Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI GIOVA DRAGA!! SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE CLAUDIU SI DE DRAGALASUL TAU MARCOLINO!!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Fetelor va multumesc de urari.
Va ofer si eu ceva:

macar virtuale.

La 12 azi-noapte cine imi intra in camera cu un buchet enorm de flori de abia il ducea? MARCO. Tat-su' era in spatele lui il sustinea. Nu a vrut sa mi-l culce ca sa ma si el de LMA.
Doamne ce impresionata am fost. acum e mancat pe buchetul ala, l-am pus unde nu ajunge, cred ca l-ar face la comando in 3 secunde.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!! [blue]Giova[/blue] Sa fii sanatoasa si mereu fericita !!!!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI GIOVA Minunat gestul baietilor tai. Mi-au dat lacrimile. Se vede ca te iubesc mult mult. Si sper sa ai parte de aceeasi dragoste toata viata!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

La multi ani, Giova!
Iti doresc multa fericire alaturi de baietii tai dragi!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa va zic ce mi-a facut fiu-mio. de fapt eu sunt de vina...
l-am schimbat de kk, si a sunat tel. asa ca am uitat pampersul desfacut in hol pe gresie.
Vb. la tel. merg in bucatarie, cand ma intorc vad tot kk pe gresie .
Ajung la Marco care se juca cu jucariile in camera lui. ma uit la gura lui nimic, mainile ii erau pline de kk si el se juca cu cuburile . Hainele erau la fel de pline. Bine ca nu avea pe ciorapei sa mi-l poarte peste tot sau in gura.
asa ca dai si schimbal-din nou-, spalal, spala jucariile .
Sper sa aiba noroc, daca tot mi-a animat mie ziua.

merg sa-mi beau si eu prafurile si cu zaharina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Silvi, aceleasi remedii am folosit si eu pt constipatie. O prietena mi-a recomandat sa-i dau lui Theodor o lingurita cu smantana ca-si face repede efectul, dar n-am incercat am avut succes cu ceai de musetel cu miere. Pupici lui Alain.
Dana Ene, am vazut ieri montajul cu Oana si cel cu Roxana. Foarte frumoase!
Ana Sebe, cum e la munca? Ai plans mult dimineata? Of, cand ma gandesc si eu ca trebuie sa-l las cu o bona si sa plec la munca ma apuca groaza.
Giova, cum petreceti azi? Va scoate Clau in oras sau aveti musafiri acasa. Multumesc pt mancarea si bautura virtuala, au fost bune!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, LA MULTI ANI FERICITI! Sa fii fericita, tot restul vietii, alaturi de baietii tai! Tare mult am fost impresionata de cadolul lui MArco, iar de faza cu kk, as vrea sa rad, dar... trezesc pe Gogonica! Dar e super!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Silvi, mai bine totusi sa-i dai sucul putin inainte de lapte.
Doina, mai esti kur-ista? Sa te incurajam? Cum stai?
Fetelor, fii-mea acum si-a gasit sa ma vada cal de calarit? Se suie mereu pe mine, face ca si calul si mai si salta de parca m-ar calari, daca nu vreau eu s-o hatzan! Ii arat eu numai cai verzi pe pereti!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La mutli ani Giova!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput