***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 8
kay spune:
diana, felicitari pt Stefy ! sa fie sanatos si sa creasca inca 2 kg si jumatate ! e tare dulce din ce ai povestit ! eu si Sosonica va pupam cu drag 
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
pauly spune:
dianalaura
sa-ti traiasca flacaul.ma bucur ca bebeul tau e sanatos si fortos si ca totul e ok cu sarcina in general.
kay eu mi-am facut doua ceaiuri concentratae cu miere si lamaie si le-am baut..parca ma simt mai bine, dar tot nu ma las o tratez in continuare cu ceaiuri...asa am invins-o si data trecuta cand am fost mult mai aburita de raceala.![]()
23+
Riana Alessya
kay spune:
am pus pozeeee ! cu burtica si cu mine mica (sa vedeti ce roscatica eram)
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Gata...am revenit... cu CHPISURILE
Ce fericita sunt!!! Dar mergea si o COLA... asta este... data viitoare 
Ancamari
, scarlatina este contagioasa pentru 15 zile de la primele semne de boala daca se aplica la timp tratamentul cu penicilina (daca nu, ramane contagioasa pana la vindecare completa). Deci, daca tu nu ai intrat in contact cu fetita NU iti face griji!!! Mama (ca cred ca cu ea ai intrat de fapt in contact) ei putea fi (in cazul cel mai rau) in faza de incubatie, dar scarlatina nu este contagioasa decat din mom. aparitiei simpt. Plus de-asta e posibil ca mama fetitei sa fi avut boala si deci sa nu o fi contactat acum! Grija asta iti mai lipsea tie acuma!!! 
Acum ma uit si ce ati scris restu' dar m-am grabit sa-i raspund Ancai!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Dianalaura, felicitari pentru FLACAUASUL TAU!!!
Chiar nu ma gandisem ce dimensiuni o avea tocmai... "falosenia" Acum o sa-i zic si sotului... Ce-o sa ne mai amuzam...
Auzi tu! Sa-ti zica ce dimensiuni are!!!
Si tu l-ai intrebat daca se incadreaza si cu asta in grafic??? Ai fi fost chiar tare sa-l intrebi asa ceva!!! 
KAY, ce scumpa erai cand erai mica!!! Bine...si acuma esti!!! Si ai o burtik mik si rotunda!!! Sa creasca mare Sosonica in ea... si sa te bucuri de ea!!! 
Pauly, sa te faci si tu bine!!! 
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
andrada ! mica? mie mi se pare un monstru ! poate n-am eu idee ce vine, dar a mea mi se pare maruta, zau ! pt 21 sapt? acum imi dau seama ca o sa se dubleze, ba nu tripleze, ba nuuu... daca Soson mai creste 3 kg, o sa fie de 10 ori mai mare ???
spuneti-mi ca nu, va rog !!! 
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
corap spune:
FETELOR, va iubesc dar nu pot sa tin pasul cu voi!!!
mai intru si io si citesc, dar de raspuns...
hai sa va zic ce stiu din experienta de mamica, ca am vazut ca discutati de:
batista bebelusului - cumplit instrument de tortura, dar extrem de util in cazuri grave de muci, cand ai face orice sa-l vezi pe bb reusind sa respire. eu nu am cumparat-o, pentru ca nu am avut probleme de muci la andrei, dar 90% din copii au. dar asta toamna mi se infundase si mie, ca incepuse andrei sa mucioseasca din greu. din pacate era sambata si n-am gasit device-ul la farmacie prin cartier. si pana luni s-a rezolvat pb. totusi o sa-mi iau de la BE la primavara una. a... si poti sa "tragi" mucisorii personal, nu prin intermediul aspiratorului, daca te oripileaza mai putin ideea asta. au un fel de "recipient" in care se aduna.
pediatru - tre sa-l ai dinainte de a se naste bb, ca te intreaba cand te externeaza cine o sa fie pediatrul care o sa-l aiba in vizor pe bb, si care tre sa vina acasa in prima saptamana dupa externare. dupa parerea mea, cel mai bine intrebi medicul de familie si asistentele de pe-acolo si ii faci o vizita preliminara.
biberoane - tetinele sunt pe "varste" - la inceput trebuie tetina "o picatura". eu am fost f multumita de biberoanele de la Bfree, doar ca sunt cumplit de greu de spalat. nuk si chicco nu i-au placut lui andrei si am ramas pe avent, pana la urma. e bine sa ai macar un bibe in casa... just in case. eu n-am avut si a fost cumplit cu gabi cautand in miez de noapte farmacii deschise si eu acasa cu bb urland de foame, cu dureri cumplite (am facut o reactie nasoala la antiinflamatorii si n-am mai putut sa iau nic de durere) si fara pic de lapte. 

va pup si noapte buna
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
mary_lou spune:
kay multumesc mult pr raspunsurile de seara trecuta,am omis sa spun ca pe trimitere scrie eco 3D pt morfologie fetala,e acelasi lucru cu un eco obisnuit?
Ti-am admirat pozele,hainutele bebicii tale sunt f frumoase,in strainatate sunt hainute f frumoase,de calitate f buna si mai ieftine decat la noi.
Da-mi voie sa te intreb ceva,folosesti crema pt vergeturi?
Poate doar mi s-a parut mie dar ai tendinta de a face,eu de exemplu folosesc crema dim. si seara zi de zi si nu am absolut nimic.
poze
21+
andradap spune:
mary_lou
la eco morfo iti masoara tot ce se poate masura... Deci nu e la fel cu o eco normala facuta luna de luna sau bilunar (in ultimele luni de sarcina)
Sper sa te fi lamurit! ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
mary_lou. eu ma dau cu crema, si ce se vede nu sunt vergeturi. eu avand pielea foarte alba mi se vad venele foarte, foarte bine... am un singur loc(pe solduri) unde apar putine verge, dar e doar un punct mic.... il frec bine-bine cu cremuta... eu oricum sunt predispusa la vergeturi, asa ca nu m-as mira sa apara chiar si de acum 
...
eco morfo e eco aia in care masoara toate osisoarele bebelui si ii evalueaza dezvoltarea. e bine ca e 3D, ca intelegi si tu ceva
!
de hainute, nu stiu ce sa-ti zic... mie nu mi s-au parut mai ieftine decat la noi... nu-mi dau seama ! daca vreti sa va delectati ochisorii va dau un link de la premaman, de unde am primit eu maj hainutelor ! il caut si-l postez in 2 min ! si au acolo si preturi ! la mothercare n-am intrat pe site, dar stiu ca si de acolo a luat mama !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara