Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 28
sympa spune:
Cristina...bine ca ati scapapt si de vaccinul asta...voi cand il aveti pe urmatorul?
Mamalili...intr-adevar, in Canada sunt interzise premergatoarele.In pozele in care l-ai vazut sta intr-un OZN-u..asa ii zic eu.Poate sa se invarta in el, partea de jos e ca o farfurie zburatoare (de aici numele de ozn-u), dar nu se poate deplasa.Nici nu mai stiu in care i-am facut poze....acum imi amintesc ca poate i-am facut in altceva.La fel se poate invarti cu scaunelul, are jucarele de jur-imprejur, iar partea de jos e prinsa in niste elastice si cand sare pe ea face galagie....Cred ca in asta din urma i-am facut poze.Oricum nu-l las sa stea in ele, eram doar curioasa cum sta...cum ii place, dar cred ca e inca devreme..poate peste vreo 2-3 saptamani...sa vedem..parca am o retinere....
Apropo...e vreo mamica care deja a inceput sa foloseasca premergatorul..sau alte minunatii de astea de sta copilul in ele?
sympa spune:
Am uitat sa zic..."La multi ani!" sarbatorilor de 16 sa fiu ultima....si celor din 17 sa fiu prima...nu mai stiu a cui a fost expresia..dar eu am furat-o..ca mi-a placut.
Danidani...fericito!!!!Ce bine de tine ca vine mami a ta!!!!Cred ca de-abia astepti!!!
Fetele din Arad???Vrem si noi poze.....
Pufy?Ce mai faceti voi? Ce fac pufisorii?Ai reusit sa-ti aranjezi apartamentul?
Mamalili..ma bucur ca Mathias nu are decat o simpla anemie...va puneti voi pe picioare repede...
Am plecat ca deja e tarziu si ttrebuie sa o pregatesc pe Andrea de piscina.....de-abia astept sa ma balacesc si eu...
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Helau, helau!
Lilina, am trecut iepurasul in listuta!
Sympa, frumoase tare tortul si florile!
Gaska din Arad, unde-s pozele de la Gabitzica? Hai sa va vedem!
Mexxa, e adevarat ca-n unele tari s-a scos Novocalminul = Algocalminul = Algozone de pe piata fiindca tratamentul indelungat duce la niste tulburari sangvine. Cu toate astea, e ok sa pui jumatate de supozitor la nevoie, n-o sa se intample nimic rau.
Multumim celor care i-au urat sanatate lui Mathias. Am fost azi la dr si i-a facut vaccinul + inca o doza de vit D. Cu calciul sta bine, functia renala e normala, urina curata, doar cu fierul sta mai prost, de aceea M va lua 15 pic fier/zi timp de 8 saptamani. Asa cum bine zicea Alipiticot, copiii alaptati exclusiv isi pierd rezervele de fier pe la varsta de 6 luni, de aceea e necesara suplimentarea. Nu-i nimic, se apuca si mami de mancat cuie, pioneze, linii de tramvai ca sa aiba si ea fier.![]()
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
ce simpatica esti mamilili!!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
lilina spune:
'neatza mamici de bucurii
eu m-am super amuzat cu bb aseara la baie
l-am lasat mai mult timp dezbracat inainte sa-i fac baita
si nu mi-a venit sa cred ce sunete scotea ....tipa de fericire
a fost atat de haios
sa aveti un week-end frumos
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
matahut spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Aici e filmultetul care l-am facut eu ptr Ste de Sf Valentin www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228dbaf65bfe3976383624&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Filmulet
Sephora, am vazut filmuletul....
Am ramas paf ce bine seamana cel mic cu tati. Iar de realizarile de care ne spui.....ce sa mai....ai baiat MARE!!!!!!! Bravo, 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Mai, dar ce de sarbatoriti astazi 

LA MULTI ANI Ada, Erik si Nicolas Mihai pentru cele 5 lunisoare si Mathias, Vladimir, Luca, David Stefan si Vlad pentru cele 4 lunisoare.
Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
mexxa spune:
Buna dimineata...azi nu a mai dat nimeni cafea/...??
LA MULTI ANI bucuriilor sarbatorite.
Sephora ce filmulet frumos...mi-a placut tare mult.
Azi incepem si noi sa dam branza calcica...sunt curioasda cum o va primi...
Revin acusi ca sa trezit...
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi..dar
nu mai da nimeni?, nu mai bem in dimineata asta ?????
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi si la cat mai multe lunisoare!!!
Mexxa - succes cu branzica, poate o accept- mai repede si mai bine ca supica!
Sephora - super filmuletul de valentine's day!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani Bucuriilor sarbatorite astazi
!
Fetelor imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii cat de proasta pot sa fiu. Poate ve mai amintiti ca acum cateva zile v-am spus ca Maria a facut urticarie de la suc de portocala. Am hotarat atunci ca nu-i mai dau. Buuun. Sambata trecuta i-am cumparat cereale Nestle cu orez si 3 fructe (mar, banana si portocala) din care am inceput sa-i dam alaltaieri, desi stiam ca are si portocala in continut. Nu stiu ce-a fost in capul meu, am zis ca o fi doar aroma de portocala nu chiar fructul in sine inauntru. Evident fii-mea s-a spuzit iar de bubite mici pe tot corpul, pe care cand le atingi se simt asa...ca pielea de gaina. Asta ca sa vedeti cat de tampita pot sa fiu

Si colac peste pupaza imi face iarasi iritatie la fundulet, mai exact fix pe labii, desi de la prima iritatie nu mai folosim Pampers ci Huggies sau Fixies. Stiti vorba aia: toate bubele rele in capu' babii mele. Eu parafrazez: toate bubele rele in capul fetii mele. Off, imi vine sa urlu...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Vauva spune:
Salutare bucurii!
Am scris un ditamai mesajul si mi s-a sters asa ca m-am suparat
!
LA MULTI ANI BUCURIILOR DE 17!
Noi mergem astazi la un Family Club cu Bianca sper sa ne simtim bine.
Va pupam
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE