Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 29
matahut spune:
Of, Lexi, imi pare rau de Mariuca. E clar ca nu tolereaza portocala. Si mie mi-a spus dr inca de la Ana ca mai bine evit portocala, ca unora le face rau, altora nu, dar preventiv...mai bine PAS. Eu zic sa uiti de portocala pana la toamna. Iritatiile la fundic cu siguranta sunt tot de la portocala (mai degraba decat de la Pampers). Sanatate multa si 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
Cine, cine, cine se plangea ca n-a primit cafea de dimineata? Poftim, dragelor, la
! Am facut eu pentru toata lumea, dupa gust: filtru, espresso, latte, lunga, scurta, dulce, amaruie, cu un strop de ...
, asa, pentru aroma
. Hai ca pun si-un platou cu croissante firebinti. Doar odata-n viata face fii-miu 4 luni!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
DiaB spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multi ani bucuriilor de azi!!! Sa traiti, sa infloriti sa sa fiti cuminti!
Noi am fost ieri la vaccinul de 4 luni. A fost ok, nu a plans mult deoc, imediat dupa injectie a inceput sa rada.
Alinache, tu parca spunei ca fetita ta e cam grasutza. Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si Maia concureaza cu Serena. La 4 luni are 8,2 kg si 69cm. Ma uimeste de fiecare data cand vad cat ia in greutate. E adevarat ca am nascut-o si grasunica (4,1kg), dar a si luat nene in greutate destul, si asta doar cu san...
Asa ca se pare ca fetele nascute pe 18 oct 06 au tendinta de ingrasare rapida
, dar asta doar acum, ca s-or face ele mari si frumoase si cu corpuri de fotomodel
.
balerinele noastre ![]()
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
MamiLili spune:
La Iasi ninge discret.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Pufy, Marina, mamicile care-au alaptat mult, intrebare: pot sa trec copilul direct de la san la canita cu cioc? Intreb fiindca Mathias n-a pus gura pe biberon sau pe suzeta pana acum si-mi doresc sa nu le conoasca nici de-acum incolo. Se poate sau trebuie sa trec neaparat prin etapa "biberon"? Eu una l-as trece de la san direct la cutit si furculita sau betisoare chinezesti
, dar cum nu-i posibil ramanem la canita deocamdata.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
MamiLili spune:
Iar eu. Alta intrebare adresata mamicilor din Bucuresti: stiti cumva daca dr Elena Jianu, cea care apare deseori la B1 tv, are cabinet particular? Daca da, unde?
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
matahut spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Pufy, Marina, mamicile care-au alaptat mult, intrebare: pot sa trec copilul direct de la san la canita cu cioc? Intreb fiindca Mathias n-a pus gura pe biberon sau pe suzeta pana acum si-mi doresc sa nu le conoasca nici de-acum incolo. Se poate sau trebuie sa trec neaparat prin etapa "biberon"? Eu una l-as trece de la san direct la cutit si furculita sau betisoare chinezesti, dar cum nu-i posibil ramanem la canita deocamdata.
Sigur ca se poate. Eu asa am facut. Practic, lapticul il ia de la tine, de la sursa, iar alte lichide i le dai la inceput cu lingurita, iar apoi cu canita cu tuturoi. Nici Ana nu a baut din bibe niciodata. E drept, ca e mai dificil pentru tine, dar merita. Ana la un an si 2,3 luni (stiu ca am mai zis
anangel_lexi spune:
MamiLili, mai bine intrebi la Parintii intreaba, parintii raspund. Eu am dat cu nasu' de ea in maternitate![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
MamiLili, mai bine intrebi la Parintii intreaba, parintii raspund. Eu am dat cu nasu' de ea in maternitate
Lexi, dar de ce
anangel_lexi spune:
Pentru ca am avut o experienta super urata cu ea, din simplul motiv ca n-am apucat sa-i bag nimic in buzunar. Sunt cu Maria in brate ca as detalia. Revin mai tarziu cu amanunte!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)