Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (156)
Raspunsuri - Pagina 15
Denisam spune:
LA MULTZI ANI GIOVA!
MULTA SANATATE SI BUCURII ALATURI DE MARCO SI CLAU!
Anam- nu a mincat mai bine azi emma, din pacate, cam l afel, dar asta e, ma gandesc ca inca solutzia cu laptele de acasa cu 2 masuri de cereale si cel de la gradi9150-200 depinde cat vrea) o tzine sa nu slabeasca, ceea ce e ok, mai ales pina ii trec mucii astia de tot.Voi atzi inceput tratamentul homeopat, cum ii merge Clarei?
Azi insa a dormit acolo 3h, era obosita ca s-a trezit cu 1h mai devreme de la tuse, dar macar si-a recuperat ora de somn.
Ursu- pupicei si ma bucur ca ai dat un semn, da mai scrie si tu de Raisa, please!
V-am pupat si numai bine.
Denisa
Denisa
19 w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
[

LA MULTI ANI GIOVA!Sanatate si fericire alaturi de familie iar cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
dana_ene spune:
GIOVA 
Sa fii fericita si iubita intreaga viata!
Petrecere frumoasa alaturi de baietii tai!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
toanca spune:
LA MULTI ANI GIOVA!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI GIOVA !!!!! TOT CE ITI DORESTI ALATURI DE DRAGI!!!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR INDRAGOSTITELOR !!!!!!!!!!
SI
SI
DIN NOU ![]()
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
UREZ SI EU CU INATARZIERE LA MULTI ANI!!!!! SARBATORITILOR ZILELOR TRECUTE : STEFAN, IOANA, RAZVAN,CLARA SI ANDREI!!!
silvi_2005 spune:
Ma bucur ca s-au linistit apele, nu are rost sa mai dezgrop ce a fost si sa mai vin si eu cu replici.
Anasebe spor la treaba in prima zi de serviciu, iti tinem pumnii si sa ne povestesti cum a fost.
Moni, super scumpica Dia, multumim de articole.
Denisa ma bucur ca ati ramas numai voi singurei, pacat ca ai trecut prin toate fazele alea, pupicei tie si Emmei sa se faca bine.
Bee FELICITARI PENTRU SARCINA, MA BUCUR NESPUS PENTRU TINE PENTRU CA STIU CE TI-AI DORIT F TARE ACEST LUCRU!!!! PUPICI DE LA NOI SI UN BBB SANATOS!!!
silvi_2005 spune:
Nu mai stiu ce vroiam sa zic si la cine, imi mai amintesc eu pe parcurs. Eu am sosit asta noapte la Nasaud, si cand ma gandesc ca vineri o iau iar din loc ma apuca pandaliile.Avem si noi o mica problema, poate ma sfatuiti si voi: Alain s-a cm constipat de la laptele de vaca, fructe si suc nu prea vrea prapaditul.Mama i-a dat ceai de musetel cu miere si eu ma gandesc sa ii bag suc de portocale in lapte ca tot e Danao ala care e asa deci rau nu cred ca are ce sa-i faca. Oare ce as putea sa mai fac?
Inchei aici monologul meu,
va dau un
mare la toate si va doresc o zi frumoasa cu multaaaaaaaaaa dragoste ![]()