Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 27
matahut spune:
Tasia, problema e ca la mine daca ii bag tzitzi in loc de suzi e si mai fericita
Nu o deranjeaza deloc sa ma molfaie toata noaptea, ba dimpotriva.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Danidani si la mine a avut o rezonanta "6 luni". Mai ales ca am numarat pe degete: august-septembrie, septembrie -octombrie etc.
Si mie mi-a dat dr. sa-i dau Fe la fetitza.
Cucuoancea, la mine e bine: papa si biberon, azi a servit prima liguritza de suc de morcov, papa si tzitzi...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
dani ce devreme te intorci la munca. Dar tot e bine ca vine mama ta, este cel mai bine ca bebe sa creasca cu cineva din familie daca se poate, mai ales daca e si asa de mic si mami merge la serviciu.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Nu m-as duce la servici asa repede dar nu am de ales. Aici exista doar un sg. tip de concediu:maternity leave si este de 6 luni pre si postnatal.Am plecat mai devreme in pre- pt. ca, dupa calculele mele trebuia sa nasc la jumatatea lui oct. dar domnishorica...puturoasa...a mai stat ca de, unde e mai bine decat in burtica mamei? Am noroc insa cu o mama(soacra) formidabila si stiu precis ca Emmei ii va fi f. bine. Plus ca eu voi face doar nopti asa ca, zic eu,nu voi "pierde"prea mult.
Emma
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006Poze noi
Poze calde
Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by GETY
[b]Danidani si la mine a avut o rezonanta "6 luni". Mai ales ca am numarat pe degete: august-septembrie, septembrie -octombrie etc.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Daca ai sti cum astept si eu acel moment... Ce e mai ciudat e ca ne dorim sa-i vedem mai repede marishori, primul "iepurash", primii pasi, primul "mama" si apoi ne vom gandi cu nostalgie la timpul trecut.By the way, MI-E DOR de perioada de gravidie, de emotiile incercate la primile mishcari in burtik, de emotia traita cand am cumparat prima hainutza...
Emma
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006Poze noi
Poze calde
Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.
Sephora spune:
Va pup pe toate fetelor
Io am venit de la sala si sunt cam rupta (greu frate,greu) si mai ales imi simt burta asta parca nu e a mea,e groaznic,nici un fel de conditie fizica nu mai am,sunt varza.Oricum dupa o zi intreaga de stat cu bebe,e inca bine.
Bebelusul meu astazi a dormit doar o ora toata ziua,nu stiu ce sa m-a fac cu el,nu plange (sau foarte putin)dar tipa cauta tot timpul joaca,m-a solicita la maxim.Nu stiu cat o sa rezist in stilul asta,sper macar sa doarma si el 3 ore pe zi.Noroc ca doarme noaptea (cu intreruperea de rigoare de la ora 3 ptr papa)
Maine mergem la inot,abia astept dar m-a gandesc ca o sa-mi fie si super greu ca Ste are maine o intalnire si nu poate veni,iar singura....saraca mama....
Fetelor scuze daca nu raspund la toata lumea,dar sunt varza.Abia astepta sa va citesc,dar nu mai stau sa si notez asa ca raspund si io din amintiri.Va rog nu va suparati!
Dupa cum vedeti postez doar pe la orele astea cand "micul mafiot"doarme.
Alipiticot vazut filmulete,ce dragut...
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
Danidani, si mie mi-e tare dor de perioada cu burtica. Si cred c-o sa ma cuprinda nostalgia in cateva saptamani, cand o sa-mi amintesc de testul de sarcina, primul ecograf, etc.
Sympa, am uitat sa te intreb, copilasul tau sta intr-un premergator in poze? Nu-s interzise in Canada?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Sephora spune:

celor nascuti intr-o zi de 16,multa sanatate si numai Bucurii sa aveti parte 

Bebe Matti isi ia suzeta numai cand mai are doua secunde sa adoarma,apoi o suge cu putere pana cand e gata apoi o da jos,in schimb toata ziua cu degetul sau cu ce prinde direct la gura.
Tipa,striga,zice BU-BU si MA-MA la greu.
DA din maini si din picioare toata ziua,se loveste cu mainile in burta tare,se intoarce asi scoate mana de sub el,inainteaza ca delfinul cu nasul in pat si fundul pe sus,bea singur din sticuluta,nici nu ne mai lasa sa mai punem mana pe ea.
Papam bine supica crema cam 100-150 gr si bem suc de mandarina cam 50 ml.
Am raportat tot.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
CristinaGoji spune:
Buna, mamici de bucurii. Noi am fost ieri la vaccin si a fost relativ ok, adica n-a facut febra si nu l-a durut piciorusul. Azi insa a fost tare marait. Numai in brate i-a trebuit. Andra, ce mai ai nou despre Vladutz?
Usorlili- nu ai net in Romania?
Sympa - s-a mai incalzit vremea pe la voi?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Sephora spune:
Aici e filmultetul care l-am facut eu ptr Ste de Sf Valentin www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228dbaf65bfe3976383624&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Filmulet
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
sympa spune:
Sephora....vazut filmuletul pentru tati..super fain.Filmuletele astea in care vezi poze de pe parcursul unui an sau mai multi sunt tare de efect.Mai ales cele in care apare puiutul nu ma pot abtine sa nu-mi dea lacrimile.
Cristina....nu s-a incalzit deloc.Din contra, de cateva zile o tine tot intr-o ninsoare de nici nu mai stiu cum sa scot masina...noroc ccc ca sotul meu ma scuteste de iesiri.Azi de exemplu n-am dus-o pe Andrea la gradinitza ca imi era tare groaza de frig si mai ales de vant- ca sufla de te duce de pe picioare.Si cum ar fi trebuit sa-l scot si pe asta micu am renuntat....la 6 trebuie sa mergem la piscina, si n-am incotro....asa se aude vantul de-aici din casa de zici ca esti in filme de groaza...
Usorlili...cum e in Romania?Ce inspirata ai fost sa cumperi biletele exact acum cand e frigul asta!!Ati scapat!Am la geamuri niste nameti...ca nu le pot deschide...O sa fac niste poze....sa ma credeti...
Daca ai timp mai scrie-ne cum a fost zborul..cum va simtiti....daca va mai intoarceti sau nu![]()
![]()
![]()
Trimit mesajul asta ca imi e frica sa nu-l pierd....