***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 9
pauly spune:
kay super burtica ta...chiar ca ii maricica ptr 21 sapt.![]()
si intr-adevar ai fost o scumpete de bebe...si acuma o scumpete de fata.![]()
23+
Riana Alessya
andradap spune:
Corap multumim pentru informatii!!! Chiar nu stiam ce ecu batistutza asta!!! Mi se parea ceva de-a dreptul absurd... dar daca zici tu ca e folositoare.. .atunci vom lua si noi... ![]()
Multumim!!!
Si NOAPTE BUNA si tie!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
nu gasesc un link direct... www.premaman.com , premaman in belgium, selectati en si e catalogul pe prima pagina in stanga sus cu 2 bebei razareti si blonduti ! ami era un catalog, da nu mai stiu eu sa ajung la el !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:

saru`mana fetelor ! zau ca am rosit !
ma flatati ! da daca ziceti voi, va cred pe cuvant !!! 
p.s. pt mary_lou... am facut o poza fara blitz burticii si arata de parca era reteaua hidrografica a Finlandei !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
KAY, cred ca ai vrut sa zici dreapta sus!!!!
Nu??? Ca in stg nu e nimik!!! 
PS: Si ce ar trebui sa cautam aici...ca eu sunt cam pe din-afara ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
mary_lou spune:
Kay multumesc de raspuns in leg cu eco3D.Eu stiu din proprie experienta,pt ca noi mergem la cumparaturi afara tot timpul,cam peste tot prin Europa si mereu am gasit lucruri de calitate, de firma care erau mult mai ieftine decat la noi in tara.Chiar ne programasem sa plecam in martie la cumparaturi pt bebe dar cum trebuie sa stau numai in pat o sa apelez tot la parintii mei!
poze
22+
kay spune:
dreapta, da !!! scuze
!!! dati click pe bebe aia 2 si apare catalogul ! e catalogul cu hainute si jucarele si tot ce vreti... daac n-aveti ce face si vreti sa vis e scurga ochisorii dupa hainute de bebe !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ancamari spune:
Andrada multumesc pt lamuriri dar nu stiu cum o sa apara colega mea la serviciu, daca vine si e in perioada de incubatie nu stiu cum ma descurc. Si fetelor ei nu cred sa le treaca de tot pana luni. E nasol tare cu streptococii si bacteriile astea. Nu prea ai cum sa te ptotejezi chiar daca esti constient de ele. Pana acum am avut noroc pt ca fata asta nu a venit sapt trecuta la serviciu pt ca a fost in concediu de odihna. Maine o sun sa testez terenul: daca are idei de harnicie la serviciu in urmatoarele zile imi iau eu concediu si incerc sa evit orice contact cu ea.
Ma gandeam si la mamicile insarcinate la ce pericol se expun cand au deja copii la cresa/gradinita/scoala, se pot imbolnavi si daca trebuie sa te internezi cu copilul la contagiosi in timp ce esti insarcinata, cum se impart?
Si povestile despre prematuri m-au infiorat de tot. Ati vazut ca majoritatea mamicilor (si cred ca acolo au intrat mai mult mamici ai caror copii sunt bine acum) nu stiau cauzele? Doar banuiau dar nu erau sigure. E stresant subiectul asta. Dar eu ma pun pe ingrasat copilul chiar daca ma fac eu cat dulapul, macar sa aibe sanse cat mai mari.
Anca, 26s+
Andrei Cristian
andradap spune:
Kay
.... eu nu gasesc hainutze... am dat dreapta dar imi apar tot bebeii aia... care daca mai rad mult chiar ma enervez!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
mary_lou, adevarul e ca ai de unde alege si sunt si mai frumoase ! la noi au monopol Z, L.C.W., Chicco, River Woods si inca cateva "de firma". asa e la noi... e totul mai scump ! dar sincer chiar nu mi s-au parut mult mai ieftine decat la noi, chiar daca mama a prins ultimele zile de reduceri... in Paris erau pana pe 14 febr !
ati descoperti hainutele?
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara