Nou stil de viatza (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor....eu nu mai slabesc deloc....dar...bine ca nu ma ingras. Maine merg la nasii mei de botez la masa deci...sper doar sa ciugulesc cate un pic ca sa nu se urce cantarul! Tineti-mi pumnii sa imi iasa!!!

Si eu sunt de acord cu inceperea concursului pe 1 martie si abia astept.

Va poop si....spor la slabit pe viitor!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Am innebunit!!!!!!!!!
Stiu ca nu e bine pentru psihic sa te cantaresti seara,dar eu o mai fac si pot sa aproximez foarte exact cam cat o sa am a doua zi dimineata.Cel mai bine e sa ai seara ca si dimineata sau cateva sute de grame mai mult.
Azi dimineata aveam 80.500-super!
Azi am mancat vreo 2 iaurturi si o prajitura.Ok,mi-a fost pofta,fi-meu nu a mai vrut-o si nu m-am indurat s-o arunc,o mana de fructe uscate si o mana mica de chipsuri.Fara alcool,cola sau alte elemente ingrasatoare.
Acum 5 minute arata cantarul 82.900CUM e posibil?2 kg mai mult!"!!N-am mai avut aproape 83 nici imbracata de macar 2 saptamani.
Si de-al naibii,macar daca mancam maioneza cu cartofi prajiti si hamburgher si prajituri pe sufletul meu.
Poate e faptul ca in dupa amiaza asta mi-au venit rusii...sper sa fie asta,dar tot mi se pare extrem,sa ma umflu 2 kile in cateva ore,ca pe la pranz aveam tot 80.500.
Deprimant...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Seara buna! Intru mai rar ca mi-e stricat laptopul si imi era tare la indemana de pe el sa intru pe forum...

Roxa, m-ai uns la suflet cu vorbele tale, ma bucur ca ti-au placut pozele!

Nastad ce mai face Dorulet?

Mamica dulce ei, dar mai lasa cantarul ala, nu te mai cantarii atata! Nu face bine la etajul superior!

Carmen, am vazut ca ai si tu pata pe un serial, eu am boala serialelor SF si l-am innebunit pe barbata-miu ca merge netul ca melcul ptr ca mi se descarca mie serii intregi...

Maine merge la Timisoara asa ca voi ciuguli ce se poate si ce e permis...

In legatura cu cantarirea finala si poza, eu am sa-mi fac poza luni dimineata dar va trebui sa tineti cont ca aparatul meu e un SLR si cantareste undeva la 500 grame, luni il cantaresc si pe el pe cantarul de bucatarie si la valoarea din poza va trebui sa scadeti greutatea aparatului...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

DianaR, de ce nu-ti rogi sotul sa-ti faca el poza? Eu asa am facut pentru ca si aparatul nostru e ditamai magaoaia. O voi posta mai incolo.

Mamicadulce, nu te mai cintari atit de des si mai ales de cite 2 ori pe zi. O data, dimineata, e de ajuns, altfel chiar ca te apuca disperarea.

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by deea111

Pai si nu mai incepem de luni Scarsdale?
Daca nu , asta e , voi mai incerca incaodata de una singura!

Ba da Deea de luni suntem impreuna pe baricade cu Scarsdale. Eu, tu, Daria, Andreea si Anca (Mamicutza) vom tine aceeasi dieta. Am uitat pe cineva? Am inteles ca Anca vrea sa inceapa de marti. Asta nu-i bai si chiar ma gandeam ca poate sa inceapa in orice zi a saptamanii cu meniul din aceea zi. Asa ca daca mai sunt doritoare care nu se hotarasc sa inceapa de luni le asteptam in orice zi a saptamanii dar sa inceapa cu meniul din aceea zi ca sa nu ne incurcam una pe alta.
Ce zici Anca de-acord? Si mai lasa cantarul ala c-ai sa dai cu el de pamant intr-o buna zi de suparare si nervi.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Zuzi, ai dreptate tu. Dar eu acum eram in verva. Mi-e teama ca pana pe 1 imi piere elanul.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Las'ca nu te lasam noi sa-ti pierzi elanul asa de usor. Noi suntem aici de vreo 2 ani si mai bine si tot nu ne-am pierdut entuziasmul. Nu-i asa fetelor?
Oricum e doar o propunere care s-ar putea sa nici nu se aprobe asa ca stai linistita.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Delia, ar insemna sa ma scol maine la 7 ca sa-mi poata face poza, ori somnul ii asa de dulce la ora aia... Daca ma scoala Timi atunci il rog pe el, daca nu imi fac singura.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagiiiici daca ati sti ce vreme faina e la Cluuuuj..soare si frumos!!! si eu stau in casa ca tre sa fac mancare poate reusesc sa ma fofilez .

Zuzi, daaa, ieri am terminat repede de strans...si aseara am avut musafiri.... pretenu' lui Serban si sau jucat copii si mi-au imprastiat toate jucariile, numai un lego si o masinutza era in toata casa ha ha aseara cand sa intind patul, nu le-am mai strans, le-am impins la o parte cu piciorul

Nici nu va mai zic de greutate, degeaba nu mananc, nici macar ciocolata, am fost pe un trend ascendent clar. incerc sa nu ma stresez, tre sa dau jos saptamana viitoare un kil jumate altfel e jale la nervu nervos!

va las, da' mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, eu m-am cantarit in dimineata asta, pentru ca, ca si Mamagiuliei, diseara merg la ziua cumnatului. Daca nu sunteti de acord ma mai cantaresc si maine.
M-am cantarit si pe cantarul vechi si pe cel nou. Pentru concurs zic sa notam cat arata cantarul vechi pentru ca pe el am inceput cantarirea, iar de luni inainte va zic doar ce arata cel nou.

Cantarire

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, salutare!
Sa dau raportul...sa nu-l dau...poate apuc sa intru maine inainte sa plec la munca...
Anyway, io-s inca pe baricade daca incepe un nou concurs, nu ma las!
In capul listei, da?

si o duminica frumoasa, pe-aici a iesit soarele!

Mergi la inceput