mai am niciun obiectiv pe termen scurt sau mediu la care sa ma gandesc :(

Pico, felicitari pt burtica, sa creasca mare si sanatoasa!
Catutza, putere multa, sa treceti peste toate necazurile, lasa, ca acusi rasare soarele pe aleea voastra!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Madutza eu te-as trimite la policlinica afiliata spitalului Grigore Alexandrescu, e pe Calea Dorobanti, au acolo un echografist super bun, pediatru; si aparatura e ok. Il cheama Catalin Ignat, are o rabdare extraordinara, explica totul frumos, etc. Daca ai bilet de trimitere nu platesti nimic, daca nu ai, s-ar putea sa platesti.
Ti-l recomand cu caldura, m-a impresionat cat de multa rabdare are cu copii ( al meu se gadilainfiorator, in plus il durea f tare la atingere si nu statea ) si mai ales rabdare cu parintii - mie mi-a tinut o adevarata prelegere de medicina odata cu echo.

Lavi si Bic, la cresa la care l-am dus eu pe Sebi nu erau asa multi copii, erau max 8 -9 in grupa si aveau 4 ingrijitoare - 2 dim, 2 dupa amiaza. La saptamanal sunt si mai putini copii la o grupa. Dar asa cum a zis si Lavi, sunt in asa fel amenajate camerele incat stau bine merci si fara supraveghere suplimentara.

Am si eu o veste mai proasta, Dienutza e in spital cu Lucarinul. A vomat aseara in jet de mai multe ori, febra, diaree, tot tacamul. E la infectioase. Nu e nici f grav nici nu pare speriata, dar oricum e o experienta un pic traumatizanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pisi ,stii cumva ce program are???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput