Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 17
doina_laila spune:
Bee, fac o pauza! ![]()
Am slabit 5 kg in 3 saptamani. Mai am de dat jos 4 kg ca sa ajung la silueta dinainte de sarcina. Acum ma chinui sa nu le pun inapoi pe astea 5 de care tocmai am scapat. 
Teolinda, merci pentru dieta postata. Vad ca mi s-a potrivit.
Bianca, unde esti? Ai examen azi?
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
Giova spune:
Bee mai -mai ce smecheruta e Ana, parca aar sti ca nu e voie. Ai grija de tine si de bb din burtik.
Silvi numai tu pleci la Paris? sper sa-si revina Alain cu constipatia. eu reuseam cu suc de portocale.
Doina felicitari pt. kg pierdute.
Nu stiu daca iesim, aseara nu era facuta nicio rezervare. anul trecut era plin peste tot. Cu spiridusul dupa noi...nu-mi vine sa ies. asta e.
Astery sa inteleg ca doarme razvan? Noi numai mai incolo. si n-am chef sa-i fac papica, asa ca ori borcan ori vad eu ce....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
sim0 spune:
LA MULTI ANI INDRAGOSTITILOR!!!!
LA MULTANI GIOVA!!!
Si multumim si noi pentru urarile de ieri pentru puiul nostru Clara. Nu am sarbatorit inca, din motiv de nasa plecata peste granite. Recuperam in week-end. Noi suntem bine, am avut tone de treaba la serviciu si pentru scoala, ba la un moment dat imi luasem si o carte de tradus, dar am renuntat repede pentru ca era misiune imposibila. Mai iau si eu o pauza...In rest, suntem bine, am scapat de o raceala urata cu febra mare, iar acum ne luptam cu mersul prin casa. Puiu a cazut duminica in parc, air eu sunt panicata sa nu se fi lovit cumva rau la cap. Am un copil kamikaze, merge cu capu inainte si intra in toate cele. Ai vostri mai dau cu capu sau tin drumu drept?![]()
poze decembrie 2006
szaboali spune:
Salutare fetelor,
La multi ani GIOVA !!!
Sa fii iubita si fericita alaturi de Marcolino si Clau.
Am ajuns si noi acasa de la nenea dr. ca am fost la control sa vedem cum e gatutul Iarinei si e ok
nu mai are rosu in gat
dar in schimb mi-a facut o alergie pe pieluca ,sunt niste bubite marunte si multicele.Adevarul e ca i-am dat putina dar putina cioco alba
ca tare se uita ca miloaga la noi cum papam, ca de la altceva nu avea cum sa-i iasa.
Ne-a si masurat si cantarit ca sa nu mai stam cand mergem la vaccin.
Deci la 1 an are 9,700 kg. si 76 cm.[cred ca are putin mai mult ca nu a vrut sa stea si nu a putut-o masura calumea.
Merg sa citesc ce ati mai scris si revin......
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
ralirali spune:
Neata lume lume.
Va pun un articol care mi-a palcut mult.
e cind a incetat munca sa fie munca?
Adrian Stanciu
Unul dintre cliseele care inca se mai vehiculeaza pe la noi e acela ca romanii muncesc putin. Desigur ca afirmatia e adevarata pentru multi dintre noi. Dar nicidecum pentru toti. Adeseori ea e infirmata masiv de realitate.
Exista foarte multi romani, am cunoscut chiar eu o multime, care muncesc mult mai mult decit majoritatea europenilor. Si numarul lor e in crestere. Acum ceva vreme ma aflam la sediul unui client din Viena, unde aveam o misiune de consultanta. Am iesit la un moment dat din biroul pe care mi-l alocasera ca sa cer secretarei sa-mi caute un document si am constatat cu stupoare ca in sediu nu mai era nimeni. M-am uitat la ceas si era sase seara. Si nu mai era absolut nimeni. Doar intr-un colt, ratacit, am mai vazut un baiat maruntel care scria ceva la un calculator. M-am dus sa-l intreb ce s-a intimplat cu restul lumii si am constatat cu surprindere ca era roman. Mi-a explicat ca austriecii nu lucreaza dupa ora 17.30 nici un minut. O vreme mi-am amintit acest episod ca pe o dovada ca noi nu sintem asa de lenesi si ingalati cum ne crede lumea. In ultima vreme insa am inceput sa-mi reconsider opinia pentru ca constat ca se accelereaza o spirala furibunda a devenirii, a succesului. Oamenii par sa se fi angrenat intr-o cursa catre nimic, dar care a devenit brusc mai importanta decit orice altceva. In vara asta a avut loc un festival al filmelor de superamatori in care au fost invitati sa concureze oameni obisnuiti din companii. Tema era sa faca o parodie de 15 minute despre un film celebru. Cam jumatate dintre ei au ales ca parodia sa fie despre firmele sau produsele lor. Atit de preocupati sint despre ceea ce fac incit nici atunci cind se distreaza nu se mai pot distra decit in modelul corporatiei. Au aparut jargoane de corporatie, in romgleza, de o barbarie infioratoare pe care oamenii le folosesc fara nici cel mai mic sentiment de stinghereala. Pe scurt, toata viata lor a ajuns sa graviteze in jurul unei firme sau al unui produs pe care firma respectiva il fabrica sau il vinde. Iertat fie-mi sexismul, dar constat ca fenomenul e de-a dreptul ingrijorator la femei. Probabil din cauza presiunii puse asupra lor de o cultura care a considerat multi ani femeile inferioare in afaceri, acum simt nevoia sa demonstreze, inca in plus fata de barbati, cit sint de dedicate si de capabile. Am cunoscut mame care au venit la serviciu pina cu doua saptamini inainte de nastere si apoi si-au lasat copiii in seama bonelor si s-au intors dupa trei luni. Daca le intrebi ce le mina, spun ca se plictisesc acasa, ca nu se implinesc si ca au nevoie sa faca ceva important. Ce fel de societate sintem pe cale sa cream in care mamele cred ca e important sa vinzi detergent la gospodine si neimportant sa-ti cresti copiii? Asa ca, din ce in ce mai des, am inceput sa ma gindesc ca austriecii aia nu erau chiar prosti. Sa nu uitam, totusi, ca munca e o servitute al carei rol este sa ne asigure traiul. Sigur ca, de vreme ce sintem acolo, e bine si energizant si pentru noi sa o facem cit mai bine si sa avem cit mai mult succes. Dar viata noastra cea de toate zilele incepe, totusi, o data ce am inchis in urma noastra poarta pravaliei. In mod paradoxal, o astfel de atitudine ajuta chiar institutia in care lucram. Vom fi mai relaxati, mai productivi, mai putin predispusi la conflicte si rivalitati interne, mai echilibrati si, mai presus decit orice, mai umani.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
szaboali spune:
Giova
gestul baietilor tai si faza cu Marco si kk e tare de tot...sper sa ii aduca noroc.
Mira
la cele tri comori ale tale.
Anasebe spor la treaba...lasa ca ai sa vezi ca nu o sa ai probleme cu bona
Dana_ene am vazut montejele cu frumusetile tale ieri tare bine seamana
de la noi.
Silvi
la scumpicul Alain si zic si eu sa ii dai sucul inainte de laptic,sper sa treaca repede constipatia.
Monica am vazut-o pe Dia
ce personalitate are.
Teolinda
lui Nicolas
ca zice "bibi"la biberon.
Bee,Doina ,Denisa,Bianca,Ana_m si restul mamicutzel;or multi
si spiridusilor vostrii.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
ralirali spune:
Am vorbit acum cu fiica-mea la telefon si o intreba mama ce aduce tata de la servici, la care ea "ban". Am ras sa mor.
Ne imbogatim vocabularul pe zi ce trece: "a-ghuu' e aspiratorul, "tia" e "anastasia", astea-s ultimele.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
szaboali spune:
Ralu
...si
Anastasiei.
Nu mai stiu care intreba de dintisori...Iarina are 2 jos mari,4 sus mijlocii si inca unul jos care a puscat acum de cateva zile...deci in total 7.
Vad ca nu mai e nimeni pe aici...asa ca va doresc o zi superba.
ali
sim0 spune:
quote:
Originally posted by ralirali
Iertat fie-mi sexismul, dar constat ca fenomenul e de-a dreptul ingrijorator la femei. Probabil din cauza presiunii puse asupra lor de o cultura care a considerat multi ani femeile inferioare in afaceri, acum simt nevoia sa demonstreze, inca in plus fata de barbati, cit sint de dedicate si de capabile. Am cunoscut mame care au venit la serviciu pina cu doua saptamini inainte de nastere si apoi si-au lasat copiii in seama bonelor si s-au intors dupa trei luni. Daca le intrebi ce le mina, spun ca se plictisesc acasa, ca nu se implinesc si ca au nevoie sa faca ceva important. Ce fel de societate sintem pe cale sa cream in care mamele cred ca e important sa vinzi detergent la gospodine si neimportant sa-ti cresti copiii?
hai ca ma bag si eu in seama
Pe mine ma cam deranjaza partea asta. De unde stie el cum e sa fii mama si de ce se duc mamele la serviciu. Cred ca majoritatea se duc pentru motive intemeiate, nu din moft.
De multe ori am fost apostrofata ca m-am intors la serviciu, as ca am o sensibilitate deosebita la chestia asta.

poze decembrie 2006
Giova spune:
Ralu doamne cate mai vb. Anastasia
.
Marco imita tot ce zic, dar ii place indeosebi: ce? e asa sod cum il zice, mai zice si se?
Ia telefonul si vb. alo, aida, pe urma o da pe limba lui.
Simo, Ali,
.
Ali trec datele in tabel, bine ca a scapat iarina de rosu in gat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra