Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vroiam doar sa va spun ca Miruna a descoperit...PIXUL...mai e cazul sa mai continui cu explicatiile..cred ca deduceti singure

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mada, steff se joaca cu pixurile de la 10 luni....tac, pac, adica intra, iese capul de sus...e enervant....pai la toata pixurile am scos pasta.Cand ma vedea ca scriu ceva, imediat cerea pixul, dar nu asa, ci cu voce tareeeee.si acum tot asa face

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ca sa vedeti ce ne asteapta:
http://fun.kappa.ro/unde_chatvideo/modulemovie/movie472/page7

Asa ca faza cu trantitul pe jos este nimic

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

lavi-perfect de acord cu tine la sfaturile date pt anda-eu i-am mai recomandat sa faca si cultura auriculara cu antibiograma,se face la otita externa si la cea medie dar cu perforatie de timpan,la cea fara perforatie nu stiu daca merge facuta,asa se poate pune in evidenta cel mai bine tipul de microorganism si antibioticul aferent

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu sunt intr-o mare dilema: m-au sunat de la circa pentru vaccinul ROR.

Cu doctora n-am cum discuta ca e cam repezita si cum aude ca e vorba de vaccin ma paseaza asistentei. Care e o fatuca ce nu stie nici macar ce fel de vaccin va primi, zicea numai ca nu e romanesc, deci o fi Trimovax-ul...
Cica primesc doze pentru 10 copii, care trebuie consumate imediat, deci trebuie sa ne prezentam la ora fixa si va fi cor de plansete pe-acolo...
Voi tot asa l-ati facut, cele care ati mers pe varianta de la stat?

Eu am tot insistat ca vreau sa-l cumpar sa-l facem individual, ea imi vine cu povesti ca nu se gaseste prin depozite. Dar eu am gasit Priorix!

Si inca o intrebare: care e intervalul minim de pauza de dupa vaccinul de 1 an? 28 de zile, sau 6 saptamani? Ca la noi ar fi acum fix o luna, eu as mai fi amanat-o vreo sapt-doua...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria - 1 luna;
Asa si la AR, vaccinul trebuie terminat in 1 ora sau ceva de gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor! Hop si eu! Sper sa nu supar pe nimeni, dar as vrea sa pun o vorba buna pro bone.

Nu de alta, dar pentru o perioada destul de lunga (aproximativ 2 ani), am avut grija de copii. A fost imediat dupa ce am terminat faculta si nu am gasit de lucru, cu toate ca, am fost la mai multe interviuri. Mi-au placut si imi plac copiii, ii gasesc fascinanti, am rabdare cu ei si m-am gandit ca as putea incerca, desi cunostintele au incercat sa ma descurajeze, am mers inainte. Ma gandeam sa incerc sa ingrijesc copii cu varste intre 3-6 ani, dar am primit un telefon de la o doamna (care de fapt era doar cu un an mai mare ca mine) cu un copilas de 8 luni. Sincer, mi-a fost teama la inceput, dar ne-am placut reciproc copilul si cu mine, iar mai apoi cu familia acestuia. E importanta prima impresie. Este important "sa te pui bine" cu copilul, cum s-ar zice, pentru ca trebuie sa capete incredere in tine, altfel cum sa te asculte? Am prins o perioada minunata, alaturi de mine a invatat sa mearga, sa faca la olita, sa vorbeasca, sa deseneze, sa zica poezioare si cantecele. A fost o experienta incredibila (mi-a prins extraordinar de bine, acum cand sunt eu insami mama) si l-am iubit ca si cum ar fi fost al meu. Am pus fiului meu prenumele Alexandru, dupa pusti si, sincer, mi-am dorit ca fiul meu sa fie ca el. Un copil bun si vesel, echilibrat si iubit, in care familia si eu am pus ce e mai bun. In concluzie, am colaborat bine cu aceasta familie, au avut incredere in mine, m-am simtit respectata si bine tratata. Au fost un exemplu pozitiv pentru mine. Si acum mi-e drag sa ma intalnesc cu pustiul, care azi-maine va merge la scoala. Fetelor nu plecati de la idei preconcepute, spuneti ce vreti si acordati acestor femei o sansa. Nu fiti neingaduitoare, va rog!
In perioada asta, am avut totusi si o experienta neplacuta, dar cu altcineva. Am fost rugata sa stau cu un bebe de 2 luni peste noapte, parintii fiind la o petrecere (botezul copilului respectiv). Am primit instructiuni in legatura cu laptele, schimbatul, doctoria de colici etc. Parintii mi-au lasat nr. de mobil, in caz ca e nevoie de ei, dar au lasat telefonul fix parolat (eu nu aveam mobil la vremea aia). A plans saracutul copil, 4 ore iar eu nu am avut cum sa iau legatura cu ei, eventual sa vina mama lui sa-i dea piept, deoarece era saracul asa mic... I-am dat formula, l-am leganat, i-am cantat, m-am plimbat toata casa cu el in brate, iar dupa 4 ore a adormit...
Am refuzat sa ma mai duc la ei!

Asta-i povestea, cam lunga ce-i drept. Nu dati cu rosii si alte legume!
Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Maria, eu situ ca intre vaccinuri trebe sa fie 6 sapt.Poti sa-l amani si faci Priorixul peste 2-3 sapt. Daca poti cumpara Priorixul. E mai bun la Trimovax-ul si il faci cand doresti, nu la gramada aia de copii

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Adelina pentru experienta ta cu bebe Alexandru si pentru ce ai facut pentru el si parintii lui. Nu ai cumva niste clone disponibile, eventual prin Sibiu?

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

In sfarsit am gasit un articol foarte lamuritor cu privire la vaccinuri:
http://www.ispt.ro/infectioase/vaccinarea.htm

Adevarul e ca am ajuns tare stresata si numai de ideea de a tot intepa copilul, mai ales ca doctora noastra nu discuta deloc chestiunea cu mine

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput