De ce urasc "home cinema-ul"
Raspunsuri - Pagina 7
motanik spune:
Am gasit solutia: telecomanda universala. Am cumparat-o de la Tchibo (TCM) si preia functiile la 8 aparate. Noi avem tv-ul, playstationul si doua digibox, una pt romani si alta pt englezi. A fost greoi la inceput dar acum sunt fericita ca am cumparat telecomanda asta, celelalte 4 telecomenzi se odihnesc linistite prin diferite sertare.
--------------------
Andra
Bic spune:
simali, eu nu am home theater si sper sa nici nu am vreodata. Cu toate astea, sint mindra posesoare a cinci telecomenzi cu care vorbeste fii-mea la telefon cu mare drag.
Ca sa completez ce spuneai tu, cind am fost in vizita acum vreo cinci ani la cineva care avea multe telecomenzi, l-am persiflat in gind nestiind ca vom ajunge tot acolo.
In plus, cind am fost in alta vizita acum citiva ani, m-am enervat cumplit ca ramasa ultima fara somn si cu dorinta mare de televizor (noi nu avem pe atunci) am intors fara rost pe toate fetele o telecomanda universala care teoretic trebuia sa activeze statia prin care mergea totul si pe urma m-am dus sa ma culc cu draci in mine.
Cit despre culoarea parului, la noi e invers. Sotul e mai.... blond din fire si de aceea cind numarul telecomenzilor a depasit cifra 1, el s-a retras din business si s-a apucat de frecat menta pe computer.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
slimatei spune:
sunteti tari fetelor ! ce sa va zic? nustiu ca eu nu sant comica ca voi dar nici noi nu prea avem putine teleciomenzi pt. fiecare aparat electronic cateo telecomenda si credeti-ma ca nu avem putine electronice; dar le manuim bine de cele mai multe ori nici nu le vedem ca le punem prin sertare si cand cautam una anume tre' sa rascolim prin toate sertarele ca sunt imprastiate;le punem unde apucam doar sa nu le vedem in fata ochilor; spre norocul nostru ca le cunoastem formele la fiecare nu sunt de aceleasi dimensiuni;cel putin cand vrem sa ne uitam la tv avem pe pat 5 telec. intre timp se intampla sa adormim nu-i nimic peste noapte toate fac acelasi sfarsit; jos de gresie ca avem doar o bucatica de covor be aici nu se poarta covoare prea multe; a tb sa le schimbam caci atatea izbituri...dar mai rau ca pt. o perioada nu prea am gasit cu ce... si mergeam la butoane mai rau pt. cele care nu au butoane, ca se deshid si inchid inclusiv prin telec. si atunci sunt "probleme"...
sau se intampla si de astea ca vrei sa dai tv-ul un pic mai incet daca se face prea tarziu nu poti sa-ti deranjezi vecinii, logic nu?si cand apesi pe butonul de vol m.incet se schiba canalul dar acel canal nu ca e la fel(freg. sonora) de multe ori s-a intamplat sa aiba sunetul atat de tare ca m-a speriam eu ; la inceput nustiam ce se intampla ca doar l-am dat mai incet, credeam ca sun eu nebuna si am apasat gresit dar dupa un timp m-am convins ca eu nu aveam nici o vina dar izbiturile....
stefania
12+
sandrita4444 spune:
e trista si nostima faza in acelasi timp,nu stiu cu ce sa te ajut ,imi place cum ai scris !te pup! http://sandacopil.hi5.com
firutza spune:
Nostima discutie...si cum n+am treaba va povestesc si eu patania mea cu telecomanda.In dormitor avem una bucata tv,una telecomanda,...evident ne certam mereu pe ea,evident niciodata n+o gasim...Sotul amenintator la fiecare aventura in descoperirea telec.:am sa leg tc de pat!Azi asa ,maine asemenea,ba prin pat ,ba pe dedesupt,ba in baie,ba,ba,ba...ca si la voi,intrt+o seara tc trona frumos in pat,dau s+o iau si sa dau drumul tv dar brusc tc imi sare din mana...era legata cu nailon de marginea patului!cat s+o fi chinuit sa ridice patu#351;l,sa o lege...dar stiti ca aproape o saptamana am stiut unde+i tc,legata de pat ,acu iar e disparuta!curat aventuriera !
Dalia
hobi spune:
firutza,am ras cu lacrimi. Am crezut ca numai sotul meu are idei trasnite, dar ma bucur ca mai este cel putin unul
olympia spune:
Eu sunt declarat si incontestabil atehnica.Deci blonda rau de tot. Mi-era frica si de masina de cusut la inceput, iar masina propriu-zisa (chipurile a mea) sta nemiscata in curte.Nici nu ma gandesc s-o conduc.Telecomenzile le scutur in mod curent odata cu asternuturile de pat, daca ar fi mai mici probabil le-as aspira cu aspiratorul. Precis mi-am ales o epoca gresita sa ma nasc. A! Mobilul e mereu la etaj cand eu sunt la parter si invers, pana se descarca.Sa va mai spun ca nu scot aproape niciodata bani de la bancomat si ca trebuie sa ma concentrez adanc pentru a-mi aminti pin-urile si chiar parolele de la calculator?
hobi spune:
Din cinci telecomenzi una nu merge nu stiu de ce, iar la una s-a terminat bateriile.Iupi am ramas cu 3...dar vine sotul acasa si le repune in functiune