Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 15
lavi02 spune:
Inca ceva, despre mine, sa ma plang si eu.
Cred ca am facut o intindere musculara la spate, ma doare de mor in anumite pozitii sau la anumite miscari.
Cred ca ieri la balet
ca s-a schimbat profesoara, cea veche (foarte priceputa cu copiii) a nascut si asta noua am impresia ca e o studentica, nu prea stie cum sa-i ia pe copii. Asa ca ieri am stat cu ea la ora sa o ajut cu Silvia si i-am mai aratat si eu Silviei
cum sa faca intinderile
, m-am gasit balerina 
Fara pic de incalzire, cu silueta-siluetissima-balenissima in loc de balerinissima.. 
Acu' ma doare spatele, nu prea pot sa o iau pe Nati in brate, nu stiu cum oi urca si cobori caruciorul
cand mergem la gradi dupa Silvia 
Ce ma enerveaza e ca eu sunt iute din fire, fac miscari bruste si rapide prin casa si acuma, la o miscare de-asta.. pac intepatura in spate!
melku spune:
neata!
m-ati repus rau pe ganduri....ies afara cu copilul.
chiar asa rau am descris-o? ca, per ansamblu, mie mi s-a parut in regula, numai buna de incercat!
nu ziceati voi ca nu exista bona perfecta?!
hai ca ies la plimbare.
sper sa mai pot reveni cand ne intoarcem.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
tania-z spune:
Neatza si de la noi!
Melkule
, nu a fost intentia mea sa te sperii, sper ca tu sa fii norocoasa si sa ai o experienta buna cu bona. Mai ales ca pitica o place.
Fetelor care mi-ati sugerat ca Cristina (fata de la curatienie sa stea cu Stefan), as vrea eu, dar nu se poate, in celelalte 4 zile in care nu vine la mine face curatenie in alta parte, iar cea la care ii face curat si papa i-a facut si cartea de munca, femeia are credite etc, deci nu merge...
Hm, mi-am adus aminte din relatarea Melkului ca si fosta mea bona avea doua minusuri mari si late(pe langa cele enumerate!), pe care abia acum le bag in seama:
1. si ea vroia sa-l ia pe Stefan acasa, undea avea un psici, cu care cica sa se joace asta micu'. M-am opus categoric. In schimb, am urmarit-o intr-o zi cu masina si am vazut ca ea isi facea treburile ei plimbadu-l pe Stefan: isi platea cablul, telefonul, mergea la nu's ce depozit sa ia haine pe care le vindea, nu conta ca Stefan dormea in carucior, intra pe undeva prin magazine cu el si iesea cu el trezit!
2. facea nu stiu ce fel de comert cu haine si a incercat sa-mi vanda (a se citi "a-mi baga pe gat") tot felul: body-uri de copii, pijamale, pulovere, strampi. Nu se lasa, in fiecare zi venea cu cate o punga si imi arata cate ceva. Oricum, cand il luam pe Stefan de la plimbare, punga era goala, deci banuiesc ca le vindea pe undeva.
Ce-mi pare rau este ca toata experienta asta l-a marcat pe Che. Astazi cand sa-l scot la plimbare s-a pus pe urlat, pana l-am instalat in carucior si a vazut ca ramane cu soacra-mea si nu vine altcineva nu s-a potolit.![]()
Cristina am toata admiratia pt tine si pt Iris, cum va descurcati cu cresa. Ma bate tot ami tare gandul sa incerc si solutia asta, stiind, mai ales, cat de mult ii plac lui Stefan copiii. Am referinte despre o cresa buna, o sa ma interesez.
Anda cum poate cineva macar sa se gandeasca la o astfel de interventie, la copil mic, fara anestezie?! Cate persoane trebuie sa-l tina sa treaca prin chinul asta? Sper sa gasesti un orl-ist normal si care sa stie meserie. Multi
lui Nic!
Roxi sanatate maxima si voua si terminare rapida se sexsiune ![]()
Noki ce dracushor profitor s-a facut Saralina! Nu stiu ce sa-ti recomanda in afara tehnici "ignore", poate doar implicarea intr-o alta activitate, mai linistita si cu caracter de noutate pt ea. Dar asta inseamna un efort creativ maxim pentru tine si banuiesc ca mintea ta e plina acum si de contabilitatzuri. Nu te ajuta exercitiile acelea Oberlander, postate pe DC? Mie mi s-au parut super interesante.
Tania
7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Feli asadar Chiti prizeaza de mica? ![]()
![]()
![]()
Tare faza cu serul. Che incearca sa bage sprayul ala Humex in nasul elefantului, sa-i dea si lui, sa-l faca, probabil, coleg de suferinta.
Bulucel te-am vazut si eu in poze. ce bine arati, mami!
Cuscra of, ce probleme neprevazute! Eu zic sa bagi o re-orientare, stii tu la ce ma refer.
Mama Lavi, balet!!! ce preocupari faine ai si tu si Silviuca. E super ca iti faci timp sa o ajuti cu asta. Uite o
de la mine pt spate.
Tania
7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
maria_alexia spune:
Tania, noroc cu tine ca mai aflam si noi cate ceva din secretele psihologiei!
Acum am cautat si eu despre ex. Oberlander si n-am gasit decat topicul in care Ilenutza spunea ca incearca sa o scaneze.
Cum au mai continuat lucrurile ?
Ilenutza, trimite-o si in contul nostru comun cand poti, te rog mult de tot! 
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
lavi02 spune:
Maaai, Taniuk tare as mai face si eu balet cu Silvia, ca e o activitate sportiva care imi place, bazata pe elasticitate nu atat pe forta (eu am elasticitate si mobilitate dar n-am forta) dar din pacate
cu cine las eu copiii ca sa-mi fac mofturi de-astea?
Plus ca-s cam batrana de asa ceva [:-(]. desi ca sport de intretinere si placere eu zic ca merita la orice varsta, scopul meu nu e sa devin prim-solista in Lacul lebedelor...
Pacat ca n-am facut cand am fost mica dar deh, astea au fost conceptiile alor mei ... fara meditatii, sa ne descurcam prin forte proprii (la partea cu invatatura ne-a iesit), fara activitati sportive sa nu ne rupem picioarele, etc.
La Silvia e mai greu ca daca o doare se opreste, nu are vointa sa continue. E micuta... Normal ca te doare putin cand iti lungesti muschiuletii dar azi un pic, maine un pic...
In alta ordine de idei - eu pe asta cu vandutul NU O SUPORT. Persoane care cara ele ceva intr-o punga si tot incearca sa-ti vanda si sa te convinga ce faine-s!
Melkule mai cugeta, nici eu nu-s de acord cu dusul copilului acasa la bona si facutul treburilor ei pe banii mei.
madau spune:
Hop si noi!
Acum ne-am trezit
, donsoara Mirunici s-a culcat bine aseara, i-am dat doar Efferalgan ptr ca avea 37.2, desi pediatra imi spusese sa-i bag supoz cu Novocalmin ca o sa faca febra de data asta
. Si rau am facut ca n-am ascultat-o ptr ca la 4 s-a trezit gemand si cand am pus mana pe ea m-am sperait efectiv...ARDEA
. Bagat rapid termometru..39.3
. Doamne, n-a avut niciodata asa febra, i-am bagat rapid supozitorul, am scos-o din sac si am lasat-o asa in cracii goi, tati i-a facut un bibe cu apa pe care l-a ras efectiv, am mai stat cu ea inca 1 ora timp in care a inceput sa-si mai revina, apoi a inceput sa transpire, am schimbat-o si s-a culcat la loc.
Nici acum nu-mi revin de nervi, daca nu o auzeam si facea febra mai mare?
. Acum e bine, are 36.5, zburda prin casa, sper sa fi scapat.
Noki astept si eu cu mare interes sfaturile ref la trantit/tavalit pe jos..doar ai vazut "exemplarul". La noi treaba cu distrasul atentiei nu prea tine, in carut nici vb s-o pun cand e in crize. Mai rau e ca deja s-a dat de vreo 2 ori cu capul de gresie, tre' sa fiu pe faza s-o tin de mana si s-o asez usor jos. Insa daca o ignor si plec sa stii ca se potoleste. Poate in timp se va potoli.
Roxi bafta la examene!
Alexiei
Melku si io votez tot cu ce au spus fetele ref. la bona. Pare ciudat comportamentul asta mieros..eu nu suport oamenii astia, parca tot timpul au ceva de ascuns. Iar treaba cu luatul copilului acasa..sincer o platesti ca sa-si faca treaba ei prin casa iar copilul sa stea cu sotul sau singur prin casa in timp ce ea isi spala vasele sau gateste? In fine..tu stii mai bine, cantareste toate aspectele cu mare grija si ia o decizie apoi.
Catutza multumim de intrebare, Miruna e ok acum.
Lavi cu spatele iti dau e sfaturi
, la mine a mers de minune masajul cu Finalgon.
Tania am incercat si noi exercitiile alea Oberlander..rezultat 0 barat, a mea nu sta o clipa locului si oricum face ce vrea ea/cand vrea ea. Adica poti sa lesini pe langa ea s-o rogi sa bage niste cuburi in cutie, daca nu vrea ea, nu face. Face mai tarziu cand are ea chef
Joy Varilixul am inteles ca se poate face dupa 1.5 ani. Sper sa stiu eu bine
Hilde multumesc ptr cafea, chiar aveam nevoie
Fug sa bag la spalat, revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
Lavi lasa chestiile cu "sunt prea batrana" ca ma injuri de-a dreptul
. daca iti place sa faci ceva, chiar si putin de tot intr-o luna, nu renunta! Pe mine ma distreaza fetita prietenei mele, care la 1 an si 4 luni facea o figusra de balet tare haioasa. ii zicea maica-sa "developper" si ea hop! - se executa.
Madau nu cred ca Mirunici mai face vreu episod de febra. Stai cu ochii pe ea, dar eu zic ca va fi bine.
Cu exercitiile alea, ca si cu altele, secretul este in a nu insista, dar a repeta zilnic, timp de o saptamana:
- de obicei, se aplica atunci cand copilul e plictisit de altceva, de jucariile care i-au atrasat atentia anterior si cand nu e somnoros
- daca e atent doar la inceput si pe urma nu, mama va incerca sa se joace singura, fara sa-l bage in seama, pentru a-i capta atentia
- daca nu vrea si nu vrea, e ca si cu mancatul...pauza! Se incearca alta data.
Maria uite aici a pus una dintre fete o parte din exercitii.
Tania
7+ &
bebemic
lavi02 spune:
A, pai eu am cartea asta!
Inca de cand era Silvia mica, am primit=o cadou de la matusa-mea.
Nu i-am prea dat atentie.
Sunt multe joculete improvizate de mamica.
O sa ma mai uit prin ea.
Daca vrea cineva sa o xeroxeze...
madau mersi de sfat! 
Hildegard spune:
Doamnelor, ce ziceti merita cumparata cartea cu povesti 375 povestiri, adica pentru tot anul, in fiecare seara o povestioara. eu m-am uitat peste ea la librarie si sunt scurte si frumoase.Acuma ziceti voi care aveti sau ce parere aveti?
de-ale gurii