De ce urasc "home cinema-ul"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Citind subjectul, mi-am dat seama ca am o maaare problema: nu am telecomanda ..... am doar un mouse si o tastatura (sa nu uit - si un intrerupator “normal” pe perete) .....

Oare o fi de bine, o fi de rau ?

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La noi e tocma' invers: EU sunt cea obsedata de telecomenzi, mie imi plac; cand vrem sa vedem un film la DVD sotul ma intreaba intotdeauna cum sa treaca de la satelite la dvd... Eu am fost cea care a pus telecomanda la priza, telecomanda la instalatia de la Bradul de Craciun, telecomanda la mai nush' ce... Mie-mi plac!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Simali trebuie musai sa vezi filmul Click cu Adam Sandler
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu am acelasi probleme , chiar ma gandeam dimineatza ca numai am vazut in nici o casa atitea fire si cabluri peste tot, la ce doamne ne trebuie atitea scule nu stiu!?Eu am noroc cu baietii ca altfel nu m-asi descurca, nici nu vreau sa imi incarc memoria ,la tv stiu sa umblu dar daca trebuie sa pun un dvd sau un cd aia sunt.......... trebuie sa schimb mereu telecomanda si sunt vre-o 6 pe masa asa ca nu am atita timp de pierdut sa satu sa le incerc sa vad care este, imi primesc instructiunile in fiecare zi dar cine asculta aud mereu" ce te faci daca noi nu suntem acasa"? .............Numai ma uit ce sa ma fac acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

uau woman13, asta da patanie...
eu cedam nervos si il chemama sa vina sa ii faca ceva...

Iubita, tu crezi ca nu am incercat ???!!! El dormea bushtean, de la "udatul" masinii cu prietenii era prea "ud" sa am cu cine a ma intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Am numarat si eu cate telecomenzi sunt vreo 8.(pt dvd, satelit, vcr, xbox si alte prostii)
Si cand le-am mai invatat si eu cat de cat, a cumparat si el home theater si pt tv, ca la Pc avea, dar ii trebuia si la tv.
Sincera sa fiu, nici mie nu-mi place sa ascult cu boxele alea (vreo 5), ca mie nu-mi place sonorul prea tare. Dar la asta chiar nu mai ma bag sa invat cum sa umblu, prefer sa ma uit in dormitor la noi.
Unde avem si acolo alta antena satelit.Acolo merge numai o telecomanda.

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Chiar daca sunt inginer electronist cu doctorat din cand in cand tot mai am probl. cu tehnica. Nu-mi dau seama la ce ne-or fi trebuind atatea aparate ca tot nu avem timp de toate si tot nu ne fac mai fericiti! Ba din contra iti ia din timpul pe care al trebui sa-l petreci comunicand cu consortul asau consoarta si astfel apare lipsa de comunicare, etc, etc....
So, no more then one or two remothe control!!!!!!!!!!!!
Sunt cu tine si nu sunt blonda de loc am suvite doar poate ca cele blonde ma ajuta sa raman femeie!
A fost amuzant in orice caz!
Mai bine propune sotului sa te scoata la un cinema obisnuit cu floricle si apoi pupici dulcici sub clar de luna....
E, ce zici, nu e buna ideea!
Eu am plecat s-o fac dar sunt la 2000km distanta!!!!!!!
Pupici fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Vai ce bine ma simt ca nu sunt singura care are motive de nemultumire pe tema asta.
Cele mai nasole dintre toate mi se pare subwooferele(oare cum se numesc in romaneste?).
Inteleg ca multe aveti difuzoare dar sper ca sotul/partenerul vostru nu incearca sa le demonteze si sa le imbunatateasca mereu sunetul?
Televizor nu mai avem de vreo 4 ani,din cauza de...video projector.
Telecomenzi avem vreo 4...Problema este ca in momentul in care incep sa ma obusnuiesc cu ele iar le vinde pe toate si achizitioneaza ceva si mai ...performant.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Noi noi avem subwofer sau cum se scrie. tremura ferestrele cand ii da drumul si da cand ma obisnuiesc cu ele mai aduce unele noi. Telecomenzi avem vreo 7, aia de la televizor e pe moarte ca a dat Alexei de vreo cateva ori cu ea de parchet dar in rest sunt toate la locul lor. A da culmea culmilor avem o telecomanda cu 2 butoane, la ce dracu o folosi aia nu am inteles nici acum si in principiu am interzis sa ma apropii de ea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

quote:
Originally posted by Muuh
...... A da culmea culmilor avem o telecomanda cu 2 butoane, la ce dracu o folosi aia nu am inteles nici acum si in principiu am interzis sa ma apropii de ea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Noi avem doar 4 telecomenzi. Eu ma uit doar la televizor si cand dau drumu la combina o fac cu degetul direct la sursa.

Eu am patit-o cu aerul conditionat. A apasat fiemea pe butoane de imi arata temperatura in Farenheit nu Celsius. Sa ma vezi ce calcule fac ca sa potrivesc aerul

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput