Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Joy, sanatate multa-multa!!! Vladonele dragalas!

Pisi, ma bucur ca Boscu mic e mai bine !
Sunteti pe drumul cel bun!

Ela, bravo pentru noua mobila! Sanatate multa mamei tale!! Duceti-o neaparat la doctor, nu-i de glumit!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

io-i dadeam antibioticu la 12 ore si trebuie la 8 !!!!!!

ANDA deci pan la urma-l operezi.
o sa fie mai bine, cred,
da zi-mi si mie te rog, de la polipi face otita si rosu in gat???
sau de la gat restu'?
care-i circuitu'???

Joy 7+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

De la rosu in gat face muci.
De la muci, datorita polipilor, face otita.

Pentru ca polipii nu permit ca mucii sa se dreneze, inchid cumva locul, acolo unde e trompa lui Eustachio care face comunicarea intre nas si ureche. Si atunci microbii stagneaza acolo si se intind la ureche.

Cel putin asa am pricepit io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Pe acelasi principiu e la noi, numai ca nu sunt polipi ci pardalnicele de amigdale !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Cuscra, multa sanatate mamei tale. Offf doamne doamne, putea sa se nenoroceasca. Imi aduc aminte de bunica sotului care a cazut o data la mine de pe sifonier si nimeni nu era acasa, ca a vrut sa stearga tavanul in jurul lustrei. Am spus ca pic pe jos cand am vazut-o cum era de neagra pe picior.

Sa stapaniti sanatosi noua mobila. Asa curatenie de primavara vreau si eu!

Joy si Pisi sanatate lui Vladutz si Luca si bine ca Boscu e mai bine. Un de la noi.

Catutza Condoleante!

Negara felicitari pentru maseluta!!! Sa te tii acum, o sa manance tot

Mai fetelor dar voi chiar aveti rabdare! Sa stai sa umpli macaroane, pai pe mine cred ca ma apuca pana le termin si am sa le servesc cu foarte mult drag

P.S. Nu ma lamuriti si pe mine un pic cu olitza?

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Canuta, se umplu macaroane mari cat ... canutza, nu din alea mititele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumesc mult de incurajari, sunteti niste dragute toate

CristinaH , a apucat Mihai sa o vada pe bunica ieri pana sa se opereze. Ca seara la 19h a fost la spital. Daca am fi avut lift la boc am fi mers si maine la inmormantare, dar asa ii e foarte greu sa urce si sa coboare 4 etaje .

Pisi , multa sanatate lui Luca.

Joy , multa sanatate lui Vladut, Doamne cat mai trageti si voi cu el!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Poveste despre bona cu continut neplacut - a se evita de catre stiu ele cine

Azi am dat afara bona. Cum a plouat, nu am mai iesit la plimbare (singurul loc in care Stefan o accepta pe bona in preajma lui) Asa ca in casa a fost circ in toata regula. S-a pus pe un plans disperat de cand a vazut-o. Degeaba a incercat sa-i intre in voie, Stefan era intruchiparea stresului. Ca m-ati intrebat: Che este suspicios la alte persone, dar se obisnuieste repede si la NIMENI nu a reactionat ca la ea. Dupa o ora in care nu am mai suportat, i-am spus femeii ca asta este, nu se poate asa si i-am platit ziele in care a venit. Ea s-a oferit sa vina in zile cu soare sa-l mai plimbe, i-am zis bine-bine, numai sa plece odata, ca Stefan urla intr-una. LAVI, apropo de cuvinte urate, bona ii zicea - cica, cu titlu de gluma - mai "imputitule" sau "nesimtitule, acuma razi si inainte ai plans!". A aruncat toata vina pe mine, ca am un copil alintat, ca e mamos si ca din cauza ca sunt eu in preajma nu se descurca ea. In fine, dupa ce a plecat, Stefan s-a jucat, fara urlete, cu fata care-mi face curatenie. Si eu eram in camera!, deci explicatia ei e kk. Mai mult, imi spune tot Cristina (fata cu curatenia) ca ea a fost vecina cu bona, a copilarit cu fetele ei si ca a fost socata sa o vada la Stefan, ca o stie o femeia extrem de severa, care isi batea fetele si tot blocul avea frica de ea.

Am mai inchis un episod.

Catutza condoleantze!

Joy sanatate maxima Vladutzului, ma gandesc la voi

Pisi sper sa se faca bine Lucarinul cat mai rapid, el e un baietel rezistent.

Va pup.

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Tania, mai bine il lasi cu fata care face curatenia...

Am observat ca uneori, oameni mai simpli si mai fara pretentii sunt de mai mult bun simt decat altii. Nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eh, pai si io il mai las pe andrei cu tanti care face curatenia... singura non-ruda in care am incredere.

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput