***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (27)
Raspunsuri - Pagina 10
mary_lou spune:
Kay esti o scumpica,o sa-mi fac si eu maine poze doar cu burta pt ca suntem amandoua in aceeasi sapt,sunt cateva zile diferenta.Eu am crezut ca nu folosesti crema si de aceea am vrut sa te sfatuiesc.Mama mea a fost plina de vergeturi cand a fost insarcinata cu mine si sora mea si cred ca si eu voi face,deocamdata nu am dar cine stie....
poze
22+
andradap spune:
Ancamari, ziceam mai sus (sau pe alta pag. nu mai stiu
) ca riscul contacului cu o boala contagioasa m-a facut sa-mi inghet anul de rezidentiat... Ca la pediatrie, copii bolile copilariei, etc
Intr-adevar nu e placut sa te feresti de atatea chestii...dar daca e spre binele copilului orice sacrificiu putem face!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
pai apasa pe ei ! cu incredere ! da-le un clik stanga(da, e stanga de data asta si apare catalogul !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
cristinamaria spune:
Seara buna!!
N-am avut calculator o zi( am varsat suc pe el
) si mi-ati dat de citit vreo 10 pagini!!
Elteka bafta multa! Bine ca ai descoperit cauza! Trebuie sa ramanem optimiste in plus gandeste-te ca eu am 6 luni de cand am inceput injectiile
!
Pauly si kay felicitari pt examene!!
Am vazut ca ati inceput sa vorbiti despre doctori, biberoane etc... despre batista bebelusului va pot spune din experienta surorii mele si a prietenelor ca este mai mult decat utila! Chiar daca suna horor faptul ca se ataseaza la aspiratorul clasic credeti-ma ca nu e! Daca o pui la nasul unui adult nu simte nimic insa la bebelusi scoate tot cei in plus pe acolo si pot dormi linistiti!! Eu o voi incerca daca va fi nevoie!!
cristina
28+
kay spune:
si dupa ce le dai un clik in cap iti apar iar ei si dai scrol in jos, sau dai in jos si o sa vezi ca e pe categorii. pt mame, 0-6 luni etc !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Eu chiar am ajuns mult prea departe si nimik... nu poti sa imi dai tu link-ul direct??? plsssssss
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
kay spune:
incerc, da tot caca ala e cred... http://www.premaman.com/ asta e... dai de bara din dreapta in jos si o sa vezi pe capitole acolo, in franceza scris !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ancamari spune:
kay, superburtica!
corap, multumim pt sfaturi!
ibelciug, pt ca nu am anticorpi la toxoplasma (adica lgM negativ si lgGnegativ) trebuie sa repet analiza la fiecare 2 luni. Am citit faza naspa undeva pe DC: o mamica si-a facut analiza pana in luna 6 si a iesit ok, undeva in luna 7 a facut toxoplasmoza si nu a stiut (cred ca trebuia tratata) si bebele a murit la 1 luna de la nastere.
Deci la sfarsitul lunii eu ma duc iar la analiza desi nu prea aveam chef.
Anca, 26s+
Andrei Cristian
andradap spune:
Ancamari.. si eu am ambele negative...si nu imi fac analizele asa des ![]()
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio